Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema jer ima fizicko home dugme. Sto je po meni greska.

Tap wake up je sjajna stvar.
Plus kad cujem ovo krckanje plastike kad pritisnem dugme na S5, prevrenem se. Ne znam kako je na S6.

S6 vs M9 test kamere:

Galaxy S6 vs. HTC One M9: Smartphone camera shootout!

Aaand, that's a wrap, folks. It pretty much goes without saying that the Galaxy S6 has an exceptional camera. I wouldn't call the One M9's camera terrible, meanwhile, but I also wouldn't call it great. It's okay. It's good enough to take casual on-the-go snapshots when you need to, and with a little bit of processing or a touch of Google+ Auto Enhance magic, most of them should be good enough for online sharing or even printing. It just comes down to how you plan to view and use your images, how important photo quality is to you, and if "good enough" is -- well, good enough.

Of course, "good enough" isn't the same as "great." The Galaxy S6 clearly falls into the latter category and is the winner of this particular comparison. Truth be told, most current smartphone cameras would struggle to shine next to its consistently high level of quality and versatility, especially when you're doing an up-close analysis.

Off:
Da ti dam jedan savet, nemoj da pametujes previse jer si Ameriku video samo na filmu. Nemas pojma kako stvari ovde funkcionisu. I ne osudjuj ljude povrsno ako ne znas celu pricu.
Nemam potrebu da se pravdam tebi ove ali napisacu ti sve jedno. Recimo bio sam van grada sa 300$(to traje ovde 7 dana) i trebao mi je lap top da naucim nesto za testove koje polazem za posao i to je bio jedini nacin. Sta sam trebao da kupim lap top i da ga zadrzim i da umrem od gladi za 3 dana? Ili da ne dobijem posao jer nisam imao pare. Snasao sam se kako sam umeo(jer sam sam ovde) i to je ono sto radis u Americi. Snalazis se inace pakuj kofere i nazad.
Sto se tice piraterije da isto je, samo si ti ogranicen da shvatis to jer nisi video A od Amerike. Ja od kada sam ovde, smanjio sam pirateriju sa 100% na 10%. Koristim spotify, hulu, netflix i ostalo, retko kad skinem nesto. Posto si moralista onda budi moralan i ne sudi ljudima ako ih ne poznajes, niti se ne mesaj drugima u zivot, hvala.

Tvojim glupostima stvarno nema kraja. To sto nisi imao novca je iskljucivo tvoj problem i ovo nije nacin da se do istog dodje. Kad bi svi radili to sto radis ti sta bi bilo sa tom tehnikom? Uzeo gospodin da se posluzi, ma zamisli...

Tap wake up je sjajna stvar.
Plus kad cujem ovo krckanje plastike kad pritisnem dugme na S5, prevrenem se. Ne znam kako je na S6.

Kod Samsunga na Edge modelu protrljas prstom zakrivljeni deo i pali se samo ivica sa satom, vremenskom prognozom i notifikacijama.

Poslednja izmena:
Batak ok, u pravu si, los sam covek, sta cu, nastavi da zivis svoj zivot, i ja cu svoj, tvoje misljenje me uopste nije zanimalo, niti ce. Kad budem trebao moralni savet od tebe javicu ti se posto vidim da nemas nista pametnije da radis, u svom zivotnom moralnom pohodu. Kad budes video Ameriku vise od holivudskog filma, mozemo da pricamo. Posto bi uradio isto na mom mestu, naravno recices da ne bi, ali ponavljam nisi bio u situaciji tako da ne mozes da dajes komentar. Vec sam previse vremena izgubio odgovarajuci tebi na tvoje ne bitne postove. Usput cu i da te stavim na ignore tako da se ne trudi da odgovaras.

Da se vratim bitnijim stvarima:
Isao sam po poslednji put pre kupovine da bacim pogled na telefone. Ostajem pri odluci da uzmem obican.
Bolje mi lezi u ruci, i laksi je za slikanje i gledanje video klipova.
Da Edge ima neke kul korisne opcije na tim bokovima, uzeo bi ga, ali ovako cu sacekati sledecu generaciju.
U prolazu sam posle malo cackao i iP 6, i moram reci odvratno mi je izgledao nakon S6. S6 mi je trenutno najlepsi android. Pre njega mi je iP bio jako lepo, sad vise nije.

Poslednja izmena:
^^Moras tu ivicu da trljas.

Drndo sam malo s6 edge u delta city-ju, svidja mi se kako izgleda. Prvi Samsung za koji mogu da kazem da mi se bas svidja. Ali kolko sam ga malo cackao, bilo je dovoljno da me iznervira onaj bag kad prebacujes sa magazina na regularan desktop... Ne znam dal je to samo na edge-u ili i na obicnom ali kapiram da ce to ispraviti update-om.

Poslednja izmena:
@Emixov post
Da l je realno da je M9 i sa baterijom failovo
S6 je podbacio sa baterijom ali kad vidim ostale dodje mi kao neka uteha.

Hm, interesantno je kako s6 vecinu aplikacija brze otvara u poredjenju sa m9. Je l' mi se ucinilo da je s6 reload-ova neke aplikacije u multitasking testu?

Pa to mu dodje standardno za s seriju. Previse tezak skin pa onda i pored 3gb ne moze mnogo apk da drzi u pozadini

Imao sam priliku danas da vidim uživo S6 i S6 edge. Moji utisci: ekran spektakularan, sve je brzo i tečno, kvalitet izrade deluje izuzetno i osećaj pod rukom je odličan, TW mi se (po prvi put) sviđa. Bili su izloženi zlatni primerci i nikako mi se ne sviđa onaj sjaj ispod i iznad ekrana i na poleđini, deluje nekako blještavo i jeftino, ne znam kakva je situacija sa drugim bojama. Iphone 6 i M8 deluju prefinjenije i dalje. Više mi se dopada običan s6 u odnosu na edge. Pored njih, prvi put sam video i A5, e tu sam se stvarno oduševio, sjajan telefon, bilo bi dobro da dobije novi TW, baš bi bio dobra kupovina. Dizajnerski mi se više dopada od s6.

Da.. A5 je odlican 🙂

Inace u delta citiju u mts imaju izlozeni s6/s6 edge a odlicna stvar sto vas niko ne smara dok ga cackate 🙂 dok u uscu uvek stoji neka ****** pored i smara vas..

Poslednja izmena:
Ni meni se taj "zlatni" ne svidja uopste bar ovako sa slika/snimaka, ne znam zasto ne volim takve sljastece boje. Kao ni plavi S6.
I ja sam koristio malo A5, nesto kao svetlo siva boja cini mi se, odlicn telefon, super dizajn i materijali.

Poslednja izmena:
Inace u delta citiju u mts imaju izlozeni s6/s6 edge a odlicna stvar sto vas niko ne smara dok ga cackate 🙂

Zbog toga se mali ganci naigrao NFS-a, pa sam običan s6 video tek iz drugog puta 😀

Ni meni se taj "zlatni" ne svidja uopste bar ovako sa slika/snimaka, ne znam zasto ne volim takve sljastece boje. Kao ni plavi S6.
I ja sam koristio malo A5, nesto kao svetlo siva boja cini mi se, odlicn telefon, super dizajn i materijali.

To što vidiš na slikama pomnoži sa 2, baš su preterali sa sjajem (a i prilično bode oči na onom jakom osvetljenju u TC, mogu da zamislim tek na jakom suncu). Verujem da je bolja situacija sa drugim bojama (mada je ono mat rešenje sa A5 ipak dosta lepše, po meni)

I cigani imaju dusu 🙂
Na primer meni uopste ne sljasti.. To jest zavisi iz kog ugla se gleda.
Po meni "zlatni" s6 >>>>>> beli s6

Onaj black sapphire koji nije ni crn realno vec se presijava u tamno plavu ne sljasti uopste izgleda. Tj. i ako sljasti, sljasti jako malo ali zato se otisci bas vide.
Mozda je white pearl najbolji izbor ko ne zeli musav telefon + da ne sljasti previse.

Eto resenja za slabiju bateriju...svratite u prodavnicu i odradite sve sto treba na izlozbenom modelu.[emoji2] [emoji2] [emoji2]

Ona zelena mi je i dalje kul, iako verovatno i ona sljasti, ali bih voleo da vidim tu boju cesce na telefonima.

Zna li neko koji car charger podrzava ovo brzo punjenje? Ja sam naisao na 2, ali nisam siguran da podrzavaju

1. Samsung OEM ECA-U21CBE Micro-USB 2-Amp Rapid In-Car Power Charger

2. iOttie RapidVolt 5Amp/25-Watt Dual Port USB Car Charger

Nema sanse da cu na moj zlacani staviti skin.
Cenim da "zlatni" nece biti u ponudi kod nasih operatera.. Ocekujem samo beli i crni
Nije jer se ne preslikavaju boje kao u disko klubu..
Pa to i kazem. Crni i beli su samo prihvatljivi 🙂 mada je beli previse ruzan zbog kamere pozadi.. Ne lezi mu po meni
Po meni "zlatni" s6 >>>>>> beli s6
Vidiš da može kao kod mene da se promeni upotreba telefona, tako i ti kako si rekao za zlatni da si promenio mišljenje kada si ga video 🙂

Ali ja neću napadati kako se to promenilo kao odjednom, jer znam da se može mišljenje i upotreba promeniti kao i nešto što ti se svidja, a nije ti se svidjalo 🙂

P. S. A eto kao što sam ti i rekao, ako Apple ponudi i ima zlatni kod nas, Samsung će isto da odradi. Lako je bilo pretpostaviti. Samo eto malo razočarenje što neće biti plavi običan i zeleni edge 🙂

Ali ovo nije klasicni zlatni kao iphone.( pre je srebrni)
Tako da je moje misljenje i dalje isto sto se tice zlatne boje 🙂

A druga stvar,nisam ja trolovao sve teme i prozivao zlatnu boju kao sto si ti prozivao bateriju u svim temema sa mobovima koje nisu samsung 🙂

Poslednja izmena:
Zlatni telefon da nosi muskarac :S:

Evo ga jedan pravi muski

lamour-collection-nokia.jpg

E takav crni sam bio furao mesec dana 😀

Zlatni bi bilo previše 😀

Vise je kao neka svetlija bronza boja, ne klasicno zlatna:

samsung-galaxy-s6-color-comparison-aa-12-710x399.jpg

Ali definitivno treba pogledati telefon uzivo ko je u mogucnosti, naravno tesko je naci sve boje i uporediti ali velika vecina telefona izgleda bolje uzivo nego na slikama i snimcima.

Poslednja izmena:
Ovako kad pogledaš i ne sija, ali kad sunce opali po telefonu tačno da od refleksije oslepiš nekog 🙂

Neka, to je dobro, ribe će te više vijati znaće da imaš S6, a ne iPhone koji ne sjaji [emoji106] [emoji12]

^^ Upravo ta slika emixe. Takav je bio ovaj sto sam ga drndao,zato sam 2h kasnije jos bio u rebusu da li je beli ili "zlatni"

Ali veoma moguce da je i do osvetljenja u radnji...

Zna li neko koji car charger podrzava ovo brzo punjenje? Ja sam naisao na 2, ali nisam siguran da podrzavaju

1. Samsung OEM ECA-U21CBE Micro-USB 2-Amp Rapid In-Car Power Charger

2. iOttie RapidVolt 5Amp/25-Watt Dual Port USB Car Charger

Uglavnom pise Quick Charge 2.0 .... Odes lepo u Verizon prodavnicu i pitas i oni ti daju.... imas i Qmadix (ako imas blizu tebe BJ`s Wholesale club , imas Verizon kiosk tu oni imaju Qmadix)

Ovako kad pogledaš i ne sija, ali kad sunce opali po telefonu tačno da od refleksije oslepiš nekog 🙂

Neka, to je dobro, ribe će te više vijati znaće da imaš S6, a ne iPhone koji ne sjaji [emoji106] [emoji12]

Samsung sve i da napravi 1:1 kopiju IPhona nikad nece biti kod riba popularan kao pravi IPhone ... tako sto se tice riba zaboravi taj deo .... ,) :eyebrows: :banana: 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno