Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

nisi me shvatio kad sam rekao 300-400 btc i manje sluzi samo da se pokrene tzv lavina onda ostalo "ide" samo

Taj deo "posle ide samo" je jako bitan, poverenje u coin, ljudi ga kupuju masovno, do duse nije neki ogroman volumen ali se moze bas lepo zaraditi. Kad se pokrene LTC-a lavina, ona jako brzo krene u rikverc, pa se niko ni ne usudjuje vise da je pokrece :D. Nadam se da ce i LTC nekako da napumpaju u narednom periodu da udari bar 0,018 i da sve rasprodam.

Promenise naziv DRK-a na Cryptsy-ju
Sad je DASH i odmah pade 15%

Sta 0.25? 1 bre, 1! :D

Nemoj samo da propustis priliku kao za LTC svojevremeno ;)

Ako se istorija ponavlja bice dobar pad uskoro. Spremite se :)

Screen_Shot666.jpg

Prilozi

• ScreenShot666.jpg
    ScreenShot666.jpg
    796.7 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
dok mojih 9 drka stigose sinoc na menjacnicu cena mu pala i promenio ime :D , sinoc poslao nije legao na shitsu pa sam tek sad pogledao, *** 0.0209 cenu uhvatih

Taj deo "posle ide samo" je jako bitan, poverenje u coin, ljudi ga kupuju masovno, do duse nije neki ogroman volumen ali se moze bas lepo zaraditi. Kad se pokrene LTC-a lavina, ona jako brzo krene u rikverc, pa se niko ni ne usudjuje vise da je pokrece :D. Nadam se da ce i LTC nekako da napumpaju u narednom periodu da udari bar 0,018 i da sve rasprodam.

tih 0.018 ce ti biti malo posle pa ces opet da kukas kako ti je mining losa investicija, jer kad neko odvelikih odluci da cenu nagura gore to ide bez problema vidjeno do sad 100x

Poslednja izmena:
Ja ga jos trazim na cryptsy-ju pod DRK skracenicom i nema ga. Reko wtf, a ono se vodi kao DASH, nisam znao. :)

Sjajan novcic, podrzavam Saja potpuno, moze on da ide na dooosta dooosta vise od ovoga. Ako je Lite bio $50, ovo moze ici i na preko $200. ;)

Iskreno se nadam da mu nece sprati cenu. :)

Ja ga jos trazim na cryptsy-ju pod DRK skracenicom i nema ga. Reko wtf, a ono se vodi kao DASH, nisam znao. :)

Sjajan novcic, podrzavam Saja potpuno, moze on da ide na dooosta dooosta vise od ovoga. Ako je Lite bio $50, ovo moze ici i na preko $200. ;)

Bilo bi lepo ali je malo verovatno. Ni jedna valuta nema samostalnu cenu u dolarima. Svaka cena je odnos puta vrednost BTCa. Sa malom kolicinom btca je odradjen pump. Sad se vrti oko 2000 btca, a u prvom pumpu je bilo i ~12000btca ako se ne varam. Zato ako neko pusti u prodaju drk u vrednosti od 175btca ode drk nazad na 0.0150. Vecina drka se nalazi u posedu nekolicine ljudi koji su povukli drk iz opticaja i sada sa malo btca prave lep pump. Onaj sto je pokrao mint pal ima ko zna koliko hiljada u steku (samo je jedan kukao da su mu ukrali 20.000 drka). Drugo , ljudi koji su ga kupovali u onom padu po 0.0023 btca sada zaista nemaju razloga da ne prodaju deo steka po ovoj ceni :). Uvek postiji mogucnost da ce cena ici gore ali isto tako i da ce ici dole. Cista lutrija :)

DRK - DASH - DRK - DASH čovek više nije siguran kako se ovaj novčić zove .... Nego, kako će se ovaj dash razlikovati od ovog dash-a (osim u reči coin :D)?
Još kad se doda novi DRK eto pravog značenja izreke "j*be lud zbunjenog..."

Poslednja izmena:
Fora u obrnutom "c", od Cash dobijemo Ɔash, tako sam ja skontao :D

UyYs5Vh.gif

Nadam se da ste lepo trgovali. Ja sam na 194-200 opet nakupovao skoro sve sto sam prodao, prosli orderi. Sad cemo da vidimo dali ce padati ili ce da udari jos jedan krug. Jos uvek je volume dobar. Narokao sam ordere posto necu biti tu.
Zadovoljan sam zaradjenim za jednu noc.

EDIT: Jako bitan info... Cim je darkcoin presao na DASH i staro ime se oslobodilo, fudcoin je takodje odradio rebrand i sada se zove DARKCOIN. Pazite se da ne pogresite. Ljudi su iskoristili darkcoin ime da sebi udare reklamu ;)

Darkcoin ---> Dash
Fudcoin ---> Darkcoin
Nije svejedno ;)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1002259

Poslednja izmena:
ne iskljucujem da su pokradeni btc-ovi sa stampa i ovog poslednjeg marketa zavrsili u darkcoinu na mixovanju, a da su ovi devovi to iskoristili da proguraju marketinski pump i novi izgled. :D

ali to ce pre ili kasnije se vratiti u tokove btc normalne. tako daaaa....

pored toga bitcoin je poput Saturna. pojesce svu svoju decu. :D

Poslednja izmena:
stavite u prvi post i ovaj gif sa celim sajberovim postom, i ime teme da se promeni

Upravo instalirao ali nemam nikakvih problema. Prekopirao sam samo wallet.dat file i pokrenuo wallet. Sinhronizuje munjevitom brzinom.

Ako nece obrisi blockchain i skini ponovo. To ce brzo da ti odradi. Samo pazi da ne obrises wallet ;)

Ako nece obrisi blockchain i skini ponovo. To ce brzo da ti odradi. Samo pazi da ne obrises wallet ;)

Sve je OK...nešto se makina zatarabila jer je nakon restarta i ponovne instalacije novčanika sve prošlo kako treba....inače svi wallet.dat su mi na sigurnom, offline na 3 flesh-a (za svaki slučaj :D)... Nego, vidim da je noćas bilo "ispipavanje pulsa" za novi nalet....:)

Poslednja izmena:
Deluje i meni kao da ce biti jos neki nalet danas sutra. Takodje drzim coine na 3 flasha, sto je sigurno, sigurno je, ne bih da prodjem kao Sajber :D.

Nocas su mi jos neki orderi prosli, na 50 dobar sam jos 3 i po novcica. Pilicarim [emoji14]
Videcemo veceras dali ce cena da pada ili da skace pa cemo u odnosu na to da reagujemo. Ja cim prodam stavim odmah order da kupujem i ostavim da samo zavrsi posao. Radim s puno novcica i malom provizijom. Proslu noc sam imao preko 70 ordera s obe strane, sinoc samo 2.

mozda je isto strategija kao monero,on prvo bude napumpan pa onda malo padne i odrzavaju ga par dana tako pa ponovo skok pa odrzavanja

Vrh Dno