Šta je novo?

LG G2

Pomoć,

Uradio sam regularno Update sa LG flash tulom sa 20h na lollipop mađarski, sve stock, i sada mi non stop izbacuje Unfortunately, the process com.android.phone has stopped.

Šta da radim[emoji845]

Cse je opcija u flash toolu. Sve brise. Isto kao i factory reset koji ti opet sve brise. Slike itd. Ako hoćeš mozes prvo 20h flashati pa backup napraviti pa onda lollipop

Jel ima razlike za 16 i 32gb? Moj je 32gb nemac...koji da ubacim?

Version: V20H
Country: DEU/GERMANY
Model: LGD802

Cudna stvar...Zeleo sam da proverim za koje trziste mi je telefon,iako sam ga uzeo preko MTS-a...Medjutim kad sam otisao na http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXX i ukucao svoj IMEI,dobio sam sledeci sufix A6KSBK
Cudno mi je iz prostog razloga sto ovaj sufix nigde na netu ne mogu da nadjem :D Nakon toga,rekoh da proverim na http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1,medjutim tamo mi kaze da je IMEI invalid... A onda sam otisao na http://sndeep.info/en i tamo mi izbaci sledece :
Made in: Korea

Made for: TELEKOM_16G

Date of manufacture: 07/21/2014

Jel se sretao neko s necim slicnim?MIslim nije da mi je nesto pretarno bitno,jer svi romovi za d802 su mi do sada radili,jednostavno me buni??Trenutno sam na Cloudy 2.0 romu,mada ne verujem da je nesto do toga...

Bilo je ranije price o tome ovde. Cini mi se da se vecini madjara desava ista stvar - skoro svi dobijaju neki unknown prefix i nemaju download link za svoj poslednji firmware. Mozda ce se to ispraviti kad stigne lollipop.

Sad ne pise rooted cak ni ako je rootan uredjaj ;). Ogisha - flashaj zadnji rom koji si imao. Nemoj cse klilati. Onda kad ti vrati napravis backup
Uff, gde da nađem 20h mađarski 16gb kdz i kako da ga flešnem nazad?

Šta da radim, ako opet posle update-a neće da mi se poveže ni na šta? Kako da vratim backup?

jel zna neko bar otprilike kad bi trebalo da ponudi update na PC SUITE ILI na SUPPORT TOOL?

bender_007 pomozi, nema sanse da uradim kdz sa flash tools 2014 jer stalno stane na 2%,sta uraditi, prelazim sa cloudy 2.2

29a258e60e0eef702fa1e3079f993832.jpg
11ff18e4a58c8e9f573d7b17b1943b27.jpg
43f9a0a61ac571571eaa458e8a6702f8.jpg
017b1bd80638dbdcfd1a81229860e2ea.jpg
:)

bender_007 pomozi, nema sanse da uradim kdz sa flash tools 2014 jer stalno stane na 2%,sta uraditi, prelazim sa cloudy 2.2

Meni je isto prestajalo tokom instalacije par puta, pokusaj da promenis usb port i da stavis telefon na neko mesto gde je stabilna konekcija preko kabla, moguce da on pravi problem pa se prekine instalacija.

Imas ruke pa prelistaj ako ne verujes.

Otkud znas da imam,mozda nemam :) citas li ti sta pises, decko te je bio prozvao zbo necega (ili nekog drugog stojanceta), a taj je obrisao poruku (da, to moze da se uradi). Tako da,nista ja nisam utripovao. Ali nije vazno,nisam imao zelju za raspravom,samo za parodijom :)

@zota hvala na SSovima,standardno ruzne ikonice, najbolji motiv za root :) ako rutujem fon sad na KK, hoce li se izgubiti kad odradim update na LL?

Nazad
Vrh Dno