Dota 2 mi normalno radi, cs go isto. Graficka je nova, garancija od 26.01. Pa naredne 3 god. Testirana u furmarku sve ok.
Drajvere valjda najnovije, kad su mi povezivali i testirali skinuli su drajvere , nisam ocistio, ne znam ni sta to znaci iskreno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono što trebaš za početak, jeste komplet brisanje drajvera i instalacija novih. 19.1.1 rade ok na RX570.
E sad, kažeš neko ti to sve nameštao? Ja ti mogu objasniti šta i kako, ali ako zapne negde... Generalno neće, ali šta znam.
1.
Skini 19.1.1 drajvere
2.
Skini DDU
3. Pokreni DDU i ako te pita da li želiš da pokreneš sistemu u Safe Modu, prihvati. Ako ne pita, već samo kaže, pokreni ti sam sistem u Safe Modu.
4. Kad si u Safe Modu, pokreni DDU.exe (koji je raspakovan iz .rar arhive)
5. Odatle briši, kako AMD drajvere, tako i nVidia drajvere iz 2 puta (clean and restart opcija, jednom za AMD, jednom za nVidiju).
6. Kad obrišeš komplet drajvere (i prethodne nVidija i sadašnje AMD), instaliraj 19.1.1 sasvim normalno kao i svaki drugi program
Nije super jednostavno, ali nije komplikovano. Ali opet kažem, kažeš da ti je neko to nameštao i ne znam koliko si vičan ovome i ovo gore ako radiš, radiš na svoju ruku.