Prelistao sam temu i vidim samo neko prepucavanje i skeptike koji odgovaraju šalama i odmahivanjem. Ne znam da li ste pogledali onal film sa prve strane, tu je sve objašnjeno, i razlozi i iskustva i statistika. Ja sam lično odmah počeo da gasim Wi-Fi i mobilni telefon noću (u filmu objašnjeno zašto noću), i kupio mrežne kablove i sproveo do dva mesta u sobi gde sam obično sa laptopom, rešiću se i bežićnog miša zlu ne trebalo.
Opa već vas ima dva komadaZnao sam da sa pogrešio što sam davno stavio Ultrasa na ignore pa sad moram svaku poruku da otvaram posebno
Satanska muzika, ej bre u šta se pretvorio ovaj forum, idite do sto đavola (pun intended)
Prelistao sam temu i vidim samo neko prepucavanje i skeptike koji odgovaraju šalama i odmahivanjem. Ne znam da li ste pogledali onal film sa prve strane, tu je sve objašnjeno, i razlozi i iskustva i statistika. Ja sam lično odmah počeo da gasim Wi-Fi i mobilni telefon noću (u filmu objašnjeno zašto noću), i kupio mrežne kablove i sproveo do dva mesta u sobi gde sam obično sa laptopom, rešiću se i bežićnog miša zlu ne trebalo.
Okmijume, postoje mnogo opasnije stvari kojima si konstantno izložen pa bez problema ih koristiš. Ne vidim razlog za hejt prema wifi routeru. Sta ce biti kada uvedu wifi u sijalice i ulično osvetljenje?
Da se razumemo... Ne postoji ništa sto je zdravo. Ni hrana, ni način zivota, ni sport, ni uređaji. Sve je štetno u većoj ili manjoj meri. Apsolutno sve što te okružuje može da izazove rak ili nesanicu ili stres ili bilo koji drugi poremećaj. I kako onda uopšte živimo?
Teraj dok možeš na način na koji ti misliš da je najbolji za tebe.
Alan štiti samo Rusofile. Za ostale je ovo.
Kupio sam pre neki dan knjigu Tesla - čarobnjak i genije by Aleksandar Milinković. Danas zavrsio sa citanjem, bacim pogled na zadnju koricu knjige kad ono ogromna reklama KUPITE TESLINU PURPURNU PLOCU I PURPURNI DISK, zamalo sam umro. :d
Post hoc ergo propter hoc
Из Википедије, слободне енциклопедије
Post hoc ergo propter hoc (пост хок ерго проптер хок) је логичка грешка облика: Догодило се A, затим се догодило B. Дакле, B се догодило због A
Sve, sve. Ali religiju...uh. Šta je tu merodavno? I kako se odnosi na zračenje?Главни узрок малигних болести су стрес и зрачења, зрачења свих врста. ЗG сигнал продире у ткиво дубоко, не површински. И као што си написао 2.45 загрева молекуле воде а ако ти верујеш да 2.4 не загрева ништа онда твоја ствар.
Све погаси. Радио таласе вероватно нећеш моћи. Али све што можеш. Једначину је поменуо претходно цитирани члан да опада са интезитетом и не занима ме једначина већ ефекти на људе. Размишљаш ли зашто смо нервозни , зашто у западњачом свету предњачи продаја лекова за спавање? А за музику.
Стави чашу воде поред звучника и пусти ту несрећну музику пола сата . Посматрај молекуле воде упоређење са природним магнетисаном. Ако успеш да набавиш одг. магнет. Ето то је проста наука за народ. Трагично је колико флегматика постоји у овој држави. Зато смо ту где јесмо. Хипнотисана гомила. Хаарп је друга прича много озбиљније ствари се рсде с тим системима а не бих с вама пошто нисте компетентни![]()
Религију не може спознати онај ко игра по ђављим нотама. Одјава.
Tema je sjajnaTema je vrh. Ono sto zapocne clanak iz Kurira, ni sto Kutija ne moze da razmrsi.
Da dodam jos da su WTC zgrade minirane, da covek nije hodao na Mesecu i da je Chemtrails stvaran....![]()
Po toj logici, mi smo živi skuvani, pečeni a verovatno smo i zombiji.Način prenosa je takav zbog zahteva tehnologije, mikritalasno polje i dalje postoji i predata energija je ista. Tim gore ako postoje pikovi. Grejanje je najmanji problem, mikrotalasi imaju tri načina delovanja, termalni, specifični i nespecifični. Ova poslednja dva obuhvataju pobuđivanje rotacija molekula, sprečavanje rotacija u rastvoru dipolnih i nepolarnih molekula, promenu temperature i brzine nukleacije, raskidanje vodoničnih veza i interferenciju sa van der Valsovim silama, čak i nastanak reaktivnih kiseoničnih vrsta.
Teorija je prekomplikivana, ja ne bih olako davao sudove o nečemu u šta se ne razumem dovoljno, kao što nisam ni dao. Još jednom, postoji sumnja u izvesnu štetnost, koja je nedokazana i slabo ispitana.
...Eto za pocetak da nam objasni ovo:![]()
Ja baš volim da spavam pored routera.. Čujem neko zujanje, u stvari kao neka melodija koja uspavljuje.Najveci problem u ovoj temi je sto se svi slepo drze svog misljenja.
Wifi svakako zraci, kao i sve oko nas, samo je pitanje u kojoj meri. Meni stvarno nije problem da pred soavanje iskljucim ruter i drzim telefon van soavace sobe ili makar ne pored glave dok spavam. Svakako mi nece stetiti taj postupak.
Mislim da to treba da bude osnova cele price.
Apstraktni štetni talasi za razliku od do sada nabrojanih obuhvataju uglavnom pokretne predmete kao što su: nameštaj – posebno metalni, bez oštrih uglova i ne postavljati ih u uglove sobe već duž zidova, nakit, antikne predmete, statue, slike, umetnički predmeti, grafike, afričke maske, sintetički odevni predmeti, muzički instrumenti, talismani, zaštitne grivne.
Svaki pokretni predmet koji se poklanja,kupuje, prodaje, trampi, prenosi itd. može biti neutralan ili aktivan u pozitivnom ili negativnom smislu.
U apstraktne štetne talase svrstavaju se i razne okultne bolesti kao što su bacanje čini, prokletstva i uklete kuće.
Evo jos jedan dokaz da mobilni telefoni tope mozak.
(jel postoji nacin da se video normalno u tapatoku doda?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari