Gde je već stigao S6 u radnje? Da svratim da pogledam kako izgleda uživo kad budem u gradu.*** ja i dalje nisam siguran da li sam cackao gold verziju ili belu.. Dodje mi sada da banem opet do mts-a. 🙂
Previse mi lepo izgleda telefon za gold boju,nije valjda da sam otisao u aut ..
Evo sada gledao u uscu. Ima ga u telenoru.. Jadnici stavili edge u kejs neki. [emoji15]Nije mi usput nikako, sačekaću da se pojavi u Ušću.
Ma nema govora. Odlican mob sa baterijom malo jacom nego na s4.
Kako da ispratim kad se kači dnevno 100 postova?Okaceno vec. Ako se vec kace linkovi mogli bi bar da se pogleda da l je neko okacio [emoji16]
Savija se pod masinom tako. Jos nije savijem golim rukama kao jabuka, i mislim da se to nece desiti.Hm savija se pod istim pritiskom kao jabuka i to je ocekivano i normalno? Dal se neko seca kako ste komentarisali "bandgate"?
Cudno da je mts u startu uspeo da nabavi tu boju..
+1Kako nije loše? Svaki telefon koji ne može da završi dan od jutra do spavanja na 10% baterije, bez ikakvih sakatih modova je loš... Barem u mome svetu.
Off:Taj zakon treba da se ukine zbog takvih kao sto si ti. Uzeo laptop zbog testova nekih i vratio ga posle, bas za pohvalu. A ovo poredjenje sa skidanjem pesama je tek glupost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari