Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
nisi me shvatio kad sam rekao 300-400 btc i manje sluzi samo da se pokrene tzv lavina onda ostalo "ide" samo
Sta 0.25? 1 bre, 1!![]()
Taj deo "posle ide samo" je jako bitan, poverenje u coin, ljudi ga kupuju masovno, do duse nije neki ogroman volumen ali se moze bas lepo zaraditi. Kad se pokrene LTC-a lavina, ona jako brzo krene u rikverc, pa se niko ni ne usudjuje vise da je pokrece. Nadam se da ce i LTC nekako da napumpaju u narednom periodu da udari bar 0,018 i da sve rasprodam.
nisam znao.
Toliko je sjajan, da mora da uzima tuđe ime.I ne samo to.
![]()
Ja ga jos trazim na cryptsy-ju pod DRK skracenicom i nema ga. Reko wtf, a ono se vodi kao DASH, nisam znao.
Sjajan novcic, podrzavam Saja potpuno, moze on da ide na dooosta dooosta vise od ovoga. Ako je Lite bio $50, ovo moze ici i na preko $200.![]()
stavite u prvi post i ovaj gif sa celim sajberovim postom, i ime teme da se promeni
Nadam se da ste lepo trgovali. Ja sam na 194-200 opet nakupovao skoro sve sto sam prodao, prosli orderi. Sad cemo da vidimo dali ce padati ili ce da udari jos jedan krug. Jos uvek je volume dobar. Narokao sam ordere posto necu biti tu.
Zadovoljan sam zaradjenim za jednu noc.
Ako nece obrisi blockchain i skini ponovo. To ce brzo da ti odradi. Samo pazi da ne obrises wallet![]()
Ne zaboravi da je bio mali volume i od 22-25-tog pa je bio konstantan rast 0.0165-0,02 (da ne pominjem mali volume i rast od 0,011-0,016) a volume je porastao tek kad je prešao 0,021....Mislim da ce sada cena lagano na dole, pada polako volume.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari