Ne vidim poentu u tome, ima ovih po XDA menjaju ali ne znam, meni je to bezveze.
Nećeš ništa dobiti na bateriji. Jedino možeš da dobiješ na brzini u igrama tom promenom rezolucije.Brzina i trajanje baterijeRecimo neki cist android + nomode i mislim da cak ni xposed ne treba. Ovako na stock romu treba xposed da bi lg app radile. Svakako nije neka razlika, a rezultat je dobar.
Taj već koristim i odličan je, s3v3n već najavio novi ali nikako da ga izbaci.Sry mogu da ti dam link za 10.2, 10.3 za par dana
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934554642
Dobija se na bateriji sigurno 20-30minuta sota, a po testovima i vise.Nećeš ništa dobiti na bateriji. Jedino možeš da dobiješ na brzini u igrama tom promenom rezolucije.
Ne dobija se. Ti smanjis rezoluciju ali svi pikseli i dalje moraju da rade.Dobija se na bateriji sigurno 20-30minuta sota, a po testovima i vise.
Čak skoro 8 minuta :dDaj neki link, ja što sam video nije bilo dobitaka
Ma izlgeda ok ali brljave stock aplikacije. Inas drugi video kako izgleda komplet sredjeno. 20% baterije i preko 6h sota nije mali rezultat od 2%. Ne tvrdim nista, prvo cu probatida 2%, to sam i ja video
nego kako li izgleda to, LCD je očajan kad mu spustiš rezoluciju, pravljen je da radi samo u toj jednoj native.
Taj već koristim i odličan je, s3v3n već najavio novi ali nikako da ga izbaci.
Fluidnije radi, baterija mi se cini isto, mozda malo jace . Ali sto se tice rada dosta brze odradjujeNema to na stocku, samo zapišti na 15 i 5%, bez poruke.
@djordje i kako je to u odnosu na stock 20h, bolje, isto, lošije?
Izašao 10.3 samo mora da se prijavi na pm pa ako pošalje pošaljeIzvini bio je tipfeler (mislim 10.3). I ja ga zeljno cekam mada !0.2 mi savrseno radi. Poljaku su odlicni romovi mada sam sada bio na sajtu i tamo pise da ce on odabrati ko dobija ROM.Nadam se da sam lose razumeo njegov ocajan engleski!
![]()
Izašao 10.3 samo mora da se prijavi na pm pa ako pošalje pošalje
Uglavnom, ne
Pisanje olovkom (ili prstom) brže od kucanja?
Niti brže niti efikasnije/komfornije.
Koju verziju sw imaš na njemu? Na 20h toga nema sigurnoIma poruke pored mog imam jos jedan G3 u kuci i taj drugi ima tu porukicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari