+1Pozdrav ljudi,samo da se upisem u temu,uzeo sam beli z2 ...
Ista stvar - odradio mi je dva OTA apdejta sinoć - ukupno oko 500 MB, a sada mi "sa ponosom" javlja da je izašao Loli, ali mi traži neki PC softver. Nisam stigao nešto mnogo da se informišem o tome, ali i ovako mi radi sasvim dobro. Mislim, ovo malo što sam video od sinoć.Meni nudi update ali kaze da se nakacim na pc. Kako ste zadovoljni?![]()
Meni je trazio pc software i kad sam se nakacio na wifi malopre, krenuo je da skida. Stopirao sam ga, posto se razmisljam da li na lp da idemIsta stvar - odradio mi je dva OTA apdejta sinoć - ukupno oko 500 MB, a sada mi "sa ponosom" javlja da je izašao Loli, ali mi traži neki PC softver. Nisam stigao nešto mnogo da se informišem o tome, ali i ovako mi radi sasvim dobro. Mislim, ovo malo što sam video od sinoć.
Treba ti paypal i to je to. Narucis na svoju adresu. Meni je magnetni doneo postar u sanduce. Morao bih factory da odradim? Daje mi ota
Kako funkcionise trgovina tj kupovina preko ovog aliexpressa?Jel moram da sam u Bgd ako narucujem nesto i sta sve treba,koja je procedura?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari