Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

ljudi sta mislite hoce li biti android 5.1 za s4? meni je sve ok ali me brine to curenje memorije

Koji rom koristis ?
Kod mene na 9515 nema problema sa TT i mem leakom.
Koristim onaj , jedini, poljski rom.

ja telenorov 5.0.1 nema ni kod mene mada kad kod svih ima vrv ima i kod mene ali ja ne oprimecujem

Niko nema problem sa seckanjem videa na LP?

Imam ja na Kitkatu, i to samo ako ga pustim prvi put, pretpostavljam da mu treba vremena da povuče iz memorije, bem li ga.

Koji LP preporučujete da flešnem na ženin mob? Koja je razlika sa nas Telenor i onaj Black Edition koji ste preporučivali?
Da li ima Google Edition ili je poslednji 4.4.4.?

Poslednja izmena:
da li bi neko mogao iz stock roma da izvuce Touchwiz Home k folder koji se nalazi u system/priv-app i okaci ovde, sa sve arm folderom unutra, nesto sam prckao i sad mi launcher kresuje...? hvala puno

Poslednja izmena:
Zna li neko je li krenuo OTA za i9506 jer mi je to jedina nada da ce mi se baterija unormaliti??. Kupio sam novu bateriju i sinoc mi je za oko 7h poslo 15% baterije. Jeste da su mi stizala obavjestenja za instagram i radila je Led lampica obavjestenja ali sto je mnogo mnogo je.??

Meni toliko skine za 3 sata...mozda i manje.

Imao sam prije nexus4 i imao je duplo jacu bateriju, a to mi nije normalno.. trazim samo 4,5h upaljenog ekrana, lokacije ugasene uvjek sam na 2g i ne moze, jedva dogura do 3h, a nekad ni toliko. preko noci podje 10% lagano. Pa se nadam sa dlce stici ota lollipop i da ce se sistem unormaliti kao i baterija.

Rutuj pa instaliraj BBS i postavi log u odgovarajucoj temi. Imas nesto sto vuce bateriju.

Mashoni1991, evo danas sam malo testirao screen on na I9506 (kitkat).
Osvetljenje na 40% (meni je iskreno i 30% prejako ali zbog testa rekoh aj' da bude malo jače), 2g, WiFi On, i upaljeni YouTube non-stop vrti '1080' klipove.

Rezultat na 5% baterije ... 5h 40min screen on

Screenshot_2015-04-14-19-33-51.png Screenshot_2015-04-14-19-33-58.png

@ixtis
Hvala puno na testu. Preko tel sam pa ne znam da izbacim slike. Ugl moj rezultat danas. Ekran mi je uvjek na auto i na 0, 2g i wifi, location off..za nekih 12h oprilike imao sam 2h i 20min upaljenog ekrana (a od tih 12h jedno je 8h bio u sleep tokom noci gdje je poslo 15%) . Def nesto bateriju razara. Da je meni 5h upaljenog ekrana pjevao bi. Tel nisam rutovao niti se u to toliko razumijem, a i sl 2 dana nemam komp pored sebe pa da i probam nesto.

Poslednja izmena:
Evo da se ja pohvalim, neko je skoro kukao na onu "spaljenu" liniju tj naslov u vrhu ekrana da je svetliji od ostatka, ja danas primetio isto, samo nije od fejsa, pošto ne blejim toliko na njemu, već me je viber unakazio.. Sta da se radi..

Meni prijavljuje ovakvu poruku kada zelim da update sa 4.4.2 na 5.0.1
http://prntscr.com/6u92zb
"Tvoj uredjaj je modifikovan.Softverske dopune nisu dostupne"
E sada ono ima li veze koji si operater?
Telefon je kupljen u Telenor radnji pre 1.5g ali za kesh tako da je telefon odkljucan za sve mreze....
hvala

Sredio sam ga, treba da se dva fajla iskopiraju na sistemsku particiju i lepo radi. Zna li neko mode za TW da se prikazuje DL/UL meter u notification baru? To ima na Slim-u i mnogo mi znaci, imalo je i na nekom GPE ROMu sto sam ranije koristio.

Jel moguće da meni ota jos nije stigao, mts mreža je u pitanju.

Unapred se izvinjavam ako je pitanje glupo i 1000 puta ponovljeno. Ne pratim ovu temu jer nemam S4, ali me je drugar zamolio da se raspitam, malo sam pogledao unazad, ali ne nalazim odgovor. Koji rom predlažete za ovaj telefon? On bi hteo nešto slično NEAT romu, odnosno da praktično bude rasterećen samsung rom bez bloata. Ako nije problem, predlog i za Lollypop i za Kitkat. Hvala puno!

Unapred se izvinjavam ako je pitanje glupo i 1000 puta ponovljeno. Ne pratim ovu temu jer nemam S4, ali me je drugar zamolio da se raspitam, malo sam pogledao unazad, ali ne nalazim odgovor. Koji rom predlažete za ovaj telefon? On bi hteo nešto slično NEAT romu, odnosno da praktično bude rasterećen samsung rom bez bloata. Ako nije problem, predlog i za Lollypop i za Kitkat. Hvala puno!
Nek ide na omega rom ja taj sam koristio dok sam imao s4

Imam problem sa telefonom u poslednjih 7 dana od kako sam odradio update na lolipop. Iskace mi ova poruka sa vremena na vreme.

Gde je problem?

Prilozi

• Screenshot_2015-04-16-17-39-41.png
    Screenshot_2015-04-16-17-39-41.png
    720.1 KB · Pregleda: 132
  • Screenshot_2015-04-17-11-14-13.png
    Screenshot_2015-04-17-11-14-13.png
    158.4 KB · Pregleda: 108
Vrh Dno