Šta je novo?

Uticaj Wi-Fi Signala na zdavlje

Ti bi sad na Kosovo, a oni beže odatle?
Niko neće da te banuje, samo nemoj da povezuješ nepovezivo.
Znate sta je najveći uzrok smrtnosti u Indiji? Dijabetes.. I to zbog ishrane. I niko nece da zabrani chikken tikka masala ili kormu ili vindaloo.
Od poznanika, brat umro od ciroze jetre.. Pio je 4l kokakole dnevno. Hoće li da zabrane kokakolu?
Da li je neko čuo za neki slučaj u svetu da je neko umro od wifi routera?
Mikrotalsna rerna radi na 2.45ghz i pri snazi od 900w, zagreje vodu u šolji do ključanja za 3 minuta. Šolja i voda su udaljeni 10cm od predajnika. 2.45ghz pobuđuje molekule vode.
Wifi router radi na 2.4ghz i ne pobuđuje molekule vode. Predajnik radi na max 100mW. To je oko 9000x manje od mikrotalasne. Pri tome, jačine signala opada sa kvadratom rastojanja. Na 3m je ~9x manja. I to je nejonizujuće zračenje.

I za kraj da ponovo pomenem sunce koje kada prži može da izazove rak kože. Nikad nisam video da je neko preplanuo ispred monitora ili pored wifi routera. Sunce emituje UV jonizujuće zračenje.

CoB i T и слични праве десктруктивну музику чије вибрације и осцилације негативно утичу на свако живо биће. Много јаче и осетније од 3г и вајфаја. Потоњи су тихе убице ћелија и подстрекачи мутација у ћелијама.
Уосталом искључи мало сигнале па ћеш видети конкретне доказе. Нормално је да ће корпорације и фирме да забране и онемогуће сваки могући глас и истраживање против њихове технологије. Значи wifi off 3g off и рачунам да си ту ненормалну музику престао да слушаш. А и даље нисам видео да је опоменут члан бар један који крши државни поредак РС.

Kakva je to destruktivna muzika i kako se sad to definise? Jel' ima to neku naucnu podlogu ili si ti to tapetirao jer se ne slaze sa tvojim stavovima? Mozda bi trebao da probas da je slusas, jerbo ce taj pretkosovski ciklus da ti dodje glave.
I koje signale da iskljucim, u kom opsegu talasnih duzina? Samo u EM spektru postoje:
1. P-band
2. L-band
3. C-band
4. X-band
5. U-band
6. K-band
7. Q-band

Sta od ovoga? I dalje mi nisi objasnio jednacinu od pre 2 strane, ako si zaboravio evo da je ponovim:
de6ee5f95f4bd85100de8d126060c87c.png

A ove teorije zavere necu da pominjem. Odjednom su svi protiv svih, svi nesto brane, ne sme da se sazna istina, mora da se cuva strogo, zle korporacije truju svet. To je tako X-Files 90te....
Kapiram da si ti protiv GMO jer to steti, a jedes hibrid? ;)

@ultra.rs: Da li si bežao iz škole i koliko?

Prilozi

• 2015-02-09 23.18.44.png
    2015-02-09 23.18.44.png
    182.4 KB · Pregleda: 185
Ti bi sad na Kosovo, a oni beže odatle?
Niko neće da te banuje, samo nemoj da povezuješ nepovezivo.
Znate sta je najveći uzrok smrtnosti u Indiji? Dijabetes.. I to zbog ishrane. I niko nece da zabrani chikken tikka masala ili kormu ili vindaloo.
Od poznanika, brat umro od ciroze jetre.. Pio je 4l kokakole dnevno. Hoće li da zabrane kokakolu?
Da li je neko čuo za neki slučaj u svetu da je neko umro od wifi routera?
Mikrotalsna rerna radi na 2.45ghz i pri snazi od 900w, zagreje vodu u šolji do ključanja za 3 minuta. Šolja i voda su udaljeni 10cm od predajnika. 2.45ghz pobuđuje molekule vode.
Wifi router radi na 2.4ghz i ne pobuđuje molekule vode. Predajnik radi na max 100mW. To je oko 9000x manje od mikrotalasne. Pri tome, jačine signala opada sa kvadratom rastojanja. Na 3m je ~9x manja. I to je nejonizujuće zračenje.

I za kraj da ponovo pomenem sunce koje kada prži može da izazove rak kože. Nikad nisam video da je neko preplanuo ispred monitora ili pored wifi routera. Sunce emituje UV jonizujuće zračenje.

Pa to je zato sto si ti imao onaj LOW RADIATION CRT monitor :D :D :d

Ili LOW RADIATION, ili je koristio onu navlaku
41md-VKxqEL._SY355_.jpg

Главни узрок малигних болести су стрес и зрачења, зрачења свих врста. ЗG сигнал продире у ткиво дубоко, не површински. И као што си написао 2.45 загрева молекуле воде а ако ти верујеш да 2.4 не загрева ништа онда твоја ствар.

Kakva je to destruktivna muzika i kako se sad to definise? Jel' ima to neku naucnu podlogu ili si ti to tapetirao jer se ne slaze sa tvojim stavovima? Mozda bi trebao da probas da je slusas, jerbo ce taj pretkosovski ciklus da ti dodje glave.
I koje signale da iskljucim, u kom opsegu talasnih duzina? Samo u EM spektru postoje:
1. P-band
2. L-band
3. C-band
4. X-band
5. U-band
6. K-band
7. Q-band

Sta od ovoga? I dalje mi nisi objasnio jednacinu od pre 2 strane, ako si zaboravio evo da je ponovim:
de6ee5f95f4bd85100de8d126060c87c.png

Све погаси. Радио таласе вероватно нећеш моћи. Али све што можеш. Једначину је поменуо претходно цитирани члан да опада са интезитетом и не занима ме једначина већ ефекти на људе. Размишљаш ли зашто смо нервозни , зашто у западњачом свету предњачи продаја лекова за спавање? А за музику.
Стави чашу воде поред звучника и пусти ту несрећну музику пола сата . Посматрај молекуле воде упоређење са природним магнетисаном. Ако успеш да набавиш одг. магнет. Ето то је проста наука за народ. Трагично је колико флегматика постоји у овој држави. Зато смо ту где јесмо. Хипнотисана гомила. Хаарп је друга прича много озбиљније ствари се рсде с тим системима а не бих с вама пошто нисте компетентни :)
Религију не може спознати онај ко игра по ђављим нотама. Одјава.

tumblr_n7nqy4WOVF1tqxusbo1_500.gif

Све погаси. Радио таласе вероватно нећеш моћи. Али све што можеш. Једначину је поменуо претходно цитирани члан да опада са интезитетом и не занима ме једначина већ ефекти на људе. Размишљаш ли зашто смо нервозни , зашто у западњачом свету предњачи продаја лекова за спавање? А за музику.
Стави чашу воде поред звучника и пусти ту несрећну музику пола сата . Посматрај молекуле воде упоређење са природним магнетисаном. Ако успеш да набавиш одг. магнет. Ето то је проста наука за народ. Трагично је колико флегматика постоји у овој држави. Зато смо ту где јесмо. Хипнотисана гомила. Хаарп је друга прича много озбиљније ствари се рсде с тим системима а не бих с вама пошто нисте компетентни :)

Covek je svesno bice, svestan smrti i prolaznosti, zato je u konfliktu sa samim sobom, a on je zivo bice, sto znaci da je u konfliktu sa zivotom. Pa odatle ispadaju religija, ateisti, kosovo, metal muzika, wi-fi itd. :p

Izgleda da Ultri niko nije osvestao ruter

Nema ni potrebe, okadjen je "pinkom/rts/palmom" izgleda od rodjenja ;)

Jako je tuzno sto tako ili prilicno slicno razmislja veeeeliki procenat mladih u Srbiji, plus "ja bre to znam/ja sam pametan a vi ste nekompetentni/glupi/ozraceni" stav (a pogledao digitalnog andjela i par ruskih "o zracenju" pa pravac na net da se prospe "pamet"). Zastrasujuce stvarno...

P.s. ko banuje ultru celava mu keva :)))
Jedna od boljih tema u poslednje vreme ;)

Poslednja izmena:
Mene zanima, je l' udara grom u Wi-fi isto kao i u mobilni? Da znam da li da ga gasim kad budem gasio telefon dok grmi. Ne bih da prodjem ko oni od pre neku godinu koje munja opalila u telefon dok su se krili ispod drveta na njivi...

Ima ovde smešnih i zabavnih, s' tim da Ultra nije jedan od njih. On je previše otiš'o na neku drugu, ne baš smešnu stranu. Dojmim se da će baš on doprineti zaključavanju teme.

и не занима ме једначина

I ti pišeš da je neko zakinut za osnovnu školu?

Što je najgore ovo je jedna od zanimljivijih tema ja se ludo zabavljam čitajući je ;)

Naravno da se zabavljaš. Nisi otvorio temu da naučiš nešto, već da budeš "dobar", "u je, u pravu sam", zadovoljstvo da komšiji crkne krava, fazonu. I pojačaj taj smajli i nemoj stati na samo jednim, propocionalno tome, zadovoljstvo će biti veće.

I nisam dobio odgovor na ovo:
Kakve veze elektrostatički potencijal ima sa elektromagnetnim talasima, života ti?

Kao i uvek, najglasniji je onaj koji nije u stanju da razume i objasni i najjednostavniju fizičku zakonitost. Ali bitno da sve pršti od patriotizma, Kosova, i velike svetske politike...

...Tada sam jako mnogo voleo da slusam dve grupe - Children of Bodom i Therion. Cepao sam ih svaki dan, nisam imao WIFI ruter. I odjednom, bioljke su pocele da se suse dok ih moja majka nije iznela, nakon cega su se oporavile. Dakle, po tvojoj teoriji, Children of Bodom i Therion jednako zrace kao i WIFI ruter?
....
A taj poziv za ukidanje WIFI-a u skolama Francuske je samo trecina istine. To se odnosi samo na decu uzrastad do 3 godine u predskolskim ustanovama iz prostog razloga sto telo nije dovoljno razvijeno i samim tim absorbuju vise elektromagnetnog zracenja. To ne znaci da ce da ukinu WIFI u predskolskim ustanovama, a pogotovo ne znaci da ce da ga ukinu svuda. Ako vec prosipas informacije, potrudi se da budu bar koliko-toliko tacne.
...

1. To što je uradila tvoja majka, ni po čemu se ne razlikuje od svih naučnih ispitivanja do 1945, upravo na takvim pokušajima se nauka i razvijala, što slučajnim, što namernim. Tako da, dobro je uradila žena, što je iznela te jadne biljčice iz pakla satanske muzike, koju sam i ja slušao.
2. Pa da li ti treba još neki dokaz? "Upijaju više zračenja...", a koliko onda to "manje zračenja" upijamo mi? 50/60/70/80/90-95%
...
U Izraelu, je takodje zabranjen WiFi, u školama, nemam link, ali da se proveriti koga zanima.

A što kada je u pitanju "svemoguća nauka", dovoljno je pogledati sledeći članak, 1983 jedno, 2015 drugo....baš kao i sa WiFijem i mobilnim.
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&nav_id=956544

Ali, hvala dobrome Bogu, da ne živimo više u XIII veku, jer bi tada, oni koji sada tako vatreno brane nauku, bili, osećam, medju prvima koji bi spaljivali veštice sa sve Djordanom Brunom.
I, joše jedno pitanje, za kraj:
Da li ostavljate BILO KAKVU mogućnost da je WiFi/mob/300x drugih koje ne možemo kontrolisati zračenja, IPAK vrlo opasno po čoveka? Dakle, bilo kakvu...

Vratiće Indijanci Ameriku. I Meksikanci Teksas. Kad Amerikance pobije prejak signal WiFi rutera.

Da li ostavljate BILO KAKVU mogućnost da je WiFi/mob/300x drugih koje ne možemo kontrolisati zračenja, IPAK vrlo opasno po čoveka? Dakle, bilo kakvu...

Izloženost WiFi signalu godinama je ekvivalentna izloženosti zračenju mobilnog uređaja tokom dvadesetominutnog poziva.

Poslednja izmena:
spoiler za rimejk
Balkanski_spijun2.jpg

U našem selu kad neko nekoga mrzi, samo mu sakrije nekoliko wifi rutera po kući i..
:d :d

Da se ''ne naljute'' teoreticari zavere, nacionalisti i ekipa - moje misljenje o aktuelnim desavanjima, globalnim trendovima, buducnosti sveta itd uopste nije pozitivno i blago receno nije za ovaj forum. Mislim da je dosta toga odavno otislo u 'rac a vidi se da moze i gore, kao da nema kraja. Potreban je jedan dobar restart i back to the roots ;) Pa ispocetka ka totalnoj destrukciji i moralnom unistenju :d

Poslednja izmena:
1. To što je uradila tvoja majka, ni po čemu se ne razlikuje od svih naučnih ispitivanja do 1945, upravo na takvim pokušajima se nauka i razvijala, što slučajnim, što namernim. Tako da, dobro je uradila žena, što je iznela te jadne biljčice iz pakla satanske muzike, koju sam i ja slušao.
2. Pa da li ti treba još neki dokaz? "Upijaju više zračenja...", a koliko onda to "manje zračenja" upijamo mi? 50/60/70/80/90-95%
...
U Izraelu, je takodje zabranjen WiFi, u školama, nemam link, ali da se proveriti koga zanima.

A što kada je u pitanju "svemoguća nauka", dovoljno je pogledati sledeći članak, 1983 jedno, 2015 drugo....baš kao i sa WiFijem i mobilnim.
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&nav_id=956544

Ali, hvala dobrome Bogu, da ne živimo više u XIII veku, jer bi tada, oni koji sada tako vatreno brane nauku, bili, osećam, medju prvima koji bi spaljivali veštice sa sve Djordanom Brunom.
I, joše jedno pitanje, za kraj:

Opa već vas ima dva komada :) Znao sam da sa pogrešio što sam davno stavio Ultrasa na ignore pa sad moram svaku poruku da otvaram posebno :) Satanska muzika, ej bre u šta se pretvorio ovaj forum, idite do sto đavola (pun intended)

Okmijume, postoje mnogo opasnije stvari kojima si konstantno izložen pa bez problema ih koristiš. Ne vidim razlog za hejt prema wifi routeru. Sta ce biti kada uvedu wifi u sijalice i ulično osvetljenje?

Da se razumemo... Ne postoji ništa sto je zdravo. Ni hrana, ni način zivota, ni sport, ni uređaji. Sve je štetno u većoj ili manjoj meri. Apsolutno sve što te okružuje može da izazove rak ili nesanicu ili stres ili bilo koji drugi poremećaj. I kako onda uopšte živimo?

Teraj dok možeš na način na koji ti misliš da je najbolji za tebe.

Poslednja izmena:
А ти да си мало истражио сазнао би да је природни прираштај највећи баш тамо где нема елекромагнетног зрачења . Индија, Кина, Африка, Јужна Америка, Азија… И колико људи у тим регионима болује од стерилитета и тумора тестиса/јајника ? А колико у бајним развијеним европским држвама и оној најбајнијој Северној Америци? Ја се питам како неки људи напуне 30 година а да им је ниво резоновања на нивоу првог разреда.

116906.gif

Главни узрок малигних болести су стрес и зрачења, зрачења свих врста. ЗG сигнал продире у ткиво дубоко, не површински. И као што си написао 2.45 загрева молекуле воде а ако ти верујеш да 2.4 не загрева ништа онда твоја ствар.

http://www.epa.gov/radiation/understand/

http://www.hps.org/publicinformation/ate/faqs/radiationtypes.html

A evo nesto i da potkrepi tvoje strahove :D

http://www.iarc.fr/en/media-centre/pr/2011/pdfs/pr208_E.pdf

A ne znam gde si procitao da 3G signal prodire duboko u tkivo? To jedino ako je u pitanju 3G signal za Hulka :D

I kako da neko posmatra molekule vode?? :d Elektronskim mikroskopom ugradjenim u oci :D

Poslednja izmena:
А ти да си мало истражио сазнао би да је природни прираштај највећи баш тамо где нема елекромагнетног зрачења . Индија, Кина, Африка, Јужна Америка, Азија… И колико људи у тим регионима болује од стерилитета и тумора тестиса/јајника ? А колико у бајним развијеним европским држвама и оној најбајнијој Северној Америци? Ја се питам како неки људи напуне 30 година а да им је ниво резоновања на нивоу првог разреда.

Post hoc ergo propter hoc

Из Википедије, слободне енциклопедије
Post hoc ergo propter hoc (пост хок ерго проптер хок) је логичка грешка облика: Догодило се A, затим се догодило B. Дакле, B се догодило због A

Prelistao sam temu i vidim samo neko prepucavanje i skeptike koji odgovaraju šalama i odmahivanjem. Ne znam da li ste pogledali onal film sa prve strane, tu je sve objašnjeno, i razlozi i iskustva i statistika. Ja sam lično odmah počeo da gasim Wi-Fi i mobilni telefon noću (u filmu objašnjeno zašto noću), i kupio mrežne kablove i sproveo do dva mesta u sobi gde sam obično sa laptopom, rešiću se i bežićnog miša zlu ne trebalo.

Poslednja izmena:
Ako nisi stavio sliku Alana Čumaka pored routera, džabe si se mučio. Evo za svaki slucaj:

25gugrt.jpg

Vrh Dno