Šta je novo?

HTC One M9

ne znas kako sam ja i ostali zakljucili to za plate? Tvoja recenica:
Uostalom ako mislis da mobilni telefoni vrede da se svake godine izdvoji za njih 2 mesecne plate

m7 ne moze da izvrsi sve zadatke koje mu postavim, "isto jednako kao i m9" (citiram tebe). Da moze, ne bih ni razmatrao novi telefon. I da, telefoni se prave tako da postaju prevazidjeni, pregazeni posle taman cirka 2 godine. Da ne pominjem problem sto na M7 ne mogu da zamijenim bateriju ni u ovlastenom servisu, a 2 godine je taman period kad pocinju osjetno da gube na kapacitetu. SoT od 3h i 11 minuta u prosjeku cesto ne zadovoljava moje potrebe...

A ideja da ako su jednom uboli dobar dizajn, sad treba 3 godine da guraju jedno te isto, jer je dobar dizajn kao unobtanium, to se ubode jednom u zivotu i nikad vise, nemam komentara. Ko ce preci sa M8 na M9, kad telefoni izgledaju isto, a treba opravdati toliki trosak na nesto sto izgleda isto, ima isti ekran, a pomak ce biti u procesoru, dok i prethodni radi savrseno brzo, i eto jedino kameri...

I zasto je apple rizikovao, zasto nije samo uzeo iphone 4 i rastegao ga na 5,7 inca, ako je vec po tvome tacna ideja da su oborili sve rekorde samo zato sto su povecali dijagonalu? :S:

Poslednja izmena:
^
uploadfromtaptalk1424765114845.png

Vidim to i pise u tekstu.. ;)

Poslednja izmena:
Desire HD je imao Dolby SRS ugradjen :p

Vlasnik mobilegeeks.de javio da ce biti predstavljena 3 uredjaja. M9,sports tracker i nesto sto nije hteo da napise sta je.. Mozda sat ?
Inace ne postoji m9+(ultra) verzija..

Opet ovaj render:

m9_0003_edit_merged_.jpg

http://www.gsmarena.com/new_htc_one_m9_renders_surface_with_a_badge_of_cases-news-11306.php

Ili ovaj nije pravi ili onaj isti M8 nije, mada na osnovu dostupnih boja ako je i to tacno rekao bih da nece biti ovakav ^.

Onaj render gde lici na m8 su sajtovi dobili direktno od htc-a.. Sada ,da li su poslali to da bi zavarali trag ili ne..

Mada licno mislim da ce biti kao m8 sa promenjenim power dugmetom i zadnjom stranom

Ja imam osecaj da sta god oni projektuju i predloze tamo, CEO retard Piter Cou im kaze, e moze odlicno, al poseban HTC baner mora da stoji ispod ekrana,meni tako lepo...:wall:

Šteta, isti m8, ali će biti odličan mob, totalno zaokružen, odlična baterija, ekran, kamera, zvučnici, kvalitet izrade. Ali stv šteta za dizajn, očekivao sam da će imati kao sa prvih rendera, i bio bi mob bez mane, ali i ovako nije loše.

Šteta, isti m8, ali će biti odličan mob, totalno zaokružen, odlična baterija, ekran, kamera, zvučnici, kvalitet izrade. Ali stv šteta za dizajn, očekivao sam da će imati kao sa prvih rendera, i bio bi mob bez mane, ali i ovako nije loše.
Kakva steta.. Ali cenim opet da cu njega ganjati pre s6 :) mada sve zavisi od poganog tw..

Ovaj tajwanac upleaks maltene najavio sutra klip sa m9 :)

^ metnuo na prajvt :d

Zasto rip htc? Slazem se da su mogli da promene i osveze dizajn ali za sada telefon obecava tj deluje da ce biti najkompletniji htc u odnosu na samsung otkad postoji ta android utakmica.

E jedino sto nekako imam utisak da ce Samsung ponovo biti bar malo hardverski mocniji i da ce opet imati bolju kameru i kamkorder (u ovo sam ubedjen) i kada se na sve to doda marketing, galaxy popularnost.. htc-u ne ostaje mnogo mada im odgovara to sto sony verovatno nece izbaciti Z4 do leta (G4 ce biti phablet i vrlo moguce opet sa tupavim manama kao G3 a i stize tek u junu).

U svakom slucaju ne sumnjam da ce M9 biti vrh telefon.. i prvi htc koji bih stvarno kupio. A kako ce proci na trzistu, ko to zna.. verovatno ni priblizno dobro kao S6 sto je posledica nekih drugih stvari. Mene to ne interesuje vec da uredjaj bude sto bolji i da radi kako se to ocekuje od jednog vodeceg modela plus premium dizajn i izrada.

Poslednja izmena:
Procice nikako.. :)
Nisu mi jasna ni ova 4 dugmeta,valjda moze da se vrati na standardna 3. Sta ce ti power dugme skroz desno kada imas dupli tap i power dugme fizicko.. Koliko nelogicnosti.

Napred je def 4up kamera ,video na klipu. Klip o temama mi je nejasan skroz. Mislim da ce i to biti fail...

Možda kao kod LGa može da se customizuje navbar i ubaci neka glupost :)

HTC One M9 Intro Video: http://youtu.be/kNmwNxf0f0g

Jedan klip. Nista od ois def.

Edit: ja sada opet mogu da vidim sva tri klipa :)
Kamera interfejs kao kod sonija jos samo da dodaju dinosauruse.. :)

Poslednja izmena:
Steta za OIS, posebno jer je M7 imao tu stabilizaciju koja je radila sasvim solidno (foto).

Sada je jasno da ce Samsung opet imati bolju kameru, cak i za LL gde se nijedan nije proslavio pa ni Note 4.

Odgledah ta 3 klipa.. jeste da je M7 lepsi fon ali i ovaj je ok, daleko od neke nakaze.

A bar u ovim klipovima daluje da radi munjevito brzo i fluidno.

Poslednja izmena:
Ako ovako ostane definitivno mnogo veća promena na strani S6 u odnosu na S5 nego M8vsM9... Šteta što Sony ne izbacuje Z4,baš me zanima šta oni spremaju...

I dalje bih ga kupio. Samo da ne sjebu Sense kako su počeli sa temama i to.

Ali bazeli gore i dole, tj. crne trake, kamera bez OIS-a u 2015-oj...

Bezeli su toliki pre svega zbog najjacih i najkvalitetnijih stereo zvucnika na trzistu. Bazeli = mnozina od grada u Svici :d :d

A prema onim renderima ni S6 nema manje bezele sto je po toj logici fail ako nema IP zastitu ili stereo zvucnike.

Poslednja izmena:

jesu to ta 3 videa izmontirana u 1?

Ja sam totalno razocaran nepromijenjenim dizajnom, ali ako nista, nisam ni pazario m8, i dalje sam na m7 :d Sve ok, ali ona shugava HTC traka ispod ekrana, nek mi neko kaze kako je to dobar dizajn :mad:
Dandy je jos prosle godine tvrdio (tad je radio za HTC) da su tu trebalo da ostave kapacitivne tastere, ali je suvise kasno odluceno da ipak budu on-screen tasteri, a traka je ostala. Sta ih je sad sprjecavalo? :trust:

i ovo za 4 on-screen tastera, wtf? Svake godine mijenjaju. One X je imao 3, M7 2, M8 3 on-screen, a ove godine 4... E to im nije tesko da mijenjaju vidim, a dizajn, bah, pa i ne :smash:

Posto su ubacili i neke cudne teme moguce da ce nav bar moci da se menja,nesto kao na g2,g3.

Mislim ako budu zakucane ove 4 tipke to je u najmanju ruku smesno..

Ako ne kiksne s6 ,htc je gotov.. Bice jos veca razlika u prodaji

Mozda ta traka smara ali sta sad, nije smak sveta :) Ne znam za vas ali meni je ovo jedan od bolje dizajniranih Androida, sa svim svojim manama i pored utiska da je prakticno isti kao M8, nikada nisam nesto mnogo gotivio htc ali za sada telefon obeceva, samo kamera da je u rangu sa konkurencijom, da ja autonomija pri vrhu i da sense zadrzi munjevitost i to je to.

M7 idalje radi kao munja još je na 5.0.2,stvarno bez zamerki. Voleo bih da su ovi renderi poslati od htc samo varka, ali videćemo u nedelju. Meni se najviše dopao ovaj render.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1424818448541.jpg
    uploadfromtaptalk1424818448541.jpg
    13.2 KB · Pregleda: 170
Mozda ta traka smara ali sta sad, nije smak sveta :)
mozda smara?! Samo "mozda"?!? ;) :d

ko da im je budzet za dizajn ove godine bio 50$ Samo cekam prvog lika koji ce da pita "a jel ja mogu da podjem u servis da mi ugrade tu 20mpix kameru, jer je telefon po svemu ostalom isti?" :S:

Vrh Dno