kakvih problema?LG Poljska na Tviteru kaze da je svuda u Evropi obustavljen update za LG G2 zbog nekih problema, dok se isti ne rese...
Instalirajte AcDisplay za mnogo bolji lock screen
[emoji111]Ima li neko sa madjarskim openom LP na mu radi 4g mts?
Moj zardjali poljski mi kaze da problem nije u sistemu, vec imaju problema sa procesom preuzimanja apdejta sa servera.kakvih problema?
Ja to isto uradio i nece da se nakaci. Telenor 4g radi.procedura kojom sam dosao do 4g - svratio u mts, oni mi aktivirali 4g uslugu, dobio novu karticu i to je to. nije do roma
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Osecam da je iz kamiona:d
kako svima radi samo kod mene neHvala za swipe dole kada stigne notifikacija. Direktno se otvara app bez dodatnog otkljucavanja
Meni nije hteo 4G na MTSu da radi na gprsinternet apn. Tek kad sam ga obrisao i stavio za apn gprswap proradio 4G [emoji52]Znaci nije do roma. Sto li ne radi. Ovi u mts-u ne znaju.
Da ne bude da si jedini...kako svima radi samo kod mene ne
već sam se zabrinuo [emoji1] ac displej rešava nerviranje oko toga-probaj super jeDa ne bude da si jedini...![]()
I kod mene mora da se klikne na poruku, pa swipe, da bi usao direktno u aplikaciju...
Ides swipe na dole, pa onda na poruku i direktno ulazi[emoji3]Da ne bude da si jedini...![]()
I kod mene mora da se klikne na poruku, pa swipe, da bi usao direktno u aplikaciju...
neće-uvek mi ponudi još jedan swipe pa tek onda u appIdes swipe na dole, pa onda na poruku i direktno ulazi[emoji3]
Hvala, probacuveć sam se zabrinuo [emoji1] ac displej rešava nerviranje oko toga-probaj super je
hvala fingon
Sigurno imas neke gremline u telefonu[emoji23]neće-uvek mi ponudi još jedan swipe pa tek onda u app
nešto ima [emoji1] ako je kod svih isto onda meni nešto nije dobro u telefonuSigurno imas neke gremline u telefonu[emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari