probaoMozda bi factory reset resio problem.
Mozda drugi kdz, ja sam na madjarskom v30dprobao
i ja sam na Hungary openMozda drugi kdz, ja sam na madjarskom v30d
To je 30a, nebi trebalo da bude problema, mada sam citao kod komsija na forumu neki lik imao problema sa baterijom i kad flesovao 30d nestali problemi.i ja sam na Hungary open
To je 30a, nebi trebalo da bude problema, mada sam citao kod komsija na forumu neki lik imao problema sa baterijom i kad flesovao 30d nestali problemi.
Koliko vidim u skrivenom meniju razlicite su oznake za kernel, jel to znaci da nisu isti u 30a i 30d?
30a je open, a ovaj 30d vodafone.imas link od one liste svih kdz-a? nemam pojma jesu isti ili ne
Da potvrdim kod mene radi v30aIdes swipe na dole, pa onda na poruku i direktno ulazi[emoji3]
aj reci kako pa cu ja-i kako sad ide screen shot![]()
Jel moze neko za 30a da okaci?
Kucas 3845#*802# , settings, version infoaj reci kako pa cu ja
već sam se zabrinuo [emoji1] ac displej rešava nerviranje oko toga-probaj super je
hvala fingon
ti imaš isto hu open 30a?Nema na cemu. Ni meni nije radio 1-swipe otvaranje notifikacija na stock lock screenu.
Trebalo bi da su u Photos app jer je Google to izmenio.
Ja sam na Spanskom 30D Vodafone, radi bez greske, ko sat !
Deki ako te ne mrzi sto ne probas opet da ga uradis flash?a koji je tvoj sufix?
evo nemogu da verujem komsija ima isti telefon sa istim sufixom stavio je isti kdz kao i ja i kod njega radi sve kako treba a meni je pceo da brljavi i jos ne radi kao i kod drugih-govorim o tim notifikacijama
I moj, to je Tajvanac.Meni je Chungwa Telecom, ACWBTK tako nesto je suffix
ma hteo sam sad nego morao na posao pa cu uveceDeki ako te ne mrzi sto ne probas opet da ga uradis flash?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari