Da, ali sam uradio update direktno sa telefona (system update), sad kad je mobile upgrade vratio na 4.2.2. ne mogu da uradim system update direktno sa telefona.
Da, ali sam uradio update direktno sa telefona (system update), sad kad je mobile upgrade vratio na 4.2.2. ne mogu da uradim system update direktno sa telefona.
Gde si kupio telefon, kako si dobio ota na kitkat, uvek se update radio preko sp flash tool-?
ja dok sam imao ovaj mob nisam cuo da je iko dobio kitkat rom preko OTA, stvarno mi nije jaasno, da nisi ti kupio Idol X+ (znam da je glupo pitanje, al za svai slucaj)...?
Klasika za Android, ti ništa ne radiš ali ti se aplikacije ažuriraju redovno i svaka nova verzija jede više memorije od prethodne. Ako imaš neki Antivirus ili Task killer obriši iz sistema jer samo usporavaju.Primetio sam u poslenje vreme da mi telefon usporava... Ne znam koji je razlog toga jer uopste nije prenatrpan aplikacijama (uvek imam 1gb slobodnog rama), ali se sad prilikom update neke aplikacije ili instaliranja nove mora sacekati i po 10ak sekundi, dok je pre te sve iste ranje obavljao za 3-4sekunde.
Da li neko zna koja aplikacija najvise gusi telefon jer koliko mogu sam da primetim fb mesindzer ga bas dosta uspori.
Ovako drustvo imam jedan veliki problem.Naime ispao mi je mobitel i ugasio se i sada ne mogu nikako da ga upalim.Probao sam sve moguce nacine i hard reset al ne moze nikako da se upali.Kad ga stavim na punjac upali se lampica i stalno je upaljena nikako da se ugasi,a zna se kad se kod ovog mobitela napuni baterija na max da se ugasi,spojim ga na racunar isto tako lampica upaljena i racunar prepozna mobitel i opet za minutu nece da ga prepozna i sve tako u krug.Da li ko zna za neki drugi nacin za reset osim power on i volume +,eto ako neko moze pomoci nek se javi.Ima garanciju ali je problem sto je rootovan.Pozdrav svim dobrim ljudima.
Bootloop. Nisam nista menjao, nikakav room niti bilo sta, samo je imao instaliran onaj 1002 update, i evo posle slucajnog restarta jer je zabo u nekoj aplikaciji bootuje vec 30 min i nista. Sta mogu da mu uradim i kako pre nego ga reklamiram u slucaju da je to jedina opcija? Takodje posto je telefon uzet preko racuna a taj racun je na sestru, jer mora ona da ga reklamira ili mogu ja nekako? Telenor je u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari