Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Mislim da je ovaj rast posledica pada BTC-a al ajde, videćemo kako će se stvari dalje odvijati....

DRK je cudan coin kolega :D, naravno da promene BTC-a uticu na druge coine, ali imam utisak kao da je DRK nezavisniji od BTC-a, u odnosu na druge altcoine, kao da se vise bori/koprca sam za sebe :D.

Desava se da drk pada kad btc skace i obrnuto... Ali to nikako nije vezano nesto posebno za btc vec odredjeni broj ljudi skace tamo ovamo, trguje. Osim toga drk je poprilicno nezavistan cenom. I sama cena to govori, ojacao je drk dosta i tek ocekujem da ojaca.

Raste brze nego sto sam i ocekivao ali samo neka pici.
Ltc je presisao odavno a kraja godine 1:1 s btc-om :d
Salim se ja malo ali stvarno ocekujem da ojaca jos vise vremenom.

Tako ce verovatno i biti,ponavlja se scenario od pre 20-ak dana... lagani rast nekoliko dana i onda krah,mada za sada ne ide na dole tako brzo ali sam ja za svaki slucaj prodao 10drk na 0.0178 da ne propustim igranku kao prosli put :D

Poslednja izmena:
Ah, sad gledam kakvo je lepo "talasanje" danas bilo....ko je bio pored mašine mogao je fino da obrne sredstva...sad nek neko kaže da lepo vreme ne košta puno :d

edit:

kakva borba u par sekundi sell 69+ BTCa
2015-03-21_180428.png

Poslednja izmena:
Evo ga na 0.019...

Saj hvala ti sto si me prosle godine nagovorio da ga ponovo kuoim na 0.008, to nikada necu zaboraviti, taj stek je jos uvek tu i dosta dokupljeno na 0.011...

Sad vec drhtim i ne znam sta da radim...

Ah...odluke....odluke....,)

edit:
Zanimljivo da se na poloneix-u (0,0192) prodaje po većoj ceni nego na Cryptsy-u (0,0185)...

Poslednja izmena:
Ponovo pokušavaju da probiju 0.0185 :)
Pregurase i to i 5$... Videcemo dokle ce ali vremenom ici ce sve vise. Ovo valja cuvati.
Evo ga na 0.019...

Saj hvala ti sto si me prosle godine nagovorio da ga ponovo kuoim na 0.008, to nikada necu zaboraviti, taj stek je jos uvek tu i dosta dokupljeno na 0.011...

Sad vec drhtim i ne znam sta da radim...
Znas kako, ako imas vremena da budes pored masine cesto onda trguj. Ako vidis da je skok malo zastao onda prodaj, stavi 10% nizu cenu odmah da kupis i teraj sve tako. Ja sam ucario neku sicu ali znao sam da ce jos ici pa nisam prodavao drugi put da ne puknem tako da je super ispalo. Ja ovo cuvam dok ne bude kostao ko bubreg. Druze moj meni je samo zao sto sam pre mesec dva menjao neki drk za ltc ali nema veze, ima jos toga. Raduje me sto ovako lepo gura gore.
Zanimljivo je da je volume poprilicno mali ali da cena i dalje drzi tempo i ide gore. Na cryptsy-ju je nepunih 50% voluma za zadnjih 24h upravo DRK sa 200.000$. Nije to ne znam kakva cifra ali je odlican pokazatelj koliko ljudi cene drk i nemaju nameru da ga prodaju za sicu. Nema tu pilicara i dumpera kao na btc-u i ltc-u.
Jesi primetio koliko dugo niko za DRk nije rekao da je shitcoin?!? Ucutali su se svi konacno. DRK je ispao fenomenalna investicija druze. Ti si imao sluha pa si kupio, ovi sto su vikali da je shitcoin su propustili voz bar 2x. Vise ne znam dali cemo ikada videti neku nisku cenu za kupovinu.

Da razumem te @Saj, sa 100-tinjak cu da se zezam. Pa cemo videti.

Toliko je sjajan, da mora da uzima tuđe ime. ;) I ne samo to. ;)

Poslednja izmena:
Prodao sam oko 120 komada, 0,018 procesk, mogao sam da uhvatim i bolju cenu ali ***. Vodjen predjasnjim iskustvom kod DRK-a se pump dogadja uvek pred neku dobru vest, u ovom slucaju je to promena imena i jos neke implementacije, zajednica se popalila :D. Tako da racunam da ce jos koji dan da talasa, raste i onda ce dole 20-ak %.

Videcemo. Kad je krenula prica oko zamene imena cena je pala ako se ne secas. Ja cu ds bacim stotinak na berzu kasnije pa cu da vidim kako bude islo. Nemam vremena da trgujem ovih dana inace bih koristio ovo. Popodne cu biti kuci pa cu da vidim kakva je situacija. Mozda ovo predje i 0.02 ali treba pratiti. A tacno sam znao da sam trebao uzeti bolovanje, mogao sam i da odmorim i da zaradim ko covek :)

Razmisljam da izvadim jos nesto DRK-a iz steka pa da zavaljam po 0,02 i preko. Vrednost BTC-a pada, mozda DRK dobije dodatni/neocekivani vetar u ledja, ko zna dokle ce cena da dogura u ovom pumpu.
Ne resavam se DRK-a, nego cisto hocu da probam da obrnem nesto, verujem da ce pasti ispod 0,015 u skorije vreme :D. Kupio sam i nesto malo nesrecnog LTC-a, cena mu bas jadna, valjda nece vise dole :D.

Poslednja izmena:
ja cekam da se sinhronizuje valet pa da zavaljam mojih krupnih 15 ili bese 17 DRK-a :D, posle da kupim kad padne malo i tako u krug, taj voz sam propustio pa sta bude

Razmisljam da izvadim jos nesto DRK-a iz steka pa da zavaljam po 0,02 i preko. Vrednost BTC-a pada, mozda DRK dobije dodatni/neocekivani vetar u ledja, ko zna dokle ce cena da dogura u ovom pumpu.
Ne resavam se DRK-a, nego cisto hocu da probam da obrnem nesto, verujem da ce pasti ispod 0,015 u skorije vreme :D. Kupio sam i nesto malo nesrecnog LTC-a, cena mu bas jadna, valjda nece vise dole :D.
Bez obzira sto btc pada drk je vise vezan za dolar. Samim tim ako drk makar i zadrzi ovu vrednost otvara dosta mesta za trgovinu btc-om. Isto tako i ako btc raste. To svakako treba iskoristiti. Ovde je racunica malo komplikovanija u odnosu na druge novcice ali i vece su sanse za profitom.

Vrh Dno