Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Obzirom da srpski H2 HD ide na 1w,bog blagoslovio satelite.

1. Kod promene kanala, pozadina umesto da bude crna, sad je siva, a takodje se ponekad cuje ono kratko pucketanje od pola sekunde max, isto pri promeni kanala. Sinoc kod " The Walking Dead"-a kod odjavne spice, umesto crne pozadine, opet sivilo? Jel to do SBB-a ili do mog TV-a?

Ove probleme sam resio, makar delimicno, pa reko da napisem koga zanima. Sto se tice sive pozadine, samo sam u podesivanjima "HDMI crna" stavio na nisko, i problem resen. A sto se tice pucketanja zvuka pri promeni kanala, nisam mogao u potpunosti da resim problem, samo delimicno, odnosno jacina pucketanja moze da oslabi ali ne i u potpunosti da se ukloni. Isao sam na meni-zvuk-postavke zvucnika-automatska jacina (iskljuceno,normalno,nocni rezim). Bilo je iskljuceno, onda se cuje, medjutim na normal, a posebno na nocnom rezimu se mnogo manje cuje!

Da li je još neko primetio na RTS HD da od negde oko polovine 3. seta Nadalovog meča nema zvuka sa terena, samo RTS komentator?
Na EuroSport SD naravno sve normalno...

Edit: Sad Đokovićev meč žuri zvuk u odnosu na sliku.

Poslednja izmena:
Tako je.

Baš me zanima šta će biti sa nama kojima uskoro ističe ugovor. Ja sam bio među prvim pokusnim kunićima koji je potpisao 2-godišnji ugovor. Zadovoljan sam uslugom i pristao bih da potpišem još 1-godišnji ako dobijem privilegije kao novi korisnici.

Mene su zvali i pitali iskreno da li zelim da potpisem ugovor naravno odbio sam ih jer ne zadovoljavaju moje potrebe, tako da ne znam zasto tebe nisu zvali.

Ne znam..dosta cudno. Promo period od mesec dana je istekao pre 5 dana i nisu mi se javljali.
I ako moze jos jedna informacija..pretplata je 990din i prijemnik i opcija pogledaj propusteno u prvih 12 meseci su besplatni? jedino ako zelim jos jedan prijemnik cena se povecava za 290din?

Poslednja izmena:
Ja sam u martu uzeo D3i u okviru iste akcije, danas je 1. jun a mene niko nije zvao niti sam dobio ni jedan racun........ A D3i i dalje radi...

Zvaće te verovatno ovih dana da te anketiraju.

Ugovor potpisuješ odmah kad ti kurir donese opremu i on ga nosi nazad, a ti uz opremu dobijaš i obrazac za raskid ugovora. Tako je bar do sad bilo u 99% slučajeva osim kad kurir zaboravi :D

Prilicno neprofesionalno od njih. Da ne okrenu korisnika 3-4 dana po isteku mesec dana i pitaju da li zeli da zakljucuje ugovor. Meni nije problem, jer zelim ali dosta ljudi verujem da ne obraca paznju.

Koliko je meni poznato, ukoliko se ti njima ne javiš, oni računaju da si ti pristao na uslugu D3i. Bar je tako bilo kad sam ja potpisivao ugovor. Morao sam u roku od mesec dana da im javim da li želim ili ne. Ukoliko se ne javim, oni smatraju da sam automatski postao njihov korisnik.

Ne znam..dosta cudno. Promo period od mesec dana je istekao pre 5 dana i nisu mi se javljali.
I ako moze jos jedna informacija..pretplata je 990din i prijemnik i opcija pogledaj propusteno u prvih 12 meseci su besplatni? jedino ako zelim jos jedan prijemnik cena se povecava za 290din?

Kako mislis oni tebi da se jave? Da li si procitao ugovor koji si potpisao tj na sta si se ugovorno obavezao i gde jasno stoji kako izgleda postupak raskida ugovora u trial periodu?

Kada sam zvao da aktiviram sve pakete ljudi su jasno naglasili da ukoliko ne odjavim sve pakete osim osnovnog da ce se ugovor automatski produziti nakon isteka tog promo perioda od mesec dana. Mene jedino buni zasto ni jedan racun nije stigao za ova 3 meseca...

A jel imas nalog na sbb- udjes i pogledas zaduzenje. Da nisu stigli na neku drugu adresu ?

Stoji mi zaduzenje od -162 din. Ali mi nikakav racun stigao nije. Pozvacu ovih dana korisnicki centar, moguce je da tek treba da stigne racun.....

Prekid u radu D3i usluge na teritoriji Srbije, negde od 18h.
Svako malo se takvo što dešava.

Da,meni prvi put danas.Bog blagoslovio satelite i Dvb-t2.

Poslednja izmena:
Jel to ovo što izbacuje da ne prima signal, i kad se uspe posle restarta dovući da može da se uđe u podešavanja i meri brzina konekcije izbaci da nema konekcije a lepo zna da je Telekom net? Kod mene je tako bilo i juče na nekih 20 min, pre toga je nekoliko puta u toku dana zamrzavala slika ali par puta proradi ako se prebaci na drugi kanal, par puta treba "samo" da se restartuje Albis krš, jednom je pomoglo restartovanje rutera (Huawei krš :D ), jednom čupanje svega iz struje na 10 min... a sad to oko 18h ništa ne pomaže. Malopre je proradilo...

Inače, koji je bre default PIN za ovaj 8083? Na kraju sam hteo da probam factory reset i traži pin, kaže nije 0000, nije 1111. Beše postoji i neka kombinacija tastera za factory reset kad zapucava STB pre nego što može da se pristupi meniju sa podešavanjima?

Poslednja izmena:
Tebi prepuštam uživanje u pošta net pay ponudi uz Ei-Niš Ambasador TV:d

Tebi prepuštam uživanje u pošta net pay ponudi uz Ei-Niš Ambasador TV:d
Hvala ne koristim posta net pay ponudu jer nema sta tu da placam jer je krs, ali uvek radi nije kao d3i a na ptt gledam samo(zapravo zena) fox life kanal i SK kanale u SD.
Ali zato sve ostalo gledam na IPTV e sad ako je tebi jedan od najnovijih Samsung LED televizora i jos dva Samsunga(ukupno 3 tv u stanu imam) iz 2013 god Ei Ambasador, onda mogu samo da zamislim na sta tvoji televizori lice.

Led-Tv???Crni moj sinko,mogu samo da zamislim nasta lici ta tvoja postarska slika.Kao da gledas kroz teglu od zelenih *******aca[emoji3]

Poslednja izmena:
Neces verovati ali 10001 puta bolje nego sto ti gledas na tvom d3i-u, imao sam d3i imam jos uvek ptt a imam jos uvek i IPTV znam sta pricam, ali dobro uzivaj u slici d3i, ajoj pardon TI rece da nemas signala(slike) na d3i :D ahahahaaaa

E mator sam druze a ubijam se od smeha kao da sam dete, nisam se smejao ovako i ovoliko jos od osnovne skole prodje tome par decenija, hvala za povratak u bezbriznu mladost kad nisam imao niti jedan problem u zivotu i kad sam se samo smejao(vi nove generacije ni ne znate za smeh, ali opravdano zadnjih 20+ godina i zivimo u ludilu pa vas i razumem) i uzivao u zivotu-mladosti.
Simpatican si ti decko uvek me nasmejes i za to skidam kapu.

2u44sok.jpg

Sta ti decko radis??!!

;)

Vrh Dno