Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

E hvala druze. Ja sam se igrao sa romovima davno ... i to se sve promenilo... a ovaj mi je nov za mene telefon pa da ga ne skrkam... a inace custom rom je dobro ili bezpotrebno oinstalieati na s4 ?

E hvala druze. Ja sam se igrao sa romovima davno ... i to se sve promenilo... a ovaj mi je nov za mene telefon pa da ga ne skrkam... a inace custom rom je dobro ili bezpotrebno oinstalieati na s4 ?
To zavisi od tb kao korisnika.Ja npr koristim CM 12.Skoro sam sve zivo probao na njemu od romova.Ako si zadovoljan telefonom nema potrebe da se cimas oko custom romova.Ali sa druge strane ako te smorio stock udri po custom romovima[emoji16] [emoji23]

To zavisi od tb kao korisnika.Ja npr koristim CM 12.Skoro sam sve zivo probao na njemu od romova.Ako si zadovoljan telefonom nema potrebe da se cimas oko custom romova.Ali sa druge strane ako te smorio stock udri po custom romovima[emoji16] [emoji23]
Sta me interesuje tacno. Npr da li se povecava slobodan prostor u ROM memoriji? Jer meni kaze na stock oko 9gb a pise da telefon ima 16gb e sad to nisam naso full prostor koliko ima jer sam to video na kutiji... predpostavljam da je 16gb full rom a tu je stistem i sve sistemske pripadajuce app koje imas .... pa zato kaze samo 9.27gb.
E ja.sam zadnje koristio CM8 i to pre 2-3god na nekom kinezu ZTE Skate dobar je to fon bio [emoji12] [emoji12] ali tada
I znam da su ti ruke slobodne da radis sta zelis na custom romu... ovaj je zakljucan skroz .....

Sta me interesuje tacno. Npr da li se povecava slobodan prostor u ROM memoriji? Jer meni kaze na stock oko 9gb a pise da telefon ima 16gb e sad to nisam naso full prostor koliko ima jer sam to video na kutiji... predpostavljam da je 16gb full rom a tu je stistem i sve sistemske pripadajuce app koje imas .... pa zato kaze samo 9.27gb.
E ja.sam zadnje koristio CM8 i to pre 2-3god na nekom kinezu ZTE Skate dobar je to fon bio [emoji12] [emoji12] ali tada
I znam da su ti ruke slobodne da radis sta zelis na custom romu... ovaj je zakljucan skroz .....
Prostor se povecava sigurno ali iskreno nzm koliko[emoji16] Stock zauzima znatno vise ROM memorije od CM mozda zauzima oko 3 GB.Ja nisam nikad flashovao rom zbog toga vise zbog baterije koja je na stock KK ocajna bar kod mene,mada mozda mi je sama baterija zrela za zamenu.Ma sve je sad zakljucano da place covek[emoji23]

Ovo meni nesto mnogo zdere bateriju... a vracen na fabricko pre 3 dana... mislim tada sam ga i kupio... polovan jeb
3bb7f7675430a3c3e04a0e56f5526994.jpg

e6ee899cba1037089629459551cd3587.jpg

Poslednja izmena:
Koliko je bio uključen ekran? Klikneš na ekran u onom spisku potrošača. Osvetljenje? 3g ili wifi?

ekran ekran 2.49
a wifi non stop radio e sada da li treba da gasim 3g dok mi radi wi fi pa popotrebi palim? (mislim da je automacki ugasen 3g dok mi radi wifi)
i vecunu vremena mi radio gps ona lokacija ...

Pa jes malo slabo sem ako nisi rokao 100% svetlo :)
Ne moraš da gasiš cell data dok si na wifi, svaki telefon to sam reguliše.

Pogledaj u podešavanjima za lokaciju i ugasi location history i location reporting ako ima.

Pa jes malo slabo sem ako nisi rokao 100% svetlo :)
Ne moraš da gasiš cell data dok si na wifi, svaki telefon to sam reguliše.

Pogledaj u podešavanjima za lokaciju i ugasi location history i location reporting ako ima.
ma jok svetlo mi ni na jednom telefonu nije na 100% uvek auto . e sada ovde ima nesto auto pa +2 e ja ga tako drzim ?
odradio sam to za lokaciju ... videcemo narednih dana kako reaguje bez toga :D

Poslednja izmena:
Da na to sam mislio.Ja nisam imao taj problem na LL stock rom-u.
Probaj flash sa Odin-om iznova.Ne vidim drugo resenje.

Poslednja izmena:
Telefon je pod garancijom. Mislio sam da ovaj problem moze da se resi bez flesovanja.
Ko me je terao da instaliram ovo ***** kad je sve radilo za medalju.

Da na to sam mislio.Ja nisam imao taj problem na LL stock rom-u.
Probaj flash sa Odin-om iznova.Ne vidim drugo resenje.
Ako je pod garancijom odnesi ga u servis i reci im za problem.Oni ce uraditi flash.Moraju da ti uvaze garanciju jer nisi nista petljao oko fona svako bi uradio update posle izlaska istog.

Ma uradi opet factory reset, gde ćeš u servis za tu glupost :)

Jel sam ja jedini koji ima random restart fona od kad sam upxate na LP ?

Da li koristis sd karticu?

Nazad
Vrh Dno