Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ja sam samo rekao kako moze da dobije da nema wifi crtu kad se isti stvarno i ne koristi..bar je na soniju tako :)
Ček bre da se nisi ti zeznuo i pomešao sa skeniranjem. Ta opcija o kojoj pričaš radi to da kada si povezan na wifi i ugasiš ekran, nakon 15 minuta wifi bude ubijen.

Primetio sam da se telefon prilično brže puni kada koristim kabl koji sam dobio uz LG L70. Ne znam jeli neki problem do mog primerka Samsung kabla ili je inače tako.
Sa LG kablom: start sa 5% baterije, nakon 8min 17%, nakon 28min 47%, nakon 60min 84%, nakon 70min 90%
Sa Samsung kablom koji imam je definitivno sporije... Ne znam kako bi trebao da se inače puni sa svojim kablom?

Pokreni galaxy charging app i vidi koliko daje mA

:) *****avaju, nego kako :)
Ako ona app pokazuje kako treba, sa LG kablom je 1900 kad prvi put pogledam nakon što uključim ekran, a kasnije je 1200
Sa Samsung kablom nema nekog pravila, od 500-900, najčešće 600.

Ih, ja sa svojim HTC kablom i punjacem od 1900 mah nemam nikad ni blizu 1000 a kamo li više, izgleda da je struja kod nas sr**E, isto i sa originalnim s5 kablom, teško i do 1000 dobaci..

Ako ona app pokazuje kako treba, sa LG kablom je 1900 kad prvi put pogledam nakon što uključim ekran, a kasnije je 1200
Treba da puni kao sa tim LG kablom, taj Samsung ti je u autu :)
Ih, ja sa svojim HTC kablom i punjacem od 1900 mah nemam nikad ni blizu 1000 a kamo li više, izgleda da je struja kod nas sr**E, isto i sa originalnim s5 kablom, teško i do 1000 dobaci..
Ma kakva struja, ne puniš ga ti na 220V :)

Ne znam, ja sam sa strujom jednom cackao u životu, objasnila mi par stvari, i od tada se zaobilazimo u širokom luku.. Ne znam kako, ali kod mene niikada nije ni prišla 1,9 ili ne daj bože 2,0 mah koliki su mi punjači.. Mozda je do telefona nešto, nem pojma ☺

Onda ti kabal nije ni za k....meni sa samsungovim isto baci 1900 a onda stalno 1200

Poslednja izmena:
Pa ne znam, ovo je kao original kabl za s5,valjda,nekako je kratak, i drugačiji je onaj ulaz u punjac, normalan usb, u odnosu na moj s4,sad dal ne on ne original ili sta, ne znam..

Ko se razume, da mi objasni nešto :)
Pre nekoliko meseci sam kupio USB kabl, jer sam eto primetio da sa Samsungovim punjenje ide previše sporo.
Kada taj kabl bocnem u S4, čujem zvuk koji treba da bude, ikonica baterije pokazuje punjenje, Galaxy Charging app pokazuje uvek 1900. Međutim, baterija se ne puni. Uopšte ne razumem o čemu se radi.
Sada sam se toga setio i taj isti kabl sam bocnuo u LG L70. Telefon se puni, najnormalnije, sa svojim punjačem.
Ništa mi nije jesno.

Poslednja izmena:
Izvini sto ti spamujem pitanje, samo sa javim, HTC original izmuceni kabl koji ne znam kako radi plus original Samsung s5 ona utičnica daje 1200..pa ti sad skontaj kako i zašto :)

Instaliran lolipop OTA telenor i javio se problem sa SMS.
Poruke stižu,ali ne mogu da se pročitaju.Isprobano je sa textrom i hangouts i tada je sve OK,ali mi ipak treba ona fabrička app.
Zna li neko rešenje,čeprkao sam po netu i ne nalazim ga.

Čudno, takođe sam na Telenoru i sve je prošlo ok. Kako misliš ne mogu da se pročitaju?

Backup poruka, Wipe data u Messaging i onda restore

Imam problem da kad nekoga pozovem ekran mi se automatski ugasi? I onda ako hocu speak da ukljucim iako odmaknem od lica tel, ekran je i dalje ugasen i moram da pretisnem home dugme da ga aktiviram, da mogu da pretisnem dugme speak,kao sa senzor ne reaguje? Je li moguce da sam ja nesto pretisnuo slucajno?

I kod mene se to dešava sporadično tj. sa vremena na vreme. Imam poziv na čekanju i kad odmaknem telefon da vidim ko zove moram HOME dugme da pritisnem da bi se uključio ekran.

A ja imam problem sa facebook messenger aplikacijom od kad sam stavio lolipop.Kada saljem slike preko messengera slike nece da se posalju i messenger totalno zaglupi uvek moram da obrisem podatke pa sve iz pocetka..Molim za pomoc ;D

Da li ota update u mts mrezi stize svima istovremeno, jer meni jos nije stigao? Kad mogu da očekujem update?

Meni na LP stuca playback video fajlova, koristim Omega v41. Ima neko slicam problem?

Probao sam lolipop na I9506 i nije mi se sviđao. Par meni bitnih programa ne rade kako treba (Samsung smartview 2.0 npr.). Često se dešavalo da mi izbacuje raznorazne errore itd.
Xposed ne radi, tako da ne mogu da isključim onaj retardirani samsungov delivery report sms ton!!! Nije mi jasno da NE ŽELE da stave u podešavanjima opciju kojom možeš da namestiš da primaš delivery reporte ali da pri tome isključiš ton!!!??? Ovako svaki delivery mi peva kao i uobičajni sms. Retard...

U svakom slučaju ostajem na KK...

Taj retardirani ton i mene uzasava. Kako ti radi video?

A sto lepo ne koristite Textru?

Ima silent delivery + po meni jedna od najboljih aplikacija za poruke.

+1

Ja zadovoljan, malo pre instalirao i super fercera. Žalosno je samo sto LG L9 koji sam imao je sve ove programe u sebi za razliku od Samsunga za koga moram da skidam i jurim unaokolo i gubim vreme da bi radio prosto i jednostavno i služio svrsi.

Da li je neko imao problem sa TT i muzickim plejerom u pozadini? Samsung S4 Lollipop, iz njegovog plejera pustim muziku u pozadini i krenem da sufrujem preko TT. Posle nekog vremena mi TT ugasi muziku. To mi se desava samo dok koristim TT, muziku sam probao i sa brdo drugih programa i nije bilo problema.

ljudi sta mislite hoce li biti android 5.1 za s4? meni je sve ok ali me brine to curenje memorije

Vrh Dno