Šta je novo?

LG G2

Otkud znas da imam,mozda nemam :) citas li ti sta pises, decko te je bio prozvao zbo necega (ili nekog drugog stojanceta), a taj je obrisao poruku (da, to moze da se uradi). Tako da,nista ja nisam utripovao. Ali nije vazno,nisam imao zelju za raspravom,samo za parodijom :)

@zota hvala na SSovima,standardno ruzne ikonice, najbolji motiv za root :) ako rutujem fon sad na KK, hoce li se izgubiti kad odradim update na LL?

Naravno da gubis root kad budes prelazio na Lizalo :)
Ali mozes i L posle da rootnes ako hoces bez problema :)

Poslednja izmena:
kada stavim tel u download mod i on pocne da instalira drajvere pise da nemam cdc serial, sta je pa sad to

Nikoga nisam vredjao niti prozivao, i ne zelim da bilo ko drugi to meni radi. Izneo sam svoje misljenje o telefonu, a tebe nisam vredjao jer imas drugacije. To sto je vama to atak na licnost to su vec drugi problemi.

Ma jok, veruj mi da nije tako, mene istinski boli uvo sta ti ili bilo ko drugi misli (nije uvreda,sasvim mi je ok i kad drugi to primenjuju za moje misljenje). Ja da sam mislio da je S4 bolji,ja bih ga i kupio,ne bih kupio G2. S3 AMOLED iskustvo mi kazuje da ne moze da bude bolji, i to mi je dosta.

Poslednja izmena:
Koji preporucujete,Hungary v30a (open) ili neki v30d koji su brendirani?

Na CloudyG3 2.0 sam, i moram kdz metodu da odradim, ali vidim da mnogima ne uspeva, gde greše najčešće? Sad me strah da odradim... [emoji4]

Bootloader i download mode. Nisam gledao, samo logicki zakljucujem. Mozda ima jos.

Da li bi lakse bilo ako bi se kdz metodom vratio na stock kk,pa onda da se flesuje lolipop?

OK, hala na informaciji. Jel ima nekih nagovestaja da ce Cloudy odraditi za G2 ROM? Na XDA temi za 2.2 niko ne pominje nista...

Sasa bilo bi laksw, da. Dzidza, mislim da ce odraditi ali jel mislis da romu pase ima cloudyg3 onda? :). Vjerojatno ce napraviti cloudystock

Ja se nadam nekom cloudyG4 romu za mesec, dva dana :D

Trenutno ne mozemo nijedan fix za kameru koristiti?

Poslednja izmena:
Da li bi lakse bilo ako bi se kdz metodom vratio na stock kk,pa onda da se flesuje lolipop?

Ja sam sada instalirao Lollipop sa kdz metodom. Bio sam na BlissPop romu. Nije bilo problema.

Nazad
Vrh Dno