Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Ako moze neko neka mi posalje link od svog IGO foldera koji radi na oficijalnom lolipop-u.
Hvala.
Hvala.
Ček bre da se nisi ti zeznuo i pomešao sa skeniranjem. Ta opcija o kojoj pričaš radi to da kada si povezan na wifi i ugasiš ekran, nakon 15 minuta wifi bude ubijen.Ja sam samo rekao kako moze da dobije da nema wifi crtu kad se isti stvarno i ne koristi..bar je na soniju tako![]()
Treba da puni kao sa tim LG kablom, taj Samsung ti je u autu*****avaju, nego kako
Ako ona app pokazuje kako treba, sa LG kablom je 1900 kad prvi put pogledam nakon što uključim ekran, a kasnije je 1200
Sa Samsung kablom nema nekog pravila, od 500-900, najčešće 600.
Ma kakva struja, ne puniš ga ti na 220VIh, ja sa svojim HTC kablom i punjacem od 1900 mah nemam nikad ni blizu 1000 a kamo li više, izgleda da je struja kod nas sr**E, isto i sa originalnim s5 kablom, teško i do 1000 dobaci..
Onda ti kabal nije ni za k....meni sa samsungovim isto baci 1900 a onda stalno 1200*****avaju, nego kako
Ako ona app pokazuje kako treba, sa LG kablom je 1900 kad prvi put pogledam nakon što uključim ekran, a kasnije je 1200
Sa Samsung kablom nema nekog pravila, od 500-900, najčešće 600.
Ako moze neko neka mi posalje link od svog IGO foldera koji radi na oficijalnom lolipop-u.
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari