P: Nije mi jasno, radio sam nekom svetskom čoveku projekat i on hoće da mi plati putem PayPal-a, da li je to moguće?
O: Nažalost trenutno nije moguće primanje novca od drugih PayPal korisnika, u početku ta usluga je onemogućena.
Ako je tačna informacija koju sam danas pročitao u novinama ovo više ne važi![]()
PayPal je danas ponovo omogućio naplatu putem ovog servisa, što bi moglo da znači da korisnici iz Srbije od danas mogu da uživaju u njegovom punom kapacitetu. Međutim kako smo se pre par meseci susreli sa sličnom situacijom i nakon 3 dana saznali da PayPal je greškom proradio u Srbiji, bolje sačekati i zvanično obaveštenje.
^Visa Classic Komercijalne se veze za devizni racun i sve radi ok. Nisam siguran kako radi sa njihovom Visa Internet karticom.
Verovatno je problem sto su sluzbenici slabo obavesteni ili su nauceni da cim neko pomene placanje preko interneta to povezuju sa internet karticom.Hvala na odgovoru...znači u suštini ja moram da ih "izmuvam" da bih plaćao poručenu robu sa svojim deviznim računom,...koji cirkus majko mila :d
Nema nikakve potrebe da ih muvaš. Mogu li ja da uplatim evre i da koristim evre? Ne može? Hvala, hoću odmah da zatvorim karticu i račun. Idem u Intezu gde mogu to što hoću, i to besplatno. The End.
Verovatno će tako i biti na kraju. Ovo sam onako ispisao da bi moj post bio #1000šalim se naravno
Probaću još jednom kod gospode iz komercijalne...ako im moji novci ne valjaju ima kome će valjati.
Da odgovorim sam sebi.Meni se cini da je doslo do problema prilikom transfera sa bankovnog racuna na PP. Moracu do banke da vidim o čemu se radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari