- Učlanjen(a)
- 04.04.2015
- Poena
- 19
moze li ovo njesra da radi na fix 60fps. Gledao sam po youtube-u tako bangavo radi da je to zlo... konkretno na GTX970.
Ajde mi samo objasni koja je razlika igranja u 60 fps i primera u 40??? Sta nece ti igra raditi neces nesto videti ili sta? Mislim je*ote ala ste se nalozili to da imate 60 fps-a pa to je strasno. Da malo manje patite od toga 60 fps a vise igrate i uzivate bolje bi vam bilo a ne non stop da merite patku jel vam radi ili vam ne radi!
igrao sam prethodni odlican je i ovaj je verovatno.... ali mi se engine ne svidja, bas mi je jadan i koje kakve sitnice... i to mi je njesra.
Kako mozes da kazes da je nesto njesra a nisi to ni probao? To je isto da kazes gledao sam kako komsija j*be zenu ali mi se ne svidja kako je j*be pa ja necu ni da probam!!! Ili da kazes losi su oni kolaci sto se reklamiraju u restoranu ne svidjaju mi se na izgleda pa necu ni da idem da ih jedem.
Sledeci put kada imas neku kritiku prvo nesto probas pa tek onda sudis o bilo cemu ne mora to da bude igra nego sve u zivtu se proba pa tek onda znas razliku jel ti se nesto svidja ili ne svidja. Do tada tisina!!!
Poslednja izmena: