.
Manje vise na D3i imamo maltene sve te iste Hd kanale.
Po drugi put se slazem sa tobom, ziva istina.Možes tako isto da,postaviš pitanje zašto su neki lupali u šerpe pa sada nemaju šta da stave u njih a ne da gledaju HD kanale.
Prilikom zamene risivera, primetio sam da novi izgleda drugacije od prethodnog, odnosno novi ima logo D3i, dok je prethodni imao Albis. Devojka koja radi u Showroom-u nije umela da mi odgovori, osim da su oba najnovija moguca risivera i da sa te strane ne treba da brinem. Dakle, ako kaze da su isti po performansama, zasto je logo drugaciji, zna li neko mozda?
Šta piše na nalepnici? 8080 ili 8083?
Ja imam stari 8080 i D3i logo u desnom uglu. U svakom slučaju trebao bi da imaš bolji uređaj...
Ne, novija verzija hardware-a je u pitanju. 8083 je "naslednik" 8080, sa više RAM-a i bržim procesorom.
Zato što je prve dobavljač imao na stanju, za kasnije kontigente kada je sklopljen ugovor sa SBB-om onda je SBB mogao da zahteva promenu oznake na samom resiveru, što je i uradio.
Zanima me nesto vezano za EPG, koliko cesto se on update-uje, da li je to jednom dnevno, ili mozda jednom nedeljno? I da li to oni od svake televizije posebno dobijaju programsku semu i onda unose u svoj sistem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari