Šta je novo?

GTA V

^ nikada do sada mi nije kresovala igra... i nikada mi se nije desilo da u nekoj misiji zakuca... sve radi savrseno...

Nisam znao da ni voz ne može da se vozi :trust:

Izvinjavam se ako je vec bilo, ali da li postoji neka analiza performansi Sandy i Ivy Bridge i5/i7 procesora u odnosu na Haswell?

Da li tako lose radi na AMD-u, strasno...

minimumi su cak i dobri na ovim athlonima,mada vidim i da su njima cene otisle dodjavola.

Uzevsi R9 280x ROG Matrix, sve osim MSAA na max i onog u advanced igra suri 55-60fps :D grafika je nerealna zaista. Inace su malo preterali sa nekim stvarima, tipa da na vrh najvece planincuge lagano preko stena bilo koji brzi auto izvlaci ko od sale, motor takodje. Takodje je glupo malo sto kad su vec mislili na neke nerealne stvari za igru tipa paljenje lampice za duga i kratka svetle, omoguce da auto ne moze da ostane na krovu tj. da moze da se vrati na tockove lagano sto je glupost..i bez misija igra je vrh, samo imam osecaj da su misije prekratke, tek sam na nekih 10% videcemo :)
Interesuje me da li je neko od vas nasao vojni aerodrom gde se moze marnuti mlaznjak :D ?

Uzevsi R9 280x ROG Matrix, sve osim MSAA na max i onog u advanced igra suri 55-60fps :D grafika je nerealna zaista. Inace su malo preterali sa nekim stvarima, tipa da na vrh najvece planincuge lagano preko stena bilo koji brzi auto izvlaci ko od sale, motor takodje. Takodje je glupo malo sto kad su vec mislili na neke nerealne stvari za igru tipa paljenje lampice za duga i kratka svetle, omoguce da auto ne moze da ostane na krovu tj. da moze da se vrati na tockove lagano sto je glupost..i bez misija igra je vrh, samo imam osecaj da su misije prekratke, tek sam na nekih 10% videcemo :)
Interesuje me da li je neko od vas nasao vojni aerodrom gde se moze marnuti mlaznjak :D ?

Kad jedan i3 radi u rangu ili bolje od fx-9590 :d

roadracer Hvala puno snasao sam se :)
Da li je u nekim misijama neophodan pancir i da li ga uvek kupujete? Nekako se health bas brzo skida :D
Nisan mi po neki put pravi problem jer je bas sitan ima li neke opcije da se to mozda promeni, recimo velicina, boja nesto?

Evo da okacim i ja par slicica GTA5 2015-04-17 21-04-01-50.jpgGTA5 2015-04-17 20-38-12-31.jpgGTA5 2015-04-17 21-16-31-32.jpgGTA5 2015-04-17 21-54-33-40.jpg

I jos jedno pitanje. Da li negde ima servis automobila msm ono za budzenje i tako to?:D

Poslednja izmena:
ima budzenje u radionicama postavljao sam screen shot a gde si nasao ovaj auto gore hahaha

Hvala za budzionice

Vozio ga neki batica a meni se svideo i od tad je moj :)

Ne znam ja sve tera, neke old school bolje su uradjeni def ( graficki) ali na taj jos uvek nisam naisao :)

Jel moze neko da mi objasni kako funkcionisu garaze i cuvanje kola, nikako da ukapiram. Od tutoriala su mi ostala neka kola mi se vide kao plava ikonica na mapi, uvek ih imam i uvek me cekaju kad radim misiju ili zavrsim.
E sad hteo bih da ih zamenim, npr ja ukradem neka kola, oteram kod mehanicara, nabudzim kako hocu,stavim u garazu ali mi se ne pojave kao plava auto-ikonica. Znam da je na pocetku igre bila neka opcija da osiguras auto,ali nigde ne mogu da je nadjem.

i ja naleteh na problem, nez dal je bag ili sta, posto sam tad menjao graficka podesavanja i igra se restartovala pa mi ne prikazuje Hs ikonice za ovaj zadnji heist na 65% predjene igre, izabrao sam opciju A, i treba da nabavim policijski kombi nedaleko od striptiz kluba odakle se krece i gde su planovi misije, kao i 3 gauntlet auta, znam im lokacije ali ih nema na istim -.- proguglao sam, ima fora da kad sama H misija nestane sa mape, ali ja nisam imao problem tu, nego nakon toga nisam dobio poruke na mob od lestera da bi se aktivirale Hs misije... da li se neko susreo sa tim problemom?

Sad me podsetise neki screenshot-ovi... Ajd' neka ne mrzi nekog pa neka proba sledece: upalite travu na High ili vise i iskljucite MSAA (FXAA mozete da ostavite, nebitno). Sada nadjite neki bas travnat predeo, zapamtite kako trava izgleda pa onda upalite MSAA. Kod mene, kad upalim MSAA trava postane toliko tanka, bledunjava i izgubi na volumenu :)P) da je prakticno ne vredi drzati ukljucenu zajedno sa MSAA. Pogotovo ako se odvrne Very High ili Ultra zajedno sa MSAA, tada je performance impact zestok, a trava i dalje izgleda kao paperje.

P.S. Inace definitvno izgleda lepse igra sa MSAA nego samo sa FXAA, al' ovaj detalj me ubi (i mapa ostaje krzava samo sa FXAA, al' to nekako prezivljavam).

i ja naleteh na problem, nez dal je bag ili sta, posto sam tad menjao graficka podesavanja i igra se restartovala pa mi ne prikazuje Hs ikonice za ovaj zadnji heist na 65% predjene igre, izabrao sam opciju A, i treba da nabavim policijski kombi nedaleko od striptiz kluba odakle se krece i gde su planovi misije, kao i 3 gauntlet auta, znam im lokacije ali ih nema na istim -.- proguglao sam, ima fora da kad sama H misija nestane sa mape, ali ja nisam imao problem tu, nego nakon toga nisam dobio poruke na mob od lestera da bi se aktivirale Hs misije... da li se neko susreo sa tim problemom?

ja sam nasao 2 automobila, treceg nije bilo. promenio lika, dosao na isto mesto - auto bio tu.

evo ga, posle 2 sata voznje i trazenja gauntleta po gradu, konacno sam dobio poruku od Lestera i pojavila se Hs misija za policijski kombi, a gauntlete sam u 5 minuta nakon toga nasao po gradu, nabudzio ih i parkirao u naznacenu garazu, konacno da i to zavrsim :D

btw gauntlete [auto sa slike] sam namerno farbao u mat, da ne mislite da je do grafike, ipak ce da prevoze po tonu zlata, moraju da budu baddass :d

inace kome ne deluje igra graficki primamljiva, druga je prica totalno kad se igra, pricam zbog ovih mat ofarbanih auta jer na slici izgledaju bzv ali dok se voze u igri totalno drugi dozivljaj, a i detalji su vrh, kada nabudzite turbo u auto, tacno se cuje pistanje turbine i blowoff ventil pri menjanju brzina, mene je to odusevilo :D

Poslednja izmena:
2015-04-22_00006.jpg

:D

^team Nvidia :d

Ajde ako nekoga ne mrzi neka testira ovo!Bas me zanima dali neko vidi razliku u grafickom smislu i po pitanju perfomansi!Ovo je SMAA zamena za MSAA tj. manje je zahtevan!Nasao sam na torrentu tako da je ovo moj upload!Ima i SweetFx!Cini mi se kao da su manje krzave ivice ili ja to samo umisljam!
http://www.megafileupload.com/Yee/SMAA_in_GTA_V.rar

Poslednja izmena:
Jel jos nekome puca igra ovde ...kada se udje u onu labarotoriju kroz vodeni tunel?

Nazad
Vrh Dno