Šta je novo?

HTC One M9

Ipak lik sa mobilgeeks.de tvrdi da je to m9. Prica se da je baterija 2900mah,ali dzaba im to kada je isti kao m8. Ocekujte njihov hands on vec prvog marta,rece lik da su ga vec snimili :)

Majku im ludu opet ce samsung da ih pojede..

Edit: najbolje sto kamera nema ois..

http://www.androidpolice.com/2015/02/21/htc-one-m9-appears-surfaced-early-cyberport-listings/

Of course as with any leak, this might not end up being accurate (though we've heard that this is in fact what the M9 will look like).

Poslednja izmena:
Da posto se m7 i m8 razlikuju.... Naravno da ce m9 biti isto kao m8 posle m7, samo doradjivanje originalnog dizajna.

Celu "zbrku" je napravio taj nemac sa http://www.mobilegeeks.de .Plus je likovima odgovarao da je to sigurno m9 jer je vec snimio hands on klip za youtube. Ceka 1mart da ga objavi..

Jedina da je pisao to nadrogiran ili zbog reklama na sajtu. Bice da je ovo drugo :)

Mada zbog porasta narkomanije nije iskljuceno ni ovo prvo. :) :)
Ne znam.. Tek sada sam izvalio da sam subscribovan na njegov youtube kanal i mogu da potvrdim da neretko izbacuje klipove novih modela cak i pre mnogo jacih igraca.
Moguce da sam se i pretplatio na njegov kanal upravo zbog m8 i njegovog hands on-a :)

Ako prica istinu to je m9 u najavi.. Nazalost

Poslednja izmena:
meni je ovo super, ne znam što nažalost :)

Pa očekuju ljudi nešto drugačije. Dizajn m7/m8 je dobar i većini se sviđao ali malo dosadi da gledaš u jedan te isti telefon već tri godine.

Ako nema ovu HTC tarabu bice super, ako je ima, ogavno.

Fail, isti M8.

Edit: April i 750e?? :zgran:

Poslednja izmena:
Pa očekuju ljudi nešto drugačije. Dizajn m7/m8 je dobar i većini se sviđao ali malo dosadi da gledaš u jedan te isti telefon već tri godine.

Pa sta Sony radi od Z1 pa do Z3, Samsung isto tako, samo neki je malo uobliceniji dok drugi kockastiji... Tesko je izmisliti neki inovativan dizajn a da to ne bude isto kao prethodnik

Pa eno oni renderi mnogo bolje izgledaju.

Pa sta bi im ostalo onda za m10 ? :)

Ako izbace isti mob kao m8 (a verovatno hoce) sa jacom batetijom i kamerom definitivno su pucali sebi u nogu/noge. Sanse da ne proglase bankrot su im midrange i low level sektor tj desire serija telefona

Edit: def nema kombinacija skroz silver uredjaj. Kakav potez bez logike...

Gunmetal napred/ gunmetal pozadi
Zlatno napred / silver pozadi
Zlatno napred/zlatno pozadi

Poslednja izmena:
zar vec nije bila prica kako je HTC radi sertifikacije na raznim mrezama i operaterima slao M9 spakovan u skoro identicno kuciste kao M8, ali da to nije finalni dizajn? Fotke tako spakovanog M9 su bile izbacene davno, i "iz ruke". A i ovaj M9 Plus o kojem se dosta prica, nista se ne zna o dizajnu, mozda je to bas ovo sa "novih" fotki? 5.1" i MediaTek procesor

M9 plus bi trebao da ima senzor za otisak prsta. Na ovim slikama ga nigde nema..
Jedina sansa da je ovo na slici neki m8i ,mada sto bi menjali zadnji deo moba za neki "midrange"

Znaci jedan od najbolje dizajniranih android telefona u trecoj generaciji izgleda malo bolje od druge i (nezvanicno) ima ispravljene sve vece mane uz startnu cenu koja je u rangu android flagship klase i to je onda fail? :d :d

Voleo bih i ja da kosta 350e u startu ali najjace da ce i ostali (S6, Z4..itd) kostati manje od 700e. Posle sve to po oglasima dodje na svoje mesto, pomenuto vec 1000x. E sad ko mora da ima novi model posle 24h od pocetka prodaje neka plati 750e primerak iz oglasa ili 900e CT-u npr :d

Sto se dizajna tice nije ni jasno kako neki ne kapiraju da je to slican fazon kao u automobilskoj industriji - osnova je poznata i sve se svodi na blaze fejsliftinge/redizajnove i to je to, ako je osnova dobra ne vidim nikakav problem. Ko ocekuje nekakva zimens xelibri ili telit dizajnerska pros*ravanja pogresio je deceniju.

Mada se slazem da ima boljih rendera od ovog navodno finalnog dizajna ali sta sad, bitno je da ne lici na kineski digitron-telefon igracku.

Poslednja izmena:
Ma samo da ima bolju kameru sa finom 4k opcijom snimanja, bolje zvucnike od M8-ice i eventualno da je vodootporan (mada nije obavezno) i to je sve sto jednom telefonu treba...Ekran ce sigurno u ovom rangu biti izvanredan, mozda ne bolji od S6 ali bukvalno mi je dosadilo da podmecem ruku iza telefona da bi mi se zvuk "vracao" kad hocu da cujem nesto, kad gledas video zapise ili bilo sta na telefonu zvuk treba da ide "u lice" a ne da bezi od tebe... Zvucnici pozadi su promasaj veka... Sto se tice velicine ekrana od 5" za koriscenje jednom rukom sve ostalo je previse... barem meni, posto mi je na S5 malo nezgodnije koriscenje jednom rukom..

5 godina gledamo Samsung sapune i to je cool, a ako HTC izbaci treću godinu sličan dojajni dizajn to je žalost i fail, lol

^ Problem je sto samsungu to moze da prodje zbog novaca kojeg guraju u marketing dok je htc-u marketing sveden na dizajn moba. To mu je glavna reklama

Mogu sada da se kladim da ce biti tezak promasaj ako bude isti kao m8.. Prosto je trziste takvo

Poslednja izmena:
M9 dizajn ce biti slican M8 a Z4 slican Z3, nista vise od toga ne moze da se ocekuje ali to su vec neko vreme jedni od najbolje dizajniranih, premium telefona, e al onda kada Samsung posle cajniz fejk cellphone nakaze aka S5 predstavi konacno krsteno dizajniran novi galaxy e to ce onda biti vrh vrhova :d

Ajde da sacekamo 1mart.. Ipak htc nije kao sony pa da 3god izbacuje jedan isti mob.

^ koje 3 godine, od XZ do ovog mwc ce proci tacno 2 godine a toliko ima i od M7 do M9 :) s'tim sto ce za taj period htc imati 3 a sony 5 flagship modela :d Ali je sustina da su im telefoni za te 2 godine dizajnerski prakticno isti, sto u ovom slucaju i nije neka mana. Cak i u nizim klasama, i sony i htc imaju telefone koji lice na ove iz flagship klase.

Poslednja izmena:
Pa htc i u nizim klasama ima odlicno dizajnirane telefone.

ja cu ozbiljno razmotriti prelazak na drugi brend (npr. Moto X) ako M9 bude isti kao M8... ****n ti, pa jedina razlika ovako odokativno je sto nema duo kamere i izrez za kameru je kvadratnog oblika (sto je dizajnerski samo minus, a ne plus)

Pa nema ni potrebe da menjas, ako je m8 i dalje dobar.Ionako niko nema da ponudi nista epohalno u odnosu na proslu godinu.

imam m7, pa sam preskocio m8 jer je bio suvise slican, al ovo je tek bruka ako bude :S:

imam m7, pa sam preskocio m8 jer je bio suvise slican, al ovo je tek bruka ako bude :S:
Ne razumem te uopste. Cela industrija je takva.
Automobili, telefoni, televizori itd.
Dizajn se menja na par godina a ne svake godine, samo malo redizajniranja padne iz godine u godinu.
Da se ne brines mozda da riba na stolu pored u kaficu ne primeti da je to m9 vec pomisli da je m7?
Ako telefon ima lep dizajn zasto ga menjati? Treba ga samo malo unaprediti a ne potpuno redizajnirati.
Pa ne bi vise imali ideja posle 3 godine sta da promene vise.
Boze svasta, prvi put cujem da se neko zali na dizajn koji valja. Razumem nas koji se bunimo na plasticni samsung ali za htc one jos nisam cuo ovakve nebuloze

Evo ti ihpone tek u 2014 godini dobio prvi potpuni redizajn, od iP1 do 5s je sve isto bilo generalno, i nisam cuo da se neko bunio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno