Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
****PAZNJA*****

Prvi deo testa uspesno zavrsen POZITIVNO

Evo kao sto sam i obecao javljam sa sa novostima odmah cim sam uplatio DEMO

Demo je uplacen iz live balance-a i cim sam ga uplatio dobio sam opciju kad kliknem na collect da mogu da podignem preko cryptopay-a

Slike u prilogu govore sve same za sebe za sada , ako vam je nesto nejasno pitajte slobodno...

Sad cekamo jos da se balance napuni preko famoznih 10 ev da vidimo sta ce biti i jos jednom molim sve koji zele da pomognu da naprave nove naloge i vezu ih bar naredna 24h za moj referentni link kako bismo tih 10+0.1 ev uspeli da sakupimo na ovom nalogu u naredna 24h

Link : https://cointellect.com/?code=77640a3a
Aktivacioni kod : 77640a3a

Pogledajte prilog 162705Pogledajte prilog 162706Pogledajte prilog 162707Pogledajte prilog 162708

Super druze hvala prvi dio je uspjesan, ali sam sa slika primjetio jedan problem iz kojega vidim da drugi dio nece biti uspjesan tj. da se nece moci podici vise od 10€ sa tog naloga tj. da nece moci cryptopay a zbog cega?
Na slikama sam primjetio da nemas zelene kvacice u desnom cosku kada si kupio demo iz balanca to znaci da nalog nije verifikovan, a cim nije verifikovan (po starim pravilima) nije moguce povuci vise od 9.99€ to u prevodu znaci nece raditi povlacenje na cryptopay ako i dalje vaze stara pravila, a vjerovatno vaze.
Nisam optimista, ali sacekat cemo.

veceras cu vam javiti da li se moze povuci sa cryptopay (bice preko 10e) , pa cemo znati kako stoje stvari

Pise na onom obavjestenju da se sa startera, pil0ta i basic contracta moze povuc na cryptopay bez probelma, dok za demo ne pise sto znaci da 99% ne moze, eto oprobajte pa javite.
Ja sam odlucio nastavit kopat na svakom nalogu do 15e pa ako do tad ne proradi neki nacin isplate pogasim i cao, ako proradi jos bolje.

I btc lagano raste tako da postoji neka nada, a u stvarnosti nije neki gubitak i da kopam jos 10 dana svakako da bilo sta drugo kopam ne pokriva struju tako da mi je isti djavo, ili ovde kopat ili pogasit nema trece.

Poslednja izmena:
nema nista od tih para, imam 13 startera koji su aktivni na kojima kopam (mada ne znam zasto), ali ne mogu da dignem pare. na cryptopay kaze da se ceka balans, a u live balansu 15 eura

nema nista od tih para, imam 13 startera koji su aktivni na kojima kopam (mada ne znam zasto), ali ne mogu da dignem pare. na cryptopay kaze da se ceka balans, a u live balansu 15 eura

A kada si kupio druze te startere?

Nasao sam par foruma na netu gde su ljudi prijavili da su regularno dizali pare preko cryptopay-a juce a imaju startere koji su kupljeni pre neki dan

Pise na onom obavjestenju da se sa startera, pil0ta i basic contracta moze povuc na cryptopay bez probelma, dok za demo ne pise sto znaci da 99% ne moze, eto oprobajte pa javite.
Ja sam odlucio nastavit kopat na svakom nalogu do 15e pa ako do tad ne proradi neki nacin isplate pogasim i cao, ako proradi jos bolje.

I btc lagano raste tako da postoji neka nada, a u stvarnosti nije neki gubitak i da kopam jos 10 dana svakako da bilo sta drugo kopam ne pokriva struju tako da mi je isti djavo, ili ovde kopat ili pogasit nema trece.

A u slucaju da nalog nije verifikovan i da mora da se verifikuje moze li se verifikovati kupovinom DEMO sa kartice ili se mora kupovati neki veci paket? zna li neko?

Nisam uzimao demo preko kartice, neko je cini mi se pokusao ali nije prosla kartica, tako da nije uspio uzet demo, sa kupovinom startera ili jaceg paketa verifikuje se nalog, ali pitanje je da li i tada radi povlacenje na cryptopay, na obavjestenju pise da radi, ali dok to neko ne potvrdi, treba uzet sa rezervom.
Ja nemam namjeru da uzimam startere i ne bi nikome preporucio da to radi, sto se tice mene zavrsili su dok ne proradi neki nacin isplate, jace pakete sigurno necu uzimati.

dan pre ovih promena je uplatcen accaunt sa mastercardom. mogao je samo jedan acc da se uplati u tom trenutku, a nisam znao da li je problem do cointelecta ili do banke. zvao banku i rekli su mi da je sve prohodno i da nema zapinjanja sto se tice banke.

sreca sto je tako ispalo.. jer bih kupio jos 4 startera sa kesom 😉

posle ovih promena nisam bukvalno nista isprobavao

pustio sam dve kartice na 4 accaunta da vrte kao i svi ostali, mada mislim da cu u sredu opet probati sa mastercardom na 4 accaunta samo sa razlicitih IP adresa (po jedan acc na razlicitu IP adresu)

dan pre ovih promena je uplatcen accaunt sa mastercardom. mogao je samo jedan acc da se uplati u tom trenutku, a nisam znao da li je problem do cointelecta ili do banke. zvao banku i rekli su mi da je sve prohodno i da nema zapinjanja sto se tice banke.

sreca sto je tako ispalo.. jer bih kupio jos 4 startera sa kesom 😉

posle ovih promena nisam bukvalno nista isprobavao

pustio sam dve kartice na 4 accaunta da vrte kao i svi ostali, mada mislim da cu u sredu opet probati sa mastercardom na 4 accaunta samo sa razlicitih IP adresa (po jedan acc na razlicitu IP adresu)

Upravo o tome se i radi , sve pre ovih promena se ne vazi 🙂 pisi propalo , rekoh naidjoh na par ruskih sajtova gde su ljudi uspesno juce podigli pare preko cryptopay-a (i screanshoot-ove ekrana i transakcija su izbacili na njima sa vremenima i datumima ) ali su imali nove naloge (posle ovih promena) i imali su uplacene startere niko nije pominjao demo... Pokusavam da stupim u direktan kontakt sa njima da vidim njihova iskustva iz prve ruke

IMA LI NEKO DA JE NEKADA USPEO SA NEKIM KARTICOM DA PRODJE SAMO VERIFIKACIJU NALOGA , KOJA KARTICA > KOJA BANKA ?

Poslednja izmena:
Super imat cemo info iz prve ruke strpite se jos malo 😉

Primetio sam jos jednu interesantnu stvar, kad hocu da kupim demo ugovor imam mogucnost da ga kupim VISA MASTERCARD i LIVE BALANCE , a starter i veci ugovori mogu da se kupe i bitcoinom...

a starter i veci ugovori mogu da se kupe i bitcoinom...

Ovo je ključno pošto se demo brzo odplati neislati im se da puste uplatu sa BTC a sa doge ih ionako ništa nekošta 🙂, hoće da nam otmu btc sa jačim nalozima i na trećini ili polovini trajanja ugovora stopiraju isplatu i metnu bar 50% početne uplate u svoj džep....

Ovo je ključno pošto se demo brzo odplati neislati im se da puste uplatu sa BTC a sa doge ih ionako ništa nekošta 🙂, hoće da nam otmu btc sa jačim nalozima i na trećini ili polovini trajanja ugovora stopiraju isplatu i metnu bar 50% početne uplate u svoj džep....

Naravno to smo pisali ima mjesec dana cilj je da usmjere/natjeraju ljude na jace pakete tj. da otmu sto vise BTC-a, zato su ostavili ovu caku moze se kupiti demo, ali iz live balanca i tada se ne verifikuje nalog i automatski se ne moze povuc vise od 10€ to je taj zatvoreni sistem o kojem sam govorio.
Ako hoces da izadjes iz zatvorenog kruga moras uzet jaci paket i tad ti se otvara mogucnost podizanja love i kopanja na tim nalozima...
Smisljena prica, 90% ljudi je to shvatilo i naravno izlazimo iz ove price, ne mogu me navuci na te jace pakete nikako 😀

kako da mi isplate 10e kada može max da se povuče 9.99e dok se neverifikuje nalog a za cryptopay treba 10e kao minimum.... kako god okreneš nevredi....

Zanimljivo ce biti vidjet sta ce se desiti sa ovim HELD pre je held za 14 dana prelazio u live balance, sta li ce sad smisliti?
Mozda puste doge withdraw 😀

kao sto sam i obecao prica sa cointelectom je zavrsena, pare se NE MOGU podici

Ja sam odmah sve pogasio, a sutradan već počeo da rasprodajem hardver. Nikad im ni centa nisam dao. Kopao sam free nalozima od prvog dana i nikad nisam popio ban. Mogu da kažem da sam dobro prošao, a mogli su svi uz dozu opreznosti koju smo preporučivali. Ostali su mi kratki par isplata iz onog perioda kad su počeli da mulljaju, ništa strašno. Ovo je sve bilo tako očigledno od početka, da jednostavno nije bilo mesta bilo kakvim očekivanjima kad je stalo. @Goldi, tebi smo se svi zahvalili, mada znam da je bolje malo pivo, nego veliko hvala, ali šta ćeš... Nadam se da je bar bilo dosta referala. Nego, kolega @shaolin_RS je zaslužan što sam se uključio u ovo i lepo se zabavio+zaradio, pa čisto mislim da je red da to pomenem. Thanks, bro! cheers

Ja ne znam sto otklucavate temu.el toliko tesko ici dalje.
Predjite na drugo i ciao.

Ja sam odmah sve pogasio, a sutradan već počeo da rasprodajem hardver. Nikad im ni centa nisam dao. Kopao sam free nalozima od prvog dana i nikad nisam popio ban. Mogu da kažem da sam dobro prošao, a mogli su svi uz dozu opreznosti koju smo preporučivali. Ostali su mi kratki par isplata iz onog perioda kad su počeli da mulljaju, ništa strašno. Ovo je sve bilo tako očigledno od početka, da jednostavno nije bilo mesta bilo kakvim očekivanjima kad je stalo. @Goldi, tebi smo se svi zahvalili, mada znam da je bolje malo pivo, nego veliko hvala, ali šta ćeš... Nadam se da je bar bilo dosta referala. Nego, kolega @shaolin_RS je zaslužan što sam se uključio u ovo i lepo se zabavio+zaradio, pa čisto mislim da je red da to pomenem. Thanks, bro! cheers

Od referala je bilo 111€ tu su bili neki moji referali, ali zaokruzimo na oko 100€ od bench zajednice i hvala vam na tome, neko me je to malo nekome puno, nisam trazio nikakvu naknadu za ovu temu, tako da se mogu samo zahvaliti, takodje i 3 donacije koje su uputili 3 kolege sa ovog foruma :wave:

Ja cu ostati da kopam opet cu vise ovde zaradjivati nego da kopam x11. FTC, monero, ili freshcoin sve sam istestirao i opet mi je ovde veca zarada, dosjetio sam se jedne ideje tako da ostajem do daljnjeg 😉 :banana:

:

ja cu ostati da kopam opet cu vise ovde zaradjivati nego da kopam x11. FTC, monero, ili freshcoin sve sam istestirao i opet mi je ovde veca zarada, dosjetio sam se jedne ideje tako da ostajem do daljnjeg 😉 :banana:

Ideja je verovatno lepa, ali kako planiras da te isplate?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno