Šta je novo?

LG G2

Jel to update stiže svima preko PC suita regularno, ili samo vama, koji ste rootovali telefon i ubacivali custom?

Koliko znam, nemam, sve aplikacije su iste kao i na KK, nakon instalacije LL urađen reset, sve radi odlično, ali jutros primetih ovo.

Jel to update stiže svima preko PC suita regularno, ili samo vama, koji ste rootovali telefon i ubacivali custom?
Stize i preko PC Suita. Ja sam tako uradio update ali mi se javila greska po instalaciji android.phone.com has stopped i jedino sto je pomoglo bilo je factory reset. Posle toga sve ok.

a mi madjari još uvek ništa [emoji1] ištenem gospoja [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Takodje,juce uradio update sa pc suit, i da dodam sad imam opciju u podesavanju network mode da izaberem gsm/wcdma/lte auto , sa kk nisam imao tu opciju...

Jedno laičko pitanje - hoću li dobiti apdejt ako je D802 rutovan (sa Towelroot)?

Poslednja izmena:
Jedno laičko pitanje - hoću li dobiti apdejt ako je D802 rutovan (sa Towelroot)?

U svakom slucaju ces dobiti update. E sad, da li ce ti dozvoliti da instaliras to je vec drugo pitanje. Ali trebalo bi da dozvoli iako imas root.

Zar to ima veze koji je operater kod nas,s obzirom da svi skidamo za madjare... Naravno ciji su za to trzsite,nigde se ne spominje operater na ovom spisku vec samo open... Jedino,primetio sam da pise 16.... Tako da mozda se odnosi samo na verziju od 16gb
uploadfromtaptalk1428044499329.png

ja govorim o zvaničnom update preko support toola ili preko pc suita

Upravo to i ja govorim,juce sam uradio taj update sa lg pc suita,znaci zvanican update,inace mi ne bi ponudio da ima upgrade da nije zvanican s obzirom da ide preko lg pc suita,zar ne?

Upravo to i ja govorim,juce sam uradio taj update sa lg pc suita,znaci zvanican update,inace mi ne bi ponudio da ima upgrade da nije zvanican s obzirom da ide preko lg pc suita,zar ne?
da-ali eto vidiš da nije svima ponuđen još uvek i sve to zavisi od tržišta za koje je telefon napravljen

Pustio sam Antutu bench i rezultat 39047 poena. Fino fino:)

da-ali eto vidiš da nije svima ponuđen još uvek i sve to zavisi od tržišta za koje je telefon napravljen
Sad sam pogledao,moj je A6HUBK, iz telenora,madjarska i dobio sam zvanicni update preko pc suita...
Proverio jos nekako da li je tvoj madjar,ovo HU mi ima smisla za hungary,a kod tebe je
PS ,tacnije A6PSBK, da li sam upravu?

Poslednja izmena:
Stize i preko PC Suita. Ja sam tako uradio update ali mi se javila greska po instalaciji android.phone.com has stopped i jedino sto je pomoglo bilo je factory reset. Posle toga sve ok.

Hvala :)

Još uvek kod mene ništa, u pitanju je Vip 16G, proizveden 05/2013 :D Verovatno će uskoro.

ja ovaj ne mogu da nađem nigde ali pošto je iz vip-a trebalo bi da je madjar-i prošli g2 mi je bio iz vip-a ali je imao drugačiji sufix

Kako da proverim sufix? Izvinjavam se na noob pitanjima, ipak sam duduk.

E *** :)
Ti beše imaš onaj problem sa sufiksom, pa smo gledali za koje je tržište ?
Verovatno je do toga - ostalima bi trebalo da radi ...

znam da ima ali čekam SUPPORT TOOL da mi izbaci a ne kdz a i nisam 100 posto siguran da je madjar

Jel to pod serial number? Ovo mi piše: 310KPBF901293

@edit 20H

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno