Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne znam bas za ovaj legends.. Nisam se bas upiskio od trailera. Ima nekoliko star wars momenta sa svim bjestecim laserima.

Bice izgleda Heroes nastavak septembra.

Ovo mi je vest dana.... a onaj trejler legends of tomorrow deluje bolesno dobro.
TD i Rachel Adams... bice kidanje mada mi se onaj glumac sto igra u komedijama bas i ne uklapa u zanr al ajd.

Poslednja izmena:
Ovo mi je vest dana.... a onaj trejler legends of tomorrow deluje bolesno dobro.
TD i Rachel Adams... bice kidanje mada mi se onaj glumac sto igra u komedijama bas i ne uklapa u zanr al ajd.

Uzmi u obzir sledece - niko od njih nije dosao na svoje mesto u Holivudu, na vezu (kao sto je domaca kinematografija ili pozoriste prozeta korupcijom i vezama, npr) i svi su oni fantasticni glumci, do trenutka kad krene da se generise max kinta i sve odluke krecu iz studija, od ljudi koji mlataraju sa puno para i malo znanja, i onda "prihvatis" odredjene stvari i postanes recimo "glumac za komedije" ili postanes Jason Statham.

Jason Statham - odlican glumac, pretvoren u tabadziju identicnog formata u svakom filmu
Vince Vaughn - veoma veoma dobar glumac, transformator, koji je u jednom trenutku upao u "Frat pack" i postao im deo, a nije klasican komendijas
Woody Harrelson - ja licno sam ga prezirao do Defendor-a, nakon tog filma odgledao 15 njegovih i skapirao da je medju najboljim svetskim glumcima, zivim
Jim Carey - prvo ti pada napamet kreveljenje i faca, a u stvari jedan od najkreativnijih ljudi u holivudu. Covek sa Meseca, ESSM, pa cak i 23, totalni kontrast od onog sto je pocelo njegovu karijeru
Brad Pitt - neverovatan glumac koji je komplet skrenuo sa karijere od braka sa Andzelinom
Christian Bale - potrebno odgledati dramu manjeg budzeta u kojoj lik glumi, da bi ga skapirao van "akcionih" filmova i izmedju ostalog kao jednog od najboljih

itd ..

Seti se kolko je holivud prozivao Mekonahija, do oskara i do TD-a, kao "pretty boy-a" i shirtless lika za ljubavne filmove. Snimanje True Detective-a, je kapiram, svakom od njih idealna prilika da pokazu ko su i sta su, pa aj da vidimo sta ce da urade Farell i Vaughn.

Sto se tice Legends of Tomorrow - malo me brine kako ce CW da iskontrolise fragmentisanje ovih razmera. Recimo, Sarah je bila jedna od bitnijih likova u Arrow, da bi je komplet "odveli" u drugi show. Ja sam bio i ubedjen da ce da je vrate u zivot preko "vodice", ali kapiram da ce morati da je vrate i do Arrow-a za neko pomirenje/zakljucak sa caletom i sestrom, umesto da je samo "gurnu" u novi show, bez ikakve konekcije nazad.

EDIT2: Jel mi se cini ili je u trailer-u za LOT u jednom trenutku Harrison Wells/Reverse Flash u Time travel masini .. ?

Poslednja izmena:
^Pa serija izlazi 2016e tako da ce se napraviti podloga u prvom delu 4e sezone Arrowa i 2e sezone Flasha.
Jeste to je Wells ali verovatno scena iz poslednje epizode Flasha koja izlazi u Utorak, videcemo.

Poslednja izmena:
Jel se zna koliko epizoda treba da sadrzi LofT u ovoj prvoj sezoni? Nadam se manjem broju, ali posto ide na CW bice sigurno 20+.

Loft će imati 13 epizoda po sat vremena.Juče je to potvrdjeno.
Sat vremena znaci 42min kao i sve ostale na nacionalnoj televiziji. Na kablovskim (hbo i slicno) posto nemaju reklame je 55min.
To se ljudi uvek zbune kao 42min a oni najavili one hour episode ili kad je dupla(dve od po 42min) kazu two hour.

Poslednja izmena:
,
Woody Harrelson - ja licno sam ga prezirao do Defendor-a, nakon tog filma odgledao 15 njegovih i skapirao da je medju najboljim svetskim glumcima, zivim

Ja sam ga "primetio" još u Cheers (Kafić Uzdravlje), ali me je "kupio" sa Natural Born Killers. Sećam se prvog gledanja tog filma kao katarze mog studentskog života.

Sad da snimi 2 sata kako sedi na WC šolji ja bi bez problema mogao da gledam.

Penny.Dreadful.S02

Kome se svidela prva sezona druga ce bas da cucne 🙂 Dosta jezivija i kvalitetnija, vredan nastavak bar sudeci po prve 2 epizode.

Wayward Pines, bilo juče na TVu, i onako nije loše, reko daj da skinem par epizoda, kad ono premijera na našem Foxu!

^ Daredevil stvarno za 3 koplja ispred ostalih superherojskih, a bogami i van zanra se dobro drzi. Gluma je odlicna (Fisk narocito). Zena i ja progutasmo sezonu za 2 dana.

Je l' prva epizoda Pajns ista kao i pilot ili drugačija, da ne skidam ako je ista?

Wayward Pines, bilo juče na TVu, i onako nije loše, reko daj da skinem par epizoda, kad ono premijera na našem Foxu!

Pa i nije baš premijera, s obzirom da smo je svi gledali pre dve nedelje 😉. Ali naredne epizode će biti "premijerne". Malo mi sve to čudno, jer ipak se radi o FOX-u 😀.

Fino finale Blacklista, dobra odluka da promene koncept serije, nadam se da ce biti manje filera u 3oj sezoni.
TVD isto odlicno finale, Ninu su izvadili najbolje sto su mogli. Poslednja scena me zaintrigirala, deluje kao da ce preskociti x godina ili ce nastaviti gde su stali videcemo. Nece biti isto ali mogu da zaokruze pricu s tom sezonom.

Trailer za TD drugu sezonu deluje obecavajuce, bice produkcija i gluma na filmskom nivou kao u prvoj sezoni ali deluje kao da ce biti vise akcije.

Kako ljudi mogu da budu djubrad to je neverovatno... Prosto da ti bude zao - napravis sve i stoka uzme...

edit : Atlantis S2 finale - ne znam sta im je to trebalo, mislim da necu gledati dalje, jer i oni bi terali izgleda 20 godina..

Game of Thrones sezona 5 je ubdeljivo najgora do sad!
Necu ni da gledam dok se zavrsi, ovo do sad je uzas, nista se pomerilo nije!

Tirion je ubedljivo najbolji lik u seriji, plus je glumac car, kida!

Moram double post, posto sam krenuo da se sustizem sa Agents of Shield -

ova Bobi mora da je najbolja riba u svim serijama, ikada. Neverovatno lepa zena

Nikako se nameraciti da krenem Better Call Saul. Pogledao jednu epizodu, ali nesto mi mrsko. Gleda li ko? Da znam vrijedi li pocinjati..

Dobra je bila sezona, sem zadnje epizode koja mi je bila nekako previse mlaka, bez neke prevelike zelje da te zainteresuje da zeljno iscekujes sledecu sezonu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno