Šta je novo?

LG G2

:)

Trazi se osoba ili 2 koja:

- ima stock lollipop
- rootan uredjaj
- ne treba busybox ni nikakve pi.....
- zeli imati twrp :)

Batali onda. Backup si trebao prije. Sad moras cse flash i on ti brise sve :(
Samo da se javim da sam se vratio iz pepela.

Pošto mi je fon upao u boot loop posle povratka na 20h, ponovo sam flešovao 30a i vratio ga u pređašnje stanje u kome com.android.phone puca.

Uspeo sam da ažuriram LG PC Suite, koji ranije iz nekog razloga nije hteo da se ažurira, i on mi je ubacio neke nove drajvere za komp.

Zatim sam u LG PC Suite bekapovao sve aplikacije, sve sms-ove, sve kontakte i sve što je moglo da se bekapuje i presnimio sd karticu na hard.

Uradio sam fabrički reset, posle čega je sve proradilo. Vratio sam sve bekape i sadržaj sd kartice. Ostao sam bez podataka za samo jednu aplikaciju za koju sam, nažalost, zaboravio da uradim eksport podataka.

Ceo dan sam proveo u ponovnom podešavanju aplikacija i sistema i sada sve radi kako podmazano. [emoji3]

BTW, u međuvremenu sam primetio da se, kada malo prodrmam telefon, čuje neko zveckanje iznutra. Telefon, inače radi savršeno i svi senzori takođe.

Inače, kamera na 30a je odlična. Fokusira i slika sat na STB-u u mraku, što je neko ovde naveo kao test.

Pozdrav...

Bender kod mene nije uspelo.Srecom nije oborio sistem.Pojavio se robotic sa crvenim trouglom.Mozda mi nije ispravan vidget ili nije tvoj za reboot.

Ne ne..samo nije recovery picnuo. SAd cu srediti. Uh, sretan sam sto je samo to. Evo isprobam opet.

Drustvo jel sam ja to dobro shvatio da ste neki od vas dobili oficijalni update?Moj je kupljen u vipu, ali otkljucan i koristim telenor karticu, sad sam proverio preko PC Suit-a i nista.
Untitled.jpg

Zna li neko sta je problem?

sta znaci ovaj prefix?

<response req_cmd="auth_model_check" status="OK">
<auth_model_check>
<result>2</result>
<esn>357246057154633</esn>
<model>LGD802</model>
<suffix>A6NHBK</suffix>
<msn>310KPVH715463</msn>
<esn_date/>
<sw_version/>
<sw_url/>
<sw_locale_url/>
<sw_recommand_uri/>
<app_version/>
<app_url/>
<cs_em_flag>N</cs_em_flag>
<cs_em_uri>N</cs_em_uri>
<chip_type/>
<prod_type/>
<buyer>6NH</buyer>
</auth_model_check>
</response>

trebalo bi da je madjar ali niko ovde nema pojma za koje nam je tržište telefon a ja još manje [emoji2]
ja sam ti bar tri puta rekao da je svim g2 iz vipa pobrljavio prefiks pre par meseci, i da ti je telefon madjar. uzmi kutiju, na njoj ti pise validan prefiks i videces sam.

meni toliko slova i brojeva piše pod serial number 2 tako da nemam pojma
serial number 1 mi je A6PSBK

dejan1001 mi u vip-u nikad necemo dobiti zvanicni update[emoji53]
Pogledajte prilog 166851
Pogledajte prilog 166852
Drug u telenoru dobio

:)

Trazi se osoba ili 2 koja:

- ima stock lollipop
- rootan uredjaj
- ne treba busybox ni nikakve pi.....
- zeli imati twrp :)
Samo da uradim root i na raspolaganju sam[emoji4]

Poslednja izmena:
ja sam ti bar tri puta rekao da je svim g2 iz vipa pobrljavio prefiks pre par meseci, i da ti je telefon madjar. uzmi kutiju, na njoj ti pise validan prefiks i videces sam.
radi se o tome da njegov sufix ne postoji nigde A6PSBK-ili bar ja ne mogu da nadjem
na proslom g2 uredjaju sam imao sufix koji sam mogao da nadjem i lepo je pisalo da je madjar a ovaj nema nigde i zato mozda kasni update posto ko zna za koju je mrezu bez obzira sto je iz vipa i sto su svi iz vipa za madjarsko trziste

Poslednja izmena:
radi se o tome da njegov sufix ne postoji nigde A6PSBK-ili bar ja ne mogu da nadjem
na proslom g2 uredjaju sam imao sufix koji sam mogao da nadjem i lepo je pisalo da je madjar a ovaj nema nigde i zato mozda kasni update posto ko zna za koju je mrezu

Svejedno mislim da nama update stici nece, bas zbog toga sto nas nigde nema :)

U medjuvremenu kad ti je telefon bio u servisu je pobrljavio prefiks iz vipa, nije do telefona.

Bez zurbe;)

a kako kod ovih drugih? jos neki imaju ovaj sufix ili prefix-nemoze da bude do vipa kad telefon ima svoj imei i trziste za koje je napravljen

Poslednja izmena:
sta znaci ovaj prefix?

<response req_cmd="auth_model_check" status="OK">
<auth_model_check>
<result>2</result>
<esn>357246057154633</esn>
<model>LGD802</model>
<suffix>A6NHBK</suffix>
<msn>310KPVH715463</msn>
<esn_date/>
<sw_version/>
<sw_url/>
<sw_locale_url/>
<sw_recommand_uri/>
<app_version/>
<app_url/>
<cs_em_flag>N</cs_em_flag>
<cs_em_uri>N</cs_em_uri>
<chip_type/>
<prod_type/>
<buyer>6NH</buyer>
</auth_model_check>
</response>

Telenor

Flesnite open madjara kdz FlashTool-om i nema brige..Btw,za sada ubija L,odusevljen sam koliko je fluidan telefon,a nije da nije bio i na cloudy-u..Kamera cini mi se da je ispeglana malo,ali vrvt je i dalje bolja ona modovana..Bateriju ne mogu da komentarisem,suvise malo vremena proslo,mada evo,trenutno sam na 90%,SoT trenutno 1h10min,auto osvetljenje pojacano do kraja..videcemo,za sad mi se svidja:)

Vrh Dno