NjegovaWisost
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.06.2008
- Poena
- 395
Jedna ruka na wasd, druga na numpad 8456 i laganezi 😀
Ja ne kontam na kojoj lokaciji se Majkl pojavljuje...? Tako da ne znam gde da parkiram auto za beg.
Ja sam probao i tacno je kako si napisao. Najbolje je preskociti taj (nebitni) dio misije na nacin - minirati tri puta garbage truck kad treba da se odveze do getaway caraMožeš da nađeš to rešenje na youtube, međutim ljudi koji su to uradili kažu da igra puca već u sledećoj misiji, prvom prilikom kad se ponovo prebacuje lik na Majkla, automatski ili komandom igrača. Sve u svemu, nije koristan workaround.
Hvala druze![emoji6] [emoji106]U document u folderu rockstar games-GTAV imas settings
tu promeni u tvoju rezoluciju i snimi.
Pravo je osvezenje videti par fotki iz igre, po neki video..
Isti problem je bio i kod mene, moras da getaway car ostavis blizu Michael-ove lokacije, tako da kad razneses djubretarski kamion budes blizu Michael-a i igra ce preskociti zoom out-zoom in i prebaciti te direktno na Micheal-a gde ces nastaviti dalje 🙂Je li dosao neko do misije "Blitz Play heist"? Crashuje mi igra svaki put kada kada treba da se promjeni karakter - prebaci na Michael-a, a vidim na netu da se i drugi zale na isti problem...
Pogledajte prilog 168344
Zavrsio igru, sa glavnim misijama na oko 67%, rispekt za Rockstar! 🙂
Isti problem je bio i kod mene, moras da getaway car ostavis blizu Michael-ove lokacije, tako da kad razneses djubretarski kamion budes blizu Michael-a i igra ce preskociti zoom out-zoom in i prebaciti te direktno na Micheal-a gde ces nastaviti dalje 🙂
Meni je jedino tako uspelo.
Konfiguracija iz potpisa. Texture na very high, sve ostalo na high AA x4 AF x16, vsync on. Na benchmarku fps varira izmedju 30 i 45fps, kada sam iskljucio vsync igra je bukvalno prodisala i sada fps varira izmedju 45 i 75fps, prosjecno oko 55fps sto je fantasticno. Onog karakteristicnog prelamanja slike za vsync off, ne primjecujem uopste!
Lako je, samo moras razumeti na kom principu leti helihopter.
Na taster W to je gas za glavni rotor i uzgon za gore, za oduzimanje gasa i visine je S.
Da bi se kretao napred potrebno je napraviti nagib rotora prema napred
za to koristis broj 8 na numerickoj tastaturi, W+8 ti je kretanje napred.
Sa tasterom A i D kontrolises zadnji rotor i sluzi za okretanje po hrizantalnoj osi.
Numericki tasteri 5 sluzi za nagib glavnog rotora u nazad to jest rikverc.
4 i 6 su isto nagib glavnog rotora ulevo i desno, koristi se za pomeranje u stranu ili
skretanje helihoptera u zavisnosti da li lebdis u mestu ili se kreces u napred.
Gotovo uvek koristis neku kombinaciju dva ili tri tastera da bi leteo.
Primer hoces da letis na nekoj odredjenoj visini, drzis W do zeljene visine
ako hoces vertikalno da postignes tu visinu.
Ili ako hoces da dodjes do te visine letenjem u napred drzis W i povremeno stisnes 8.
kada si na zeljenoj visini drzis W+8 stalno da bi leteo unapred i na trenutnoj visini.
Sad letis na toj visini drzis W+8 i hoces da skrenes u desno, pritisnes i 6
rotor se pored sto je nagnut napred naginje i na desnu stranu i imas skretanje u letu.
Deluje komplikovano ali kada udjes u fazon videces da je lako.
Na steamu jos nema patch-a. Jos 331 verzija.
Sad sam testirao malo igru, to sam i ja primetio, definitivno bolje radi kad je iskljucen vsync.
Zavrsio igru, sa glavnim misijama na oko 67%, rispekt za Rockstar! 🙂
Ja sam pljačku zlatare obavio tako što nisam ni pucao iz kombija, već sam ih gurao i čistio sa puta.A jel resio zabadanje igre u misiji sa pljackom zlatare i trevorom posle? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari