Pirat, pa si vraćao datum zbog problema sa aktivacijom, jel? Idi na load game i izaberi snimak koji je po datumu stariji, ali zapravo noviji.Da li neko ima ideju, presao sam oko 23%, danas udjem kad ono ponovo iste misije, predjem jednu vidim pise 10%, na koju foru ne znam....
Odluci cam :
Pogledajte prilog 168357
sa teme "prelazak na intel zbogradi gta" sa podforuma "procesori".
i ja naleteh na problem, nez dal je bag ili sta, posto sam tad menjao graficka podesavanja i igra se restartovala pa mi ne prikazuje Hs ikonice za ovaj zadnji heist na 65% predjene igre, izabrao sam opciju A, i treba da nabavim policijski kombi nedaleko od striptiz kluba odakle se krece i gde su planovi misije, kao i 3 gauntlet auta, znam im lokacije ali ih nema na istim -.- proguglao sam, ima fora da kad sama H misija nestane sa mape, ali ja nisam imao problem tu, nego nakon toga nisam dobio poruke na mob od lestera da bi se aktivirale Hs misije... da li se neko susreo sa tim problemom?
Mda, cemo mjerit intel fanboj frapsom.
http://www.gamersnexus.net/game-bench/1911-gta-v-cpu-benchmark-4790k-3570k-9590-more
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari