Šta je novo?

Wolfenstein: The Old Blood

• Začetnik teme Začetnik teme hamvas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igrica je simpaticna u najmanju ruku. Ono sto me fascinira je sto imam stablinih 60fps u svakom trenutku sa svim podesavanjima na max!!! Samo mi krivo sto ne mogu da pokrenem afterburner za ovu igricu da detaljnije vidim iskoristenje procesora i grafickih.

Koja je masina u pitanju? Procitaj par postova iznad, i ja sam imao takvu situaciju a po tudjim iskustvima na ovoj temi moja gtx770 i 2500k ne bi trebali da guraju ultra setting na 60fps. Tako da je problem bio u tome sto mi igra jednostavno nije prihvatala ni jednu promenu u advanced meniju osim antialisinga. Skinuo sam presete koje je @Citizen X postavio ovde i tek onda sam uspeo da promenim vrednosti i da ih igra prihvati.

Koja je masina u pitanju? Procitaj par postova iznad, i ja sam imao takvu situaciju a po tudjim iskustvima na ovoj temi moja gtx770 i 2500k ne bi trebali da guraju ultra setting na 60fps. Tako da je problem bio u tome sto mi igra jednostavno nije prihvatala ni jednu promenu u advanced meniju osim antialisinga. Skinuo sam presete koje je @Citizen X postavio ovde i tek onda sam uspeo da promenim vrednosti i da ih igra prihvati.

E vidis to mi nije palo na pamet! O kakvim se presetima radi? Grafika mi je odlicna i ovako ali ako je taj problem i kod mene svakako cu procackati. 🙂 masina je amd fx-8320 osmojezgarac 8GB rama i dve radeonke 7950 spregnute u crossfire sa defaultnim klokovima.

Igrica je simpaticna u najmanju ruku. Ono sto me fascinira je sto imam stablinih 60fps u svakom trenutku sa svim podesavanjima na max!!! Samo mi krivo sto ne mogu da pokrenem afterburner za ovu igricu da detaljnije vidim iskoristenje procesora i grafickih.

Nece OSD opcija sa MSI Afterburnerom i do sada nisu mogle sa se prate igre koje podrzavaju mantle poput Thiefa , ili Sniper Elite . Mozda podrzava mantle.

izasao update 1, stavio nafuro sve na ultra i uzivancija, do njih je bilo sve vreme seronje 😀

E vidis to mi nije palo na pamet! O kakvim se presetima radi? Grafika mi je odlicna i ovako ali ako je taj problem i kod mene svakako cu procackati. 🙂 masina je amd fx-8320 osmojezgarac 8GB rama i dve radeonke 7950 spregnute u crossfire sa defaultnim klokovima.

Nece OSD opcija sa MSI Afterburnerom i do sada nisu mogle sa se prate igre koje podrzavaju mantle poput Thiefa , ili Sniper Elite . Mozda podrzava mantle.

Promijenite u RivaTuner opcijama 'On-screen Display rendering mode sa 'Vector3D' na 'Vector 2D'.

mmasndi
tenk ju for help mi and ms.premijer.
:Klanjanje

Promijenite u RivaTuner opcijama 'On-screen Display rendering mode sa 'Vector3D' na 'Vector 2D'.

Hvala na pomoci msandi sada prikazuje osd kada igram medjutim ne i kad pravim screenshot ali nema veze. Moram da se pohvalim da i u full podesavanjima igrica klizi savrseno! P.S. proverio samo ono oko cega je gore bila dilema menjaju se podesavanja nakon sto sam primenio update 1 🙂
WolfOldBlood_x64 2015-05-21 23-15-20-34.webp
WolfOldBlood_x64 2015-05-21 23-14-31-00.webp
WolfOldBlood_x64 2015-05-21 23-13-51-68.webp
WolfOldBlood_x64 2015-05-21 23-41-53-38.webp
WolfOldBlood_x64 2015-05-22 00-05-44-57.webp

Završio igru pre dva dana, sa tim što bih joj dao dosta nižu ocenu nego nakon prve polovine. Drugi deo mi deluje da su otaljali, triput je kraći i mnogo lakši. Generalno, The New Order me je mnogo više "držala". Ono što ću svakako uraditi je da pređem Wolfie-a iz 2009. godine, jer to nisam uradio kada je trebalo zbog slabe mašine.

Meni je igra bolja nego New Order, sam setting mi je daleko zanimljiviji i usmereniji.
Plus mi je igra radila perfektno sve na high bez ikakvog update-a.

Kako su upeli da naprave u*raniju grafiku nego pre 15 godina. RTCW remek delo naspram ovog s..

ех Rtcw … 🙂 Каква је то забава била ! Ово сад тотално незанимљиво прича бзвз

Poslednja izmena:
E ***, mnogo hoćete. 🙂

Kako su upeli da naprave u*raniju grafiku nego pre 15 godina. RTCW remek delo naspram ovog s..

Vidi, stvarno!
20140106103832-returntocastlewolfenstein.jpg

Pa sveukupno jeste, u RTCW je obracena paznju na dizajn nivoa, atmosferu i pricu.
Ako ces samo bukvalno da brojis poligone u pravu si, ali to je irelevantno. Igra je smece..:trust:

New Order je meni bio pravo osvezenje i starsno mi se dopao, a obrnuo sam RTCW vise puta. Old Blood je dobar DLC vise nego stand alone igra, ali nije za bacanje. Igra sam New Order na Uber tezini dok nisam sve sakupio i posle sa przio bonus content, kao uber tezina samo beskonacno municije i 999 health na pocetku nivoa 😀

Ne znam zašto poredite kultnu igru sa ovim naslovom od koga nije bilo realno očekivati da će biti nešto specijalno. Ja sam srećan što smo dobili još jednu OK Wolfenstein igru.

Jedno pitanje, poceo sam ovu igru da igram na gtx 660 ti , crkla je i kupio sam rx 570. Na 660ti je sve radilo perfektno, na 570 sam spustio na low detalje i opet mi secka teksture...bas je lose za igranje. Ima li neko ideju zasto? Ipak je rx570 osetno bolja od 660ti.

Samo ta igra ili...? Koje drajvere koristiš? Da li si prethodne očistio sa DDU-om? Postavi dump bios-a negde čisto da se proveri i to...

Moguće da si uzeo neku majnerku ili eventualno neispravnu grafiku.

Dota 2 mi normalno radi, cs go isto. Graficka je nova, garancija od 26.01. Pa naredne 3 god. Testirana u furmarku sve ok.
Drajvere valjda najnovije, kad su mi povezivali i testirali skinuli su drajvere , nisam ocistio, ne znam ni sta to znaci iskreno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I5 3470, 8gb rama

Dota 2 mi normalno radi, cs go isto. Graficka je nova, garancija od 26.01. Pa naredne 3 god. Testirana u furmarku sve ok.
Drajvere valjda najnovije, kad su mi povezivali i testirali skinuli su drajvere , nisam ocistio, ne znam ni sta to znaci iskreno.

Ono što trebaš za početak, jeste komplet brisanje drajvera i instalacija novih. 19.1.1 rade ok na RX570.

E sad, kažeš neko ti to sve nameštao? Ja ti mogu objasniti šta i kako, ali ako zapne negde... Generalno neće, ali šta znam.

1. Skini 19.1.1 drajvere
2. Skini DDU
3. Pokreni DDU i ako te pita da li želiš da pokreneš sistemu u Safe Modu, prihvati. Ako ne pita, već samo kaže, pokreni ti sam sistem u Safe Modu.
4. Kad si u Safe Modu, pokreni DDU.exe (koji je raspakovan iz .rar arhive)
5. Odatle briši, kako AMD drajvere, tako i nVidia drajvere iz 2 puta (clean and restart opcija, jednom za AMD, jednom za nVidiju).
6. Kad obrišeš komplet drajvere (i prethodne nVidija i sadašnje AMD), instaliraj 19.1.1 sasvim normalno kao i svaki drugi program

Nije super jednostavno, ali nije komplikovano. Ali opet kažem, kažeš da ti je neko to nameštao i ne znam koliko si vičan ovome i ovo gore ako radiš, radiš na svoju ruku.

Poslednja izmena:
Vazi, Legao sam vec pa cu sutra to uraditi. Hvala puno.

Odradio sve kako si rekao, ali opet laguje, definitivno neki problem ima sa igrom. Dota mi ide na 120fps , cs go i vise... probacu jos neku igru ali ne znam sta bi ovde mogao da bude problem.

Nazad
Vrh Dno