Šta je novo?

LG G3

Ne vidim poentu u tome, ima ovih po XDA menjaju ali ne znam, meni je to bezveze.

Ne vidim poentu u tome, ima ovih po XDA menjaju ali ne znam, meni je to bezveze.

Brzina i trajanje baterije :) Recimo neki cist android + nomode i mislim da cak ni xposed ne treba. Ovako na stock romu treba xposed da bi lg app radile. Svakako nije neka razlika, a rezultat je dobar.

Brzina i trajanje baterije :) Recimo neki cist android + nomode i mislim da cak ni xposed ne treba. Ovako na stock romu treba xposed da bi lg app radile. Svakako nije neka razlika, a rezultat je dobar.
Nećeš ništa dobiti na bateriji. Jedino možeš da dobiješ na brzini u igrama tom promenom rezolucije.

Daj neki link, ja što sam video nije bilo dobitaka

Dobija se na bateriji sigurno 20-30minuta sota, a po testovima i vise.
Ne dobija se. Ti smanjis rezoluciju ali svi pikseli i dalje moraju da rade.

Moze nesto da se dobije u igrama posto ce se GPU na manjoj rezoluciji rasteretiti pa mozda dobijes nesto malcice vise SOT-a prilikom igranja zahtevnih igara.

da 2%, to sam i ja video :)

nego kako li izgleda to, LCD je očajan kad mu spustiš rezoluciju, pravljen je da radi samo u toj jednoj native.

da 2%, to sam i ja video :)

nego kako li izgleda to, LCD je očajan kad mu spustiš rezoluciju, pravljen je da radi samo u toj jednoj native.
Ma izlgeda ok ali brljave stock aplikacije. Inas drugi video kako izgleda komplet sredjeno. 20% baterije i preko 6h sota nije mali rezultat od 2%. Ne tvrdim nista, prvo cu probati

Taj već koristim i odličan je, s3v3n već najavio novi ali nikako da ga izbaci.

Izvini bio je tipfeler (mislim 10.3). I ja ga zeljno cekam mada !0.2 mi savrseno radi. Poljaku su odlicni romovi mada sam sada bio na sajtu i tamo pise da ce on odabrati ko dobija ROM. :mad: Nadam se da sam lose razumeo njegov ocajan engleski! :)

Cloudy g3, 20min pozivi, 2h muzika uz volume boost, malo igranja, malo menjanja rezolucije. Pretraživanje je najvise izvuklo cini mi se, pratio sam rezultate pa je non stop skidalo bateriju. Greenify ugasen, sinhronizacija 3 email naloga, fb, whatsapp i jos neka sica. uploadfromtaptalk1429464962467.pnguploadfromtaptalk1429464975392.png

Drugari imam jedan hmmmm pa glup problem. Ne pojavljuje mi se ona porukica kada se baterija spusti na 15%. Zvuk se cuje normalno... Eto jedan problemcic koji ne remeti nista sto se upotrebe ili neceg drugog tice ali ponovo nije ni sve na mestu... Jel postoji neko resenje osim onog factory reset, posto mi se on trenutno i ne radi :) Sve je stock LP je na telefonu... Ako ima neko neku ideju sta da cacnem a da pomogne bilo bi super, posto do sada to nisam sam pronasao

Ti si prvi za kojeg čujem da mu treba ta opcija :) Ja jedva čekam da rutujem telefon i isključim tu glupost.

ma ne treba mi opcija samo volim kada je sve pod konac, dok mi je na stock-u da sve radi kao sto je predvidjeno za stock kada se igram sa njim poiskljucujem svasta... i meni ovako odgovara ali da znam dal postoji mogucnost da se to ukljuci/iskljuci posto za to jos nisam cuo

Nema to na stocku, samo zapišti na 15 i 5%, bez poruke.

@djordje i kako je to u odnosu na stock 20h, bolje, isto, lošije?

Ja mislim da je bilo poruke za 15% i 5% i na stock-u, mozda gresim...

Kod mene nema poruka, "čuvar baterije", može da se podesi na 5 ili 15%. Kada se baterija isprazni do zadatog procenta automatski prelazi na režim uštede.

Izvini bio je tipfeler (mislim 10.3). I ja ga zeljno cekam mada !0.2 mi savrseno radi. Poljaku su odlicni romovi mada sam sada bio na sajtu i tamo pise da ce on odabrati ko dobija ROM. :mad: Nadam se da sam lose razumeo njegov ocajan engleski! :)
Izašao 10.3 samo mora da se prijavi na pm pa ako pošalje pošalje

Izašao 10.3 samo mora da se prijavi na pm pa ako pošalje pošalje

E stvarno svasta! Poljak odlepio jer ima likova koji mu pljuju po romu. Pa da napravis najbolji rom na svetu uvek ce se naci neko ko ce da ti kaze nesto lose! Bas je ko malo dete. Ajd, probacu da mu posaljem PM. Jes ti dobio (trazio)? Ajd ko prvi dodje do passworda za .exe da ga postavi na forum!

Poslednja izmena:
Koje su glavne mane G3? Razmatram da ga kupim, pa me zanima misljenje iz pve ruke. Vidim da postoji problem sa performansama (i to ozbiljan) zbog sulude rezolucije ekrana. Sta jos?

Ne znam kakav je to problem sa performansama. Ne videh da su mi prethodni telefoni, Nexus 5 i HTC One M7, nesto brze radili. Baterija izgura dan, kamera je bas odlicna, lep telefon (moj je beli), root i custom recovery se stavljaju za 5 minuta, lako kao kod Nexusa.

Ima eto samo ta fora kad ga opteretis mnogo da obori takt procesora i smanji maksimalno dostupno osvetljenje ekrana da se ne bi pregrejao kao. Ovo obaranje takta do sada nisam osetio dok sam jednom kad je bio jako opterecen koje kakvim stvarima pokusao da povecam osvetljenost na 100% ali mi je dao samo do 90%, i to sam cisto radi provere pokusao, pa sam vratio na prethodnih 30% da ne izgubim vid.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno