Šta je novo?

LG G2

i ja sam na Hungary open
To je 30a, nebi trebalo da bude problema, mada sam citao kod komsija na forumu neki lik imao problema sa baterijom i kad flesovao 30d nestali problemi.

Koliko vidim u skrivenom meniju razlicite su oznake za kernel, jel to znaci da nisu isti u 30a i 30d?

To je 30a, nebi trebalo da bude problema, mada sam citao kod komsija na forumu neki lik imao problema sa baterijom i kad flesovao 30d nestali problemi.

Koliko vidim u skrivenom meniju razlicite su oznake za kernel, jel to znaci da nisu isti u 30a i 30d?

imas link od one liste svih kdz-a? nemam pojma jesu isti ili ne=ja imam onu ludu verziju A6SPBK pa sam zato stavio hu open

Poslednja izmena:
evo sad me izludjuje zasto nece i kod mene-nema nikakva posebna podesavanja za to
jel smem taj vodafon da stavim?

Poslednja izmena:
be0d04ae2180cfceda04ffc41c7ffb86.jpg

Jel moze neko za 30a da okaci?

uploadfromtaptalk1428745017832.png
aj nek kaze neko ko ima ovu blesavu verziju a6SPBK dali je mozda stavio vodafone 30d
ili neko ko zna dali se sme

Poslednja izmena:
Da li ovo znaci da nije isti kernel, ili je samo drugacija oznaka?

dejan1001 moj mob ja za francuski orange, pa sam stavio ovaj madjarski vodafone i radi bez greske

Nema na cemu. Ni meni nije radio 1-swipe otvaranje notifikacija na stock lock screenu.
ti imaš isto hu open 30a?
a polako je počeo i da brljavi-neki dan proximity senzor juče nekoliko aplikacija evo sad stoji na 99 posto baterija na punjaču i nikako na 100 posto-izgleda da nisam dobru verziju instalirao šta mislite?

Poslednja izmena:
Jel ovo nema vise Picase u galeriji da odaberem? To mi mnogo smeta, jer sam tu imao dosta albuma, cije sam slike koristio s vremena na vreme, a sada prc.

Trebalo bi da su u Photos app jer je Google to izmenio.

Ja sam na Spanskom 30D Vodafone, radi bez greske, ko sat !

Trebalo bi da su u Photos app jer je Google to izmenio.

Ja sam na Spanskom 30D Vodafone, radi bez greske, ko sat !

a koji je tvoj sufix?
evo nemogu da verujem komsija ima isti telefon sa istim sufixom stavio je isti kdz kao i ja i kod njega radi sve kako treba a meni je pceo da brljavi i jos ne radi kao i kod drugih-govorim o tim notifikacijama

Poslednja izmena:
Uzasno me nervira, kada surfujem i kada pritisnem na link, graficki odreaguje, a nista se ne desava. Moram ili nekoliko putaa da pritisnem, ili da zoomiram link koji hocu da pritisnem da bi odreagovalo. Na KK je to radilo bez greske ...

Ma bezveze taj LP, ajmo svi nazad na KK [emoji2] [emoji2]

Ajde da pitam laicki taj lp da li je isti kao sto ce biti oficijalni kad bude stigao ili ce biti bolji? Nisam bas u toku sa ovim sto ubacujete pa pitam? Jer meni jos ne izbacuje ps sajt nikakav update!

Nazad
Vrh Dno