Šta je novo?

Wolfenstein: The Old Blood

Mislim neka virtual compresion ili kako vec :).. Jeste da kaska za najlepsim igrama, ali sto je bitno dobro radi.. Ne znam za ove sto kukaju sto im ne radi u 60fps, kao da je bitno dal je 45 ili 60 :).. Bitno da je igra dobra

ma igra je dobra ali je cudno da tako radi, jer prvi deo nisam imao problema...hvala fan za podatke :D:banana:

Bas me potrefila igra nekako,cim vidim kukaste krstove po zidovima odmah se setim starih dobrih godina gaminga kada su ww2 igre bile popularne....sve u svemu,ovo ce mi leci kao budali shamar! Ah da,kod mene sve super sljaka na masini iz potpisa ;)

Stigao sam skoro do kraja i ne videh/osetih vizuelni pad performansi.
Sva graficka podesavanja su na high + adaptive vert.sync.

Sto se sam igre tice, jos jedna od odlicno graficki i zvucno uradjenih igara, ali samo to.
Igra bez bilo kakvih mozgalica, koja ce se odigrati jednom i uninstall za razliku od nekih koje sam obrtao vise od jednom i koje imaju nekako ‚dusu.
( HL2, Portal 2, Crysis 2, Prey, Prince of Persia , Beyond Good & Evil, Mirrors Edge, Tomb Raider - Anniversary, RTCW, Alone in teh dark... ).

bitno je to kad udari pad sa 60 na 40 i tako u krug do kraja igrice ;) menotli....
Brate nebi nikako smeo fps tako da ti seta u igri pogotovo sa takvom mashinom....koja su ti setovanja graficka? Kod mene sve na ultra i 2xaa ili kako vec,zakucano na 60fps!

^ E, desilo se i meni, kako sam prešao na sledeći chapter nestalo.

X taster prebacuje sa iron na optiku.

Prosto neverovatno da neka igra ne mirishe nvidiju [emoji2]

Sve odvrnuto do kraja i konstatnih 60FPS. Igra lepo izgleda, i bas mi se dopada :) Probacu da dignem na 1440p preko VSR, pa cu javiti kako se ponasa. Nema padova, tekstura koje skaccu itd. :)

Za mene najtezi deo do sada je pocetak 3 chaptera, debeli me jedno desetak puta roknuo:p.

Mene vec pocela smarati, prije tacno godinu dana igrao new order i nije toliko smaralo jer sam se pozelio pucanja kao ******, a kad sam skontao da cu i ovde samo pucati i pucati ko pomahnitao, smorio sam se.

Mene vec pocela smarati, prije tacno godinu dana igrao new order i nije toliko smaralo jer sam se pozelio pucanja kao ******, a kad sam skontao da cu i ovde samo pucati i pucati ko pomahnitao, smorio sam se.

Ne moras, mozes i da se sunjas okolo, daleko zanimljivije, posebno na Uber, a posle ide skuplanje svega i svacega i otkljucavanje svih perk-ova, challenges itd. :)

Presao sam ovo za nepuna 4 sata, kratko ali slatko ;)

Pa kad igras na decjim nivoima pa se samo prosetas kroz igru. Svakako je laka (mada nisam probao Uber), ali za 4 sata se ne moze preci na tezim nivoima. :p

Ja sam vec dva sata igrao i jos uvek prelazim 3 chapter :D Inace uzmes Bombenschuss i pucas Ubersoldat-a u ono plavo iznad njegove glave, dva puta ga puknes tu i onda on padne na kolena. Tada mu priletis i pristes mouse button 3 da bi mu skinuo oklop sa grudi i tada ga opucas jos jednom u otkriveno srce i gotov je :D
EDIT: Na 1440p je i dalje zakucana na 60FPS, sve do daske :) Probacu 3200x1800. Primetio sam samo da ti treba vise od 4GB rama da bi vrteo igru na 1440p, inace bilo kakav quad core i grafa sa 2GB rama ce odraditi posao :)

Poslednja izmena:
Pa kad igras na decjim nivoima pa se samo prosetas kroz igru. Svakako je laka (mada nisam probao Uber), ali za 4 sata se ne moze preci na tezim nivoima. :p

Mozda igra zato sto zeli da igra igru i uziva u njoj a ne zeli da se pati i da ponavlja iznova i iznova neke deonice u igri koje posle par pokusaja postaju iritantne.

*** nisu svi gejmeri mazohisti pa da igraju odmah na hard ili na uber tezini, nekome je jednostavno dovoljno sto ce igru da igra na normal tezini i da uziva isto kao i ti koji si igrao na uber ali on ce mnogo vise da uziva jer nece biti onog dela ponavljanja jedne iste deoncie vise puta i tu se svaka prica zavrsava.

Kao sto ovde nekima je neopisiva zelja da svaku igru igraju na 60 frejma jer ako je ne igraju na 60 frejma nece moci da dozive orgazam. A jednostavno ne mogu ili nece da shvate da sve igre jednostavno nece raditi isto na svakom hardveru a to smo upravo ovde potvrdili gde zeleni tim ima problema dok crveni tim jednostavno nema ama bas nikavih efekata na koje se zale ovi iz zelenog tima.

Poslednja izmena:
Hm, sto se tekstura tice igra ima iste boljke kao i prethodni deo,apsolutno sve na maks, fps ne pada ispod 60, nije ni cudo sto igra radi tako dobro kada su teksture i dalje low res i isprane, iznova se ucitavaju cim se naglo okrenes itd. Igra moze da prodje, dobra je, ali da se ne lazemo, ni jedan nastavak ne moze biti ni blizu RTCW.

Ne znam zasto, ali odjednom sam sa nekih 40-ak % igre stigao do kraja :( Izgleda da su kampanji dodelili 50%, a da su ostatak oni izazovi.

Kazu da je duplo kraci od New Order. Ali ovog puta dosta gadnije ubiti sve signal officer bez da te detektuju i pozove boga oca vojske na tebe. Ubijem ja jednog, ali dok dodjem do drugog bez da me otkriju je skoro pa nemoguce. Ne mozes se provuci pored patrola :/ Nacicu ja nacin da svakog prikoljem nozem, ne samo sa prigusivacem da ga koknem :d

Kazu da je duplo kraci od New Order. Ali ovog puta dosta gadnije ubiti sve signal officer bez da te detektuju i pozove boga oca vojske na tebe. Ubijem ja jednog, ali dok dodjem do drugog bez da me otkriju je skoro pa nemoguce. Ne mozes se provuci pored patrola :/ Nacicu ja nacin da svakog prikoljem nozem, ne samo sa prigusivacem da ga koknem :d
To je i meni problem, prvog lako, ali drugi je patnja. Ne igram na uber vec onaj 4. po redu, ali zeznuto opet.

Svaka vam cast. Izadje vulfenstajn vi tripujete splinter cell...

Nazad
Vrh Dno