Aaand, that's a wrap, folks. It pretty much goes without saying that the Galaxy S6 has an exceptional camera. I wouldn't call the One M9's camera terrible, meanwhile, but I also wouldn't call it great. It's okay. It's good enough to take casual on-the-go snapshots when you need to, and with a little bit of processing or a touch of Google+ Auto Enhance magic, most of them should be good enough for online sharing or even printing. It just comes down to how you plan to view and use your images, how important photo quality is to you, and if "good enough" is -- well, good enough.
Of course, "good enough" isn't the same as "great." The Galaxy S6 clearly falls into the latter category and is the winner of this particular comparison. Truth be told, most current smartphone cameras would struggle to shine next to its consistently high level of quality and versatility, especially when you're doing an up-close analysis.
Off:
Da ti dam jedan savet, nemoj da pametujes previse jer si Ameriku video samo na filmu. Nemas pojma kako stvari ovde funkcionisu. I ne osudjuj ljude povrsno ako ne znas celu pricu.
Nemam potrebu da se pravdam tebi ove ali napisacu ti sve jedno. Recimo bio sam van grada sa 300$(to traje ovde 7 dana) i trebao mi je lap top da naucim nesto za testove koje polazem za posao i to je bio jedini nacin. Sta sam trebao da kupim lap top i da ga zadrzim i da umrem od gladi za 3 dana? Ili da ne dobijem posao jer nisam imao pare. Snasao sam se kako sam umeo(jer sam sam ovde) i to je ono sto radis u Americi. Snalazis se inace pakuj kofere i nazad.
Sto se tice piraterije da isto je, samo si ti ogranicen da shvatis to jer nisi video A od Amerike. Ja od kada sam ovde, smanjio sam pirateriju sa 100% na 10%. Koristim spotify, hulu, netflix i ostalo, retko kad skinem nesto. Posto si moralista onda budi moralan i ne sudi ljudima ako ih ne poznajes, niti se ne mesaj drugima u zivot, hvala.
Tvojim glupostima stvarno nema kraja. To sto nisi imao novca je iskljucivo tvoj problem i ovo nije nacin da se do istog dodje. Kad bi svi radili to sto radis ti sta bi bilo sa tom tehnikom? Uzeo gospodin da se posluzi, ma zamisli...
Tap wake up je sjajna stvar.
Plus kad cujem ovo krckanje plastike kad pritisnem dugme na S5, prevrenem se. Ne znam kako je na S6.
Inace u delta citiju u mts imaju izlozeni s6/s6 edge a odlicna stvar sto vas niko ne smara dok ga cackate 🙂
Ni meni se taj "zlatni" ne svidja uopste bar ovako sa slika/snimaka, ne znam zasto ne volim takve sljastece boje. Kao ni plavi S6.
I ja sam koristio malo A5, nesto kao svetlo siva boja cini mi se, odlicn telefon, super dizajn i materijali.
Nema sanse da cu na moj zlacani staviti skin.
Cenim da "zlatni" nece biti u ponudi kod nasih operatera.. Ocekujem samo beli i crni
Nije jer se ne preslikavaju boje kao u disko klubu..
Pa to i kazem. Crni i beli su samo prihvatljivi 🙂 mada je beli previse ruzan zbog kamere pozadi.. Ne lezi mu po meni
Vidiš da može kao kod mene da se promeni upotreba telefona, tako i ti kako si rekao za zlatni da si promenio mišljenje kada si ga video 🙂Po meni "zlatni" s6 >>>>>> beli s6
Zna li neko koji car charger podrzava ovo brzo punjenje? Ja sam naisao na 2, ali nisam siguran da podrzavaju
1. Samsung OEM ECA-U21CBE Micro-USB 2-Amp Rapid In-Car Power Charger
2. iOttie RapidVolt 5Amp/25-Watt Dual Port USB Car Charger
Ovako kad pogledaš i ne sija, ali kad sunce opali po telefonu tačno da od refleksije oslepiš nekog 🙂
Neka, to je dobro, ribe će te više vijati znaće da imaš S6, a ne iPhone koji ne sjaji [emoji106] [emoji12]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari