Šta je novo?

HTC One M9

Koliko subjektivnih ljudi, neverovatno. :)

Ekran, kamera i izrada, tri najbitnije stavke na telefonu meni.
Do sada je uvek bilo 2:1 za samsung.
Samsung nikada nije imao bolju izradu od HTC-a. To se promenilo sa note 4, ako S6 bude imao premium izradu to je ove godine 3:0 za samsung po mojim kriterijumima.
Od Smartphonea sam imao 2 HTC-a i 2 Samsunga. I uvek biram izmedju njih, LG i Sony imaju jos dosta da uce.
Samsung jeste plasticno smece spolja ali iznutra je bolji, to je cinjenica. A posto ove godine nece biti plasticno smece meni je izbor jasan po glasinama za oba telefona. Cekamo sledecu nedelju i videcemo.
Lupi i jedva ostade živ sa ovim bolji unutra.
Bolji druže u svim poljima sigurno osim u kameri.
Ma i da stave ceo da je od metala Samsung i dalje ima glupav dizajn sa očajnim zvukom.
Džabe njemu sve to što si naveo kad kao što kaže Loznica radi kao moto g od 140e.
Rekao sam za ekran eto jer se nekom više sviđa amoled, meni ne al dobro. Uvek mi je lepši bio ovaj na HTCu nego na Samsungu kad upoređujem uživo. I m7-s4 i s5-m8.

Poslednja izmena:
Lupi i jedva ostade živ sa ovim bolji unutra.
Bolji druže u svim poljima sigurno osim u kameri.
Ma i da stave ceo da je od metala Samsung i dalje ima glupav dizajn sa očajnim zvukom.
Džabe njemu sve to što si naveo kad kao što kaže Loznica radi kao moto g od 140e.
Rekao sam za ekran eto jer se nekom više sviđa amoled, meni ne al dobro. Uvek mi je lepši bio ovaj na HTCu nego na Samsungu kad upoređujem uživo. I m7-s4 i s5-m8.
I m8 izlozen u telenoru radi kao moto g gde ste vi i zakljucili da samsung tako radi posto verujem da ga imali niste.
S4 i S5 su meni jednako brzo radili kao m7 i m8 .
Pritom meni se tw opcije vise svidjaju nego sense.
Ali ok u pravu ste htc je bolji necu u dalju diskusiju dao sam moje misljenje i to je to, ne mogu se ubedjivati sa antutu testerima na ovom forumu.
Samsung ima odlican zvucni cip i odlican zvuk, ali nema zvucnik dobar.

Poslednja izmena:
^ Realno od S5 nije ali od Note 4 su tu negde, uglavnom svi ti high-end telefoni sad rade manje vise isto, sa po nekim losim izuzetkom. Recimo G3, Flex 2 itd.

I m8 izlozen u telenoru radi kao moto g gde ste vi i zakljucili da samsung tako radi posto verujem da ga imali niste.
S4 i S5 su meni jednako brzo radili kao m7 i m8 .
Pritom meni se tw opcije vise svidjaju nego sense.
Ali ok u pravu ste htc je bolji necu u dalju diskusiju dao sam moje misljenje i to je to, ne mogu se ubedjivati sa antutu testerima na ovom forumu.
Samsung ima odlican zvucni cip i odlican zvuk, ali nema zvucnik dobar.
Nisam imao lično ja, ali društvo jeste.
Džabe raj čip kad taj zvuk ne dolazi do mene, znači HTC dominira što se zvuka tiče.

Al da tw od s5 i n4 radi bolje od Sense-a.. Ajde budi realan za 1 sekund. To nema teorije da bude tačno. Em što je ružan i šaren, em što je prenatrpan običnim glupostima i programima.

Nisam imao lično ja, ali društvo jeste.
Džabe raj čip kad taj zvuk ne dolazi do mene, znači HTC dominira što se zvuka tiče.

Al da tw od s5 i n4 radi bolje od Sense-a.. Ajde budi realan za 1 sekund. To nema teorije da bude tačno. Em što je ružan i šaren, em što je prenatrpan običnim glupostima i programima.
Dobro s5 je sporiji. Al imas na yt gledaj i videces da n4 radi brze. Nisam nasao direktan apeed test ali imas video gde s5, m8 i i6 uporedjuju, i tu i6 pobedjuje, a n4 pobedjuje i6 tako da zakljuci.
A najavljuju da ce s6 raditi jos brze

Mogu samo da najavljuju, evo kažu i m9 će da radi brže. I šta sad?

Upravo to i ja kazem. Trujete dzabe temu, kad ce review izaci 2. Marta 90%. Nije ovo g flex pa da ga niko ne dobije. Poznatiji sajtovi ga vrv imaju kod sebe i testiraju. Tako da ce se ubrzo znati i brzina u radu

pa review ce izaci verovatno taj dan.(veca sansa za s6 nego m9) to jest 1marta,the verge je "siguran" :) mada njihovi reviewi su djubre..

Ma cim prave "hajp", moraju i review izbaciti odmah da upotpune pricu. A speedtest i vs ce vrv kroz desetak dana od predstavljanja

Šta fali verge recenzijama? Em imaju najbolji mogući odradjeni sajt, em lepo odrade recenziju. Bolje nego Bugari, Turci, Kinezi, Rumuni ili Rusi...

Ma vrh je recenzija, klip dva minuta. Procitaju mi spec sheet kao i crnac i ostali znalci

recenzija im je onako bas hipsterska da je citas uz kaficu u starbucks-u

Jedan od najgorih tech sajtova definitivno sa krs recenzijama. A bili su ok ranije.

Sto se S6 tice, nema sanse da recenzije izadju prvog Marta a ni za M9 mislim.

Priznajem samo Žiku i njegovo "eeeeeee, variz ap gajz", najmanje smara.[emoji2]

Од Verge рецензија нема ништа горе (у ствари имају - Индијци и Бугари), још када изваде службене ајфонове и ајподове и крену да их хвале иако не раде њихов тест... Јбо их Епл екосистем. Јесте да је офтопик, али ***.

Taj primerak koji imaju na mwc (svi proizvodjaci) nema ispeglan sw,tek kad izadje u prodaju posle mesec i kusur dana bude bombona. Ovako vidis kuciste,ekran i interfejs koji tek treba da se pegla

Upravo to. od S5 tw je i brzi od sensea.

ovom izjavom si diskvalifikovao sebe iz bilo kakve objektivne price :d
Ispade da nista brze od TW nema, al eto Samsung bas to kaze da ce potpuno prepeglati za S6, iako imaju najbrzi UI :S:

Ne verujem da ce ovakav biti od napred.. To jest ako bude bice krs :)

Nazad
Vrh Dno