1. Kod promene kanala, pozadina umesto da bude crna, sad je siva, a takodje se ponekad cuje ono kratko pucketanje od pola sekunde max, isto pri promeni kanala. Sinoc kod " The Walking Dead"-a kod odjavne spice, umesto crne pozadine, opet sivilo? Jel to do SBB-a ili do mog TV-a?
Tako je.
Prilicno neprofesionalno od njih. Da ne okrenu korisnika 3-4 dana po isteku mesec dana i pitaju da li zeli da zakljucuje ugovor. Meni nije problem, jer zelim ali dosta ljudi verujem da ne obraca paznju.
Ne znam..dosta cudno. Promo period od mesec dana je istekao pre 5 dana i nisu mi se javljali.
I ako moze jos jedna informacija..pretplata je 990din i prijemnik i opcija pogledaj propusteno u prvih 12 meseci su besplatni? jedino ako zelim jos jedan prijemnik cena se povecava za 290din?
Da,meni prvi put danas.
Tebi prepuštam uživanje u pošta net pay ponudi uz Ei-Niš Ambasador TV:d
Hvala ne koristim posta net pay ponudu jer nema sta tu da placam jer je krs, ali uvek radi nije kao d3i a na ptt gledam samo(zapravo zena) fox life kanal i SK kanale u SD.Tebi prepuštam uživanje u pošta net pay ponudi uz Ei-Niš Ambasador TV:d
Sta ti decko radis??!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari