maremadona01
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2015
- Poena
- 54
Te mrzi da mi bacis ovde link ? [emoji6] [emoji6]Idi na xda forum tamo imas sve postavljeno do detalja[emoji4]
Te mrzi da mi bacis ovde link ? [emoji6] [emoji6]Idi na xda forum tamo imas sve postavljeno do detalja[emoji4]
Evo:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265477Te mrzi da mi bacis ovde link ? [emoji6] [emoji6]
To zavisi od tb kao korisnika.Ja npr koristim CM 12.Skoro sam sve zivo probao na njemu od romova.Ako si zadovoljan telefonom nema potrebe da se cimas oko custom romova.Ali sa druge strane ako te smorio stock udri po custom romovima[emoji16] [emoji23]E hvala druze. Ja sam se igrao sa romovima davno ... i to se sve promenilo... a ovaj mi je nov za mene telefon pa da ga ne skrkam... a inace custom rom je dobro ili bezpotrebno oinstalieati na s4 ?
Sta me interesuje tacno. Npr da li se povecava slobodan prostor u ROM memoriji? Jer meni kaze na stock oko 9gb a pise da telefon ima 16gb e sad to nisam naso full prostor koliko ima jer sam to video na kutiji... predpostavljam da je 16gb full rom a tu je stistem i sve sistemske pripadajuce app koje imas .... pa zato kaze samo 9.27gb.To zavisi od tb kao korisnika.Ja npr koristim CM 12.Skoro sam sve zivo probao na njemu od romova.Ako si zadovoljan telefonom nema potrebe da se cimas oko custom romova.Ali sa druge strane ako te smorio stock udri po custom romovima[emoji16] [emoji23]
Kako si uradio update?OTA ili Odin?Probaj da uradis factory reset.
Prostor se povecava sigurno ali iskreno nzm koliko[emoji16] Stock zauzima znatno vise ROM memorije od CM mozda zauzima oko 3 GB.Ja nisam nikad flashovao rom zbog toga vise zbog baterije koja je na stock KK ocajna bar kod mene,mada mozda mi je sama baterija zrela za zamenu.Ma sve je sad zakljucano da place covek[emoji23]Sta me interesuje tacno. Npr da li se povecava slobodan prostor u ROM memoriji? Jer meni kaze na stock oko 9gb a pise da telefon ima 16gb e sad to nisam naso full prostor koliko ima jer sam to video na kutiji... predpostavljam da je 16gb full rom a tu je stistem i sve sistemske pripadajuce app koje imas .... pa zato kaze samo 9.27gb.
E ja.sam zadnje koristio CM8 i to pre 2-3god na nekom kinezu ZTE Skate dobar je to fon bio [emoji12] [emoji12] ali tada
I znam da su ti ruke slobodne da radis sta zelis na custom romu... ovaj je zakljucan skroz .....
Jesi li uradio factory reset posle toga?Preko telefona,setings pa sw update,skinuo 1gb i instalirao.
Brise se cela interna memorija telefona.Uradi backup svega sto ti je vazno na njoj.Ne.
Da odradim znaci?
Sta gubim na telefonu posle factory reset-a?
Sta da sacuvam?
To je normala na KK mislim.Imas li root na njemu?l jam sam kupio polovan hahaha[emoji23]Ovo meni nesto mnogo zdere bateriju... a vracen na fabricko pre 3 dana... mislim tada sam ga i kupio... polovan jeb
![]()
![]()
Neam root, i ja sam kupio polovan mislim da nije original prva baterija ... mogu da pitam lika ... ok mi izgleda ne verujem da bi me slaga platio sam mu ;-)To je normala na KK mislim.Imas li root na njemu?l jam sam kupio polovan hahaha[emoji23]
Brise se cela interna memorija telefona.Uradi backup svega sto ti je vazno na njoj.
ma jok svetlo mi ni na jednom telefonu nije na 100% uvek auto . e sada ovde ima nesto auto pa +2 e ja ga tako drzim ?Pa jes malo slabo sem ako nisi rokao 100% svetlo![]()
Ne moraš da gasiš cell data dok si na wifi, svaki telefon to sam reguliše.
Pogledaj u podešavanjima za lokaciju i ugasi location history i location reporting ako ima.
Odradio sam reset,sad dobijam ovu pokruku kod svakog sms-a!
Idi u Podesavanja>Aplikacije tamo nadji Razmenu poruka i izaberi: Obrisi podatke.Uradi restart pa vidi jel se fc ponavlja ponovo...Odradio sam reset,sad dobijam ovu pokruku kod svakog sms-a!
Idi u Podesavanja>Aplikacije tamo nadji Razmenu poruka i izaberi: Obrisi podatke.Uradi restart pa vidi jel se fc ponavlja ponovo...
Ako je pod garancijom odnesi ga u servis i reci im za problem.Oni ce uraditi flash.Moraju da ti uvaze garanciju jer nisi nista petljao oko fona svako bi uradio update posle izlaska istog.Da na to sam mislio.Ja nisam imao taj problem na LL stock rom-u.
Probaj flash sa Odin-om iznova.Ne vidim drugo resenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari