Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lol kakav fail od videa. Ima li potrebe komentarisati uopste?
Najbolje da nece da se savije pod ovolikim pritiskom, telefon sa duplo tanjim ivicama od ostalih i sa zakrivljenim staklom. :d

Ja bi voleo plavu da vidim ali za sad mi je Bela dosta lepsa od Crne + ne vide se otisci.
Logicno je da ce egde puci pre obicne verzije.

Gsmarena je (konacno) update-ovala svoj review i izbacila rezultate retail verzije:

Update, April 3: We received a retail unit and retested it. We've updated the battery life and the performance benchmarks (both improved). Our tests showed that the camera, loudspeaker and audio quality are essentially the same as on the pre-release unit we had initially.

Test verzija:
gsmarena_001.jpg

Retail:
battery-test-s6-2.jpg

The numbers improved noticeably compared to the initial tests with the pre-production unit.

Poslednja izmena:
Hm GSM arena offshore account has been updated too 😀

Gizmo jesi ti uspeo da koristiš par dana telefon po svom nekom tretmanu ili si samo testirao i vratio?

Pitam zbog ovih rezultata baterije.

Haha, gizmo trazi i ti pare od sada 🙂

Kad samsung izbaci retail verziju i rezultati budu bolji onda su to placeni rezultati. A kad HTC kaze da nije finalni softver onda se svi vade na to da ce biti bolje kad izbace retail.
Smislite se vise ljudi.

Ljudi se sprdaju sa HTCom...

Evo neko sa foruma ko kupi S6 moze da se dogovori sa Gizmom da mu pozajmi fon za jos jedan test autonomije kada zakrpe sve sto treba apdejtovima a mozda ce i gizmo preci na Edge, tako moze da se zna realno stanje.

Poslednja izmena:
Za savijanje se slažem sa Emixom, ništa što je neočekivano...

@djilke

Najviše po gajbi sam testirao, svoj tretman praktikujem kada mogu da ubacim svoju karticu pa da ima smisla da ga nosim napolje i koristim kao svoj telefon - microSIM mi je u Nexus 5 pa zato. Morao sam da kupim dve prepaid NanoSim kartice koje niti imaju net, niti me neko zove na taj broj, uzeo sam ih čisto da se u testiranje baterije uključi i faktor kvaliteta signala. Od ponedeljka ću da menjam u Vipu karticu za 4G signal, pa ću tražiti NanoSIM i koristiti adapter na microSIM za Nexus 5.

@hsv

U Srbiji me ne bi čudilo da meni neko traži pare što imam privilegiju da testiram telefon :d Čak i da može tako nešto, ne bih se ja prodavao za novac, pišem kako jeste i kako meni deluje. Nekad jesam blaži prema nekim low-end uređajima, ali ko ume da čita između redova skapiraće da je nešto njesra.

Ne verujem da ću skoro prelaziti na Edge, imam prečih troškova sa strane, a i pre bih uložio u neki objektiv da budem iskren 🙂

*** ja i dalje nisam siguran da li sam cackao gold verziju ili belu.. Dodje mi sada da banem opet do mts-a. 🙂

Previse mi lepo izgleda telefon za gold boju,nije valjda da sam otisao u aut ..

@Gizmo

Ma zezao sam se naravno 🙂

Ali stvarno neko moze da ti pozajmi S6 za jos jedan test autonomije, tamo negde za mesec dana kada zakrpe skroz softver, postoji sansa da sot prebaci 5h u tom testu.

*** ja i dalje nisam siguran da li sam cackao gold verziju ili belu.. Dodje mi sada da banem opet do mts-a. 🙂

Previse mi lepo izgleda telefon za gold boju,nije valjda da sam otisao u aut ..
Gde je već stigao S6 u radnje? Da svratim da pogledam kako izgleda uživo kad budem u gradu.

Nije mi usput nikako, sačekaću da se pojavi u Ušću.

@hsv

Ne može tu puno da se uradi, možda koriguju još malo ali to je otprilike to, ***. Brzo punjenje je tu najbolji spas, ali ako si u situaciji da nemaš pristup utičnici dok se ne vratiš kući, to je onda zeznuto.

Ti si ga gruvao na 250nits sto je skoro pa max brajtnes ako nije ukljuven autobrajtnes,zato ni nije postojala tolika razlika 250 vs max 😉
Ne moze od toga bolje. Oko 4h i 15min sot-a

Ma nema govora. Odlican mob sa baterijom malo jacom nego na s4.

Poslednja izmena:
Nije mi usput nikako, sačekaću da se pojavi u Ušću.
Evo sada gledao u uscu. Ima ga u telenoru.. Jadnici stavili edge u kejs neki. [emoji15]

I u telekomu u uscu ga ima.

Izvinjavam se za dupli post.
Edit2
Najbolje ga pogledati u samsung radnji na 3cem spratu.. Ima ih 6,7 komada izlozeno

Poslednja izmena:
Okaceno vec. Ako se vec kace linkovi mogli bi bar da se pogleda da l je neko okacio [emoji16]
Kako da ispratim kad se kači dnevno 100 postova?
Jeee što ljudi odma čekaju da napadaju za glupost!

Sada gledam klip svih boja s6,nije mi dalo mira.. Ono je def bila "gold" 🙂 zapamtio sam da je home dugme tamno braun boje.. Kod belog je belo.
Inace ono nema veze sa zlatnom bojom,vise je neki alu fazon.. Odlicno mu cuci,miljama ispred belog modela.

Cudno da je mts u startu uspeo da nabavi tu boju..

Poslednja izmena:
Pa sada ti pisem.. Nije uopste zlatna.. Vise je alu boja. Ali da sacekamo da se jos neko javi,mozda sam ja slep..

Hm savija se pod istim pritiskom kao jabuka i to je ocekivano i normalno? Dal se neko seca kako ste komentarisali "bandgate"?

Poslednja izmena:
Taj zakon treba da se ukine zbog takvih kao sto si ti. Uzeo laptop zbog testova nekih i vratio ga posle, bas za pohvalu. A ovo poredjenje sa skidanjem pesama je tek glupost.
Off:
Da ti dam jedan savet, nemoj da pametujes previse jer si Ameriku video samo na filmu. Nemas pojma kako stvari ovde funkcionisu. I ne osudjuj ljude povrsno ako ne znas celu pricu.
Nemam potrebu da se pravdam tebi ove ali napisacu ti sve jedno. Recimo bio sam van grada sa 300$(to traje ovde 7 dana) i trebao mi je lap top da naucim nesto za testove koje polazem za posao i to je bio jedini nacin. Sta sam trebao da kupim lap top i da ga zadrzim i da umrem od gladi za 3 dana? Ili da ne dobijem posao jer nisam imao pare. Snasao sam se kako sam umeo(jer sam sam ovde) i to je ono sto radis u Americi. Snalazis se inace pakuj kofere i nazad.
Sto se tice piraterije da isto je, samo si ti ogranicen da shvatis to jer nisi video A od Amerike. Ja od kada sam ovde, smanjio sam pirateriju sa 100% na 10%. Koristim spotify, hulu, netflix i ostalo, retko kad skinem nesto. Posto si moralista onda budi moralan i ne sudi ljudima ako ih ne poznajes, niti se ne mesaj drugima u zivot, hvala.

@on topic
Nadam se da vec rade na 5.1 updateu.
Po svim vestima sada kako se S6 savija kao iPhone, a uopste nije tako. iP je kritikovan jer je savijen u rukama a ne pod masinom. Neverovatno kako sajtovi rade copy paste.
Zanima me kako ce sad ljudi da stavljaju Edge u one gigantske caseove.
Da l je Samsung dobio onu opciju, dok je iskljucen ekran da ga dodaknes 2 puta da vidis lock screen, kao sto LG ima, meni je to jako dobra stvar.
A ovo da je Edge uzgreban, glupost, par ljudi javilo, pitanje i da li je tacno. A drugo to ko zna sta je t mobile slao ovako rano, kad svi cekaju 7i 8i april.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno