t-mobile :
64GB Galaxy S6 $99.99 down + $27.50/mo x 24, Total $759.99
U racunicu nisi uracunao mesecnu pretplatu u USA.I onda kod nas 64GB s6 700 Eur down + 30eur/mo x24 total milion maraka
Samsung Galaxy S6 Prvi dojmovi: https://youtu.be/tFA0pIy4FCI
U hrvatskoj u prodaji od sutra. Na 4min demonstrira brisanje samsung apk i naravno da to nije moguce. Moze samo disable da se radi direktno iz app drawera
Nije vise verizon limitiran na cdma. Moze i gsm da koriste njihovi telefoni. A telefoni su otkljucani odma, donesen je zakon pre 2 god. Barem moj Verizon S5.
Slozicemo se svi da je moja stvar da li cu da kazem stejt ili drzava, svi znate sta stejt znaci.
Kao sto neki koristite rec "Ok" tako ja koristim rec "state" umest drzava za Americke drzave.
Stojan je otisao na "mute" jer decko kao da je vezan pupcanom vrpcom za mene i mora svaki post da mi prokomentarise.
@on topic
Mene jedino sto odbija od Edge modela je ono probijanje boja, ako je stvarno na svakom tako. Ako mi upadne u oci jednom, ima da ga primecujem stalno i nervirace me. Zato idem danas da pogledam koliko je to vidljivo. Pa cu odluciti.
Ta tmobile ponuda nije standardna ponuda za USA:Ne razumem onda poentu, ti u sustini isplatis full retail cenu, i jos moras da uzimas paket. Nisam pogledao na sajtu, ja sam mislio da je tih 30 dolara pretplata
Ta tmobile ponuda nije standardna ponuda za USA:
Flagship = 200$ down i ~80$ mesecni paket na 2 godine.
Koga ne mrzi nek pogleda tu ponudu, mene je mrzelo pa sam preleteo:
www.t-mobile.com/cell-phones.html
Reviewi? Mislis pregledi? Haha [emoji16]Samsung Galaxy S6 vs Apple iPhone 6: https://youtu.be/_xSaR-ynAl0
Ne svidjaju mi se njihovi reviewi al ajde..
I meni.Sa ovih Emixovih slika iPhone izgleda duplo bolje.
Sa ovih Emixovih slika iPhone izgleda duplo bolje.
Normalno. Autogolove zabija lik konstantno. 🙂
Kaze jedan na xda forumu, pa za te pare mozes kupiti originalni telefon (iPhone), a ne kopiju (S6). Ovekivali smo nizu cijenu. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari