Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče starih delova, prva dva su odlična, treći je već smeće.
Za mnogo ljudi koje znam, drugi deo je najbolji akcioni film svih vremena.
Ja planiram da ih se podsetim što pre, stvarno je prošlo previše od kada sam ih gledao poslednji put.

Mad Max 1 je kultni film... Znali smo ga napamet na engleskom.

^^ to je taj, sori za mistejk

Chappie - 1/10 film raspad, sve deluje jadno i glupavo, ona dva frika iz die antwoord su cak i dobri a i oni su uzas sami po sebi.

Što se tiče starih delova, prva dva su odlična, treći je već smeće.
Za mnogo ljudi koje znam, drugi deo je najbolji akcioni film svih vremena.
Ja planiram da ih se podsetim što pre, stvarno je prošlo previše od kada sam ih gledao poslednji put.

Prvi je drama, drugi je akcija...... A treci i sam si rekao 🙂

Ali kad je krenuo trailer za novi, skinuo sve u HD-u da se klinci upoznaju sa opusom pre ovoga...
Mada imam osecaj da cu se razocarati ( mozda zato sto nije 1983 i bioskop 20-ti Oktobar..... ) 🙂

Znaš kako, jedan drugar je razočaran, doduše ja ga zezam da je došao da vidi Mela.

Znaš kako, jedan drugar je razočaran, doduše ja ga zezam da je došao da vidi Mela.

tumblr_noczy5ZYAO1qzhjh2o1_500.jpg

Auuuuuuuuuuuuuuuu MAD MAX - 9/10

Nije 10-ka jer je MAX tu samo prolaznik, sporedna uloga. Ali je sve ostalo toliko dobro da mogu ovome da progledam kroz prste.

Bioskop ili divljak

Ovog puta bioskop. Savet za sve koji žele da idu - izbegnite 3D ako je moguće, pogotovo u Arena Cineplex NS. Slika je previše tamna, 3D ne postoji, a projektoru kao da fali frame-ova. Čim je akcija slika trza, a akcija je non stop. Kasnije se oči naviknu, ali svejedno ...

Ex machina 6.5/10 .
Nije nesto ali moze da se odgleda.. Ocekivao sam vise.

Mad Max 9/10 od mene. Hardi je kao sto je neko rekao skoro sporedna uloga, nikako da dodje do izrazaja i zato devetka. Sarliz je bila sjajna, ostali takodje. Film je ispunio sva moja ocekivanja. Odlicna kamera, odlican zvuk, non-stop jurnjava, dobra akcija, kostimi i likovi su bruka, vozila genijalna, odusevio sam se... Po meni, rimejk dostojan prikazivanja.
Nekome ce smetati sto akcenat nije na Max-u ali da je bio na njemu akcenat ne verujem da bi ovako dobro ispao film i svakako ga necu samo zbog toga nagrditi. Ko ocekuje novog Gibsona neka ne gleda film. Toliko.
Edit: gledao sam 2D.

Poslednja izmena:
Chappie 7/10, meni je legao

Mad Max 9/10 od mene. Hardi je kao sto je neko rekao skoro sporedna uloga, nikako da dodje do izrazaja i zato devetka. Sarliz je bila sjajna, ostali takodje. Film je ispunio sva moja ocekivanja. Odlicna kamera, odlican zvuk, non-stop jurnjava, dobra akcija, kostimi i likovi su bruka, vozila genijalna, odusevio sam se... Po meni, rimejk dostojan prikazivanja.
Nekome ce smetati sto akcenat nije na Max-u ali da je bio na njemu akcenat ne verujem da bi ovako dobro ispao film i svakako ga necu samo zbog toga nagrditi. Ko ocekuje novog Gibsona neka ne gleda film. Toliko.

Pošto smo zajedno gledali film i imam isti utisak i ocenu, dodaću samo +1 🙂

Jel moze neki predlog za grupno gledanje? Devojka koja voli crtace najvise, voli i drugo ali nista nasilno! 😛 I momci koji vole sve samo ne nonsense sajensfiksn 😀 .... Ako imate nekih predloga zahvalan bih bio.

Jel moze neki predlog za grupno gledanje? Devojka koja voli crtace najvise, voli i drugo ali nista nasilno! [emoji14] I momci koji vole sve samo ne nonsense sajensfiksn 😀 .... Ako imate nekih predloga zahvalan bih bio.
Ukoliko vec nisu odgledani, ja bih predlozio sve crtace Hayao Miyazaki-a. Meni i mojoj zeni su omiljeni: Spirited Away, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke. I ostali su sjajni.

Vozila su "likovi" za sebe ***. Kakav neverovatan i maštovit dizajn. I činjenica da je 80% akcije pravo, bez CGI-a ...

Meni se npr. CGI u Avengers 2 nije nimalo dopao. Delovao je vrlo "jeftino".

Vozila su "likovi" za sebe ***. Kakav neverovatan i maštovit dizajn. I činjenica da je 80% akcije pravo, bez CGI-a ...

Meni se npr. CGI u Avengers 2 nije nimalo dopao. Delovao je vrlo "jeftino".
Zato sam i rekao da su vozila genijalna. Dizajnerski su savrseno odradjena. Svako od njih je malo umetnicko delo.
Likovi su kao iz stripova, cak i oni klosari u "gradu", svaki je prica za sebe vec na prvi pogled. Akcija je fenomenalno izrezirana, tecna... Spustanje motorima, skokovi, sudaranje vozila je pravo i izgleda bruka.
Gledajuci trejlere te stvari sam vec primetio i zato sam unapred rekao da me film sigurno nece razocarati. Zanimljivo mi je i sa su kaskaderi i statisti sjajno uigrani, tacno se videlo da svako zna sta treba da radi, nema improvizacije uopste. Zanima me samo koliko su sve to snimali, ovo je bio jako ozbiljan projekat za organizovanje.
Jedino me je plasilo da ne iseckaju scene na milion delova, to sam dobio neki hint pre projekcije ali ispalo je da nisu preterivali. Sto se mene tice film je pun pogodak.

Ladno je Max snimljen jos 2012te, secam se da je neka od onih manekenki kacila fotke sa snimanja u pustinji

Ex machina. 8/10

Jel moze neki predlog za grupno gledanje? Devojka koja voli crtace najvise, voli i drugo ali nista nasilno! 😛 I momci koji vole sve samo ne nonsense sajensfiksn 😀 .... Ako imate nekih predloga zahvalan bih bio.

Wall-e? Hotel Transilvanija? A od filmova: Intouchables, Good year, 3 *****s, Take The Lead...

Pirates 2 :-devil-: nije uopšte nasilan,u celom filmu kapi krvi,akcija non stop,jedan kraken,par piratki i pirata

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno