Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Pa vredi li to uzimati? Valja li cemu?
Sada koristim alkatel idol, pa sam mislio da se ponovim nekim novim telefonom jer mi istice ugovor krajem meseca..
Pa vrejedi mislim da nije los, za internet i multimedija e odlican

Ili bar uzmi G2 ili G3 jos bolji izbor

Poslednja izmena:
Da najbolje je da vidis koj te se vise svidja G2 je odlican telefon,isto i note 3 neo ali pa G2 ima bolji procesor S800 sto je odlican

proveri opet, ja vidim da je cena za G2 12600 uz Smart 1000, što je opet ok.

a za ovaj note je neka greška. specifikacije ekrana i kamere su kao za note 3, u imenu nigde ne piše neo, ali specifikacije procesora, rama i interne memorije su za neo. a kupovina samo online :)

U pitanju jeste note 3 ali muvaju nešto. .Moj prijatelj im pretio tužbom i expresno doneli beli n9005 na vrata :)

Hvala na odgovorima mada nismo sa sigurnoscu utvrdili koji je model. Sve me je to bunilo pa sam zato i pitao. Al je izgleda bolje zaobici kupovinu.

Pa jel možeš fizički da ga vidiš, makar kutiju? Traži imei, ima sajtova na kojima ga upišeš a on ti vrati koji je telefon u pitanju i još neke stvari

Ne mogu,neko drugi treba da obnovi ugovor pa sam mislio da pazarim,da izaberem neki fon iz vipa. A ovaj ide iskljucivo online,ne znam da li ima negde izlozen a da nije maketa.

Pitaj koji je model, ipak note 3 je note 3 nije *******cija, ako je note 3 n9005 uzimaj

Ja bih uzeo da mogu(nemam vip), ali moj drug im pretio tužbom(na sajtu piše note3 a specifikacije druge,rekli samo online prodaja itd) i nakon toga su za 24h doneli note 3 (samo beli imaju).Navodno ostalo im još 5 komada. .

Da je moj racun upustio bih se u avanturu online narucivanja,al posto nije ne mogu tu osobu da cimam i da pretim tuzbom...
A meni racun tek u novembru istice,vec sam isao da proverim :D

Ja porucio za svaki slucaj, oni naplatili sa kartice, njihov trosak ako ga nemaju za vracanje na karticu ;)

Ima li šta novo na polju rom-ova? Nešto je Note 3 izgubio na popularnosti u zadnje vreme...

Kad sve radi super, počev od fabričkog ROM-a. Koriste valjda telefon, umesto da drndaju ROMove .

Ja sam bio jedno vrijeme na arya mod i vratio se na stock sa root iskreno ne da mi se zezati oko toga više

Root+debloat... najbolje zavrsava posao.

narode, ima li ko u lelenoru problem sa slanjem sms?
ceo dan saljem i u jednom trenutku nista, samo vrti kruzic?
nekad restart pomogne a nekad ne

ne desava se to samo jutros, 100x se tako desi
nekad resetujem telefon i kad se upali hoce da posalje, nekad nece...

Zna li ko preko koje aplikacije bih mogao da vidim šta mi baguje telefon? :)

Kada igram neke srednje zahtevne igre (tipa Spiderman, Subway Surfer, itd) na svakih 15ak sekundi igra zasecka. To se desi bukvalno na sekund ali sasvim dovoljno da se u igrama tog tipa čovek iznervira... :mad:

Na osnovu toga što se to dešava u nekim manje-više konstantnim intervalima pada mi na pamet da bi to mogao da bude neki proces koji se periodično pokreće ali nemam ideju kako da vidim šta je u pitanju. Gledao sam preko OS Monitora ali nisam video ništa što bi objasnilo ovakvo ponašanje.

Takođe, preko noći mi se baterija poprilično isprazni, pa me i to navodi na problem sa nekim procesom koji mu ne dozvoljava da ode u sleep.

Znam da su ovo stvari vezane generalno za android ali pošto je telefon Note 3 reko da pitam ovde... :)

Otvori lepo statistiku baterije i vidi šta ga cima? Napuni telefon do kraja, raskači ga kad legneš i pogledaj ujutru statistiku baterije, koja aplikacija je aktivna. Ključno je da ne pipaš telefon.

Najčešće ga Google Play drži budnim. Rešenje je da se izgasi GPS kad ti ne treba. Nije bug, nego glupost iz Gugla za neprekidno tačno određivanje lokacije kao servis za ostale apikacije, a primarno Google Play.

To sam već pogledao preko GSam Battery Monitora, ujutru kada se probudim ubedljivo najveći potrošač baterije je Android System (koliko se sećam bude oko 30%).

GPS mi je stalno isključen osim kada mi baš treba. Noću mi ostane uključen samo wifi.

Nazad
Vrh Dno