Ok,razumeo sam te sta hoces da mi kazes...,nista onda,da ne eXperementisemo oko clock-a u ponedeljak ih zovem,posto sutra ne rade pa ti javljam druze. U svakom slucaju hvaaalaa tebe REVIEWSRB za ukazanu pomoc i nekim objasnjenjim stvarima!
poslao sam grafu danas,videcemo sta ce biti....
Pozdrav druze,kao sto sam ti rekao,poslao sam grafu i proverili su. Kazu da definitivno treba da se zameni. Ponudili su mi gtx 970 strix,tako da prihvatio sam to. Nadam se da nisam pogresio!
Nije mi samo jasno kako su mogli da ti ponude 970, a ne 980.
Ti si kupio 780 i oni bi moralo da ti ponude ili novu 780 ili ako je više nemaju na stanju i u ponudi, onda da ti ponude 980, jer to je ista klasa kartica.
To ce tako ici kad ti budes otvorio firmu i iz svog dzepa castio kupce. GTX780 se menja sa GTX970 ili se radi razduzenje.
Nazalost ni tako nece imati za GTX 980 iz prostog razloga sto je u vreme kada je on kupio GTX 780 on kostao oko 60000RSD, a onda se "desio" kurs, pa promena EUR/$ itd. Sad sve i da mu daju 60000 (pre ce biti 55000) nedostaje mu jos 20000 za GTX980, a onda mu se GTX 970 mozda i ucini kao logicnije resenje, jer je brzi od GTX 780, ima 0,5GB (1GB - zavisi kako gledas) vise memorije, nesto je brzi (cca 10-15%), hladniji itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari