Stize i preko PC Suita. Ja sam tako uradio update ali mi se javila greska po instalaciji android.phone.com has stopped i jedino sto je pomoglo bilo je factory reset. Posle toga sve ok.Jel to update stiže svima preko PC suita regularno, ili samo vama, koji ste rootovali telefon i ubacivali custom?
koju verziju imaš? za koje tržište?Stize i preko PC Suita. Ja sam tako uradio update ali mi se javila greska po instalaciji android.phone.com has stopped i jedino sto je pomoglo bilo je factory reset. Posle toga sve ok.
D802 za Baltic pravljeno.koju verziju imaš? za koje tržište?
[emoji2] [emoji2]a mi madjari još uvek ništa [emoji1] ištenem gospoja [emoji2] [emoji2] [emoji2]
ja još nisam-moj je iz vip-aKako nema za madjare? Moj je sa telenora,madjar i dobio regularno ☺
Jedno laičko pitanje - hoću li dobiti apdejt ako je D802 rutovan (sa Towelroot)?
da-ali eto vidiš da nije svima ponuđen još uvek i sve to zavisi od tržišta za koje je telefon napravljenUpravo to i ja govorim,juce sam uradio taj update sa lg pc suita,znaci zvanican update,inace mi ne bi ponudio da ima upgrade da nije zvanican s obzirom da ide preko lg pc suita,zar ne?
Sad sam pogledao,moj je A6HUBK, iz telenora,madjarska i dobio sam zvanicni update preko pc suita...da-ali eto vidiš da nije svima ponuđen još uvek i sve to zavisi od tržišta za koje je telefon napravljen
Stize i preko PC Suita. Ja sam tako uradio update ali mi se javila greska po instalaciji android.phone.com has stopped i jedino sto je pomoglo bilo je factory reset. Posle toga sve ok.
Ukucaj na ovom sajtu IMEI i izbacice ti info za telefon www.sndeep.info/enKako da proverim sufix? Izvinjavam se na noob pitanjima, ipak sam duduk.
A moze i ovaj app,ja sam sa njim proverio...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo
Skinite pa proveravajte...
meni tu piše imei is not validOvde ima vi[e informacija - http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1
Samo ukucaj IMEI i klikni Check ...
Ako ti pod Version piše 20 i neko slovo to je KitKat, ako je 30 i neko slovo onda je Lollipop![]()
neko reče da je madjar A6PSBK jel znaš?E ***![]()
Ti beše imaš onaj problem sa sufiksom, pa smo gledali za koje je tržište ?
Verovatno je do toga - ostalima bi trebalo da radi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari