Šta je novo?

Uticaj Wi-Fi Signala na zdavlje

Alan štiti samo Rusofile. Za ostale je ovo.

Prelistao sam temu i vidim samo neko prepucavanje i skeptike koji odgovaraju šalama i odmahivanjem. Ne znam da li ste pogledali onal film sa prve strane, tu je sve objašnjeno, i razlozi i iskustva i statistika. Ja sam lično odmah počeo da gasim Wi-Fi i mobilni telefon noću (u filmu objašnjeno zašto noću), i kupio mrežne kablove i sproveo do dva mesta u sobi gde sam obično sa laptopom, rešiću se i bežićnog miša zlu ne trebalo.

Piramide od kristala su se najbolje pokazale.
Skidaju i vlašku magiju.

rešiću se i bežićnog miša

160.gif

Opa već vas ima dva komada :) Znao sam da sa pogrešio što sam davno stavio Ultrasa na ignore pa sad moram svaku poruku da otvaram posebno :) Satanska muzika, ej bre u šta se pretvorio ovaj forum, idite do sto đavola (pun intended)

Do kraja teme, a daće Bog da poživo još 24h, makar, biće nas 5 najmanje!
Zašto imaš problem sa drugačijim mišljenjem od svojega? Mada, ovde se ne radi o mišljenju, već o činjenicama.

Prelistao sam temu i vidim samo neko prepucavanje i skeptike koji odgovaraju šalama i odmahivanjem. Ne znam da li ste pogledali onal film sa prve strane, tu je sve objašnjeno, i razlozi i iskustva i statistika. Ja sam lično odmah počeo da gasim Wi-Fi i mobilni telefon noću (u filmu objašnjeno zašto noću), i kupio mrežne kablove i sproveo do dva mesta u sobi gde sam obično sa laptopom, rešiću se i bežićnog miša zlu ne trebalo.

Upravo........a film niko nije ni pogledao.

Okmijume, postoje mnogo opasnije stvari kojima si konstantno izložen pa bez problema ih koristiš. Ne vidim razlog za hejt prema wifi routeru. Sta ce biti kada uvedu wifi u sijalice i ulično osvetljenje?

Da se razumemo... Ne postoji ništa sto je zdravo. Ni hrana, ni način zivota, ni sport, ni uređaji. Sve je štetno u većoj ili manjoj meri. Apsolutno sve što te okružuje može da izazove rak ili nesanicu ili stres ili bilo koji drugi poremećaj. I kako onda uopšte živimo?

Teraj dok možeš na način na koji ti misliš da je najbolji za tebe.

Slažem se. I zato se ne trebamo izvrnuti na ledja ko kornjače, pa šta nam Bog da, već preduzeti sve što možeš da svoj i živote tvojih bližnjih dovedeš u red, koliko je moguće i koliko je do tebe.
Radio talasi su, ne baš kap u moru, ali "talas" sigurno. Spavanje, ishrana, masa stvari...da širimo previše, ali sve je to dostupno, i ne treba praviti ni teorije zavere ni sekte.
Teorije ne, jer zavera je praksa, a ne teorija!!! Buahhhhh!!!!!!! :S::S::S:

Ko još nije uzeo kokice, sad je pravo vreme...

@Sam633
Odakle izvlačiš te gifove?

Poslednja izmena:
Alan štiti samo Rusofile. Za ostale je ovo.

Kupio sam pre neki dan knjigu Tesla - čarobnjak i genije by Aleksandar Milinković. Danas zavrsio sa citanjem, bacim pogled na zadnju koricu knjige kad ono ogromna reklama KUPITE TESLINU PURPURNU PLOCU I PURPURNI DISK, zamalo sam umro. :d

Poslednja izmena:
Poznanici su lekari za vantelesnu oplodnju striktno zabranili WiFi (i odlazak u tržne centre) prvih nekoliko meseci.
Meni telefon ionako nije u spavaćoj sobi a kvalitet sna je veći što je buka manja (i što se klinci ređe bude).
U životu me nije bolela glava od tehnike generalno ali od čestog buđenja jeste, redovno.

Kupio sam pre neki dan knjigu Tesla - čarobnjak i genije by Aleksandar Milinković. Danas zavrsio sa citanjem, bacim pogled na zadnju koricu knjige kad ono ogromna reklama KUPITE TESLINU PURPURNU PLOCU I PURPURNI DISK, zamalo sam umro. :d

Evo ti odgovora na to, A...B

Post hoc ergo propter hoc

Из Википедије, слободне енциклопедије
Post hoc ergo propter hoc (пост хок ерго проптер хок) је логичка грешка облика: Догодило се A, затим се догодило B. Дакле, B се догодило због A

Oj ljudi šta je vama, u startu sam znao da ćete da ospete paljbu po onome što sam napisao. Hteo sam da vidim da li ćete odmah da se upecate i krenete sa *****avanjem.

Vise se ne zna ko troluje, a ko se *****ava. Ccc.
Dobra je tema.

Tema je vrh. Ono sto zapocne clanak iz Kurira, ni sto Kutija ne moze da razmrsi.

Главни узрок малигних болести су стрес и зрачења, зрачења свих врста. ЗG сигнал продире у ткиво дубоко, не површински. И као што си написао 2.45 загрева молекуле воде а ако ти верујеш да 2.4 не загрева ништа онда твоја ствар.

Све погаси. Радио таласе вероватно нећеш моћи. Али све што можеш. Једначину је поменуо претходно цитирани члан да опада са интезитетом и не занима ме једначина већ ефекти на људе. Размишљаш ли зашто смо нервозни , зашто у западњачом свету предњачи продаја лекова за спавање? А за музику.
Стави чашу воде поред звучника и пусти ту несрећну музику пола сата . Посматрај молекуле воде упоређење са природним магнетисаном. Ако успеш да набавиш одг. магнет. Ето то је проста наука за народ. Трагично је колико флегматика постоји у овој држави. Зато смо ту где јесмо. Хипнотисана гомила. Хаарп је друга прича много озбиљније ствари се рсде с тим системима а не бих с вама пошто нисте компетентни :)
Религију не може спознати онај ко игра по ђављим нотама. Одјава.
Sve, sve. Ali religiju...uh. Šta je tu merodavno? I kako se odnosi na zračenje?

Da dodam jos da su WTC zgrade minirane, da covek nije hodao na Mesecu i da je Chemtrails stvaran.... :D:D

Vidim da se diskusija od sinoc nastavila :smoke:
8HkN4Gt.gif

Radim sa ljudima koji se bave istraživanjem uticaja mt zračenja na žive organizme i koliko ja znam o tome kroz razgovor sa njima, a i sam imam nekih dodirnih tačaka, stvari uopšte nisu za podsmevanje, ali nisu ni tako opasne kao što neki misle. Štetnih efekata svakako ima, merenje efekata i apsorbovane energije u tkivima je gotovo nemoguće zbog malih i uglavnom netermalnih promena. Ono što se svakako preporučuje je izbegavanje dužeg izlaganja izvorima snage veće od 100 mW a kratkotrajno do 3 W. Telefon recimo u momentu uspostavljanja veze može dostići oko 5 W i poželjno je ne držati ga na uvu u tom trenutku. Recimo, predajnik na Voyager-u je snage 5 W.
U suštini, treba zahvaliti imunom sistemu koji eventualno nastala oštećenja popravi.
Ne zna se dovoljno o tome, znam da je teško bilo gde objaviti istraživanje o tome (mojim kolegama su odbijeni neki radovi), postoje interesi velikih telekomunikacionih kompanija da se stvar drži u mraku, bio je pre par godina rad koji je išao u prilog štetnosti mobilnog signala, ali je ubrzo nakon toga usledio drugi u kome se sve to demantuje i ublažava.

Nonsense... Telefon koristi packet data, tj. šalje kratke pakete sa podacima. Govor se kompresuje i deli na sitne pakete. Npr jedna sekunda razgovora se podeli na nekoliko manjih paketa i svaki taj paket se pošalje za nekoliko milisekundi. Dok salje, predajnik u telefonu radi punom snagom. Efektivno, samo 5% vremena telefonskog razgovora ste izloženi radu predajnika.

Uši se greju zbog dodira sa glavom i rukom. Termin "usijao se telefon od razgovaranja" vuče se iz vremena kada bežični telefoni nisu ni postojali.

Poslednja izmena:
Način prenosa je takav zbog zahteva tehnologije, mikritalasno polje i dalje postoji i predata energija je ista. Tim gore ako postoje pikovi. Grejanje je najmanji problem, mikrotalasi imaju tri načina delovanja, termalni, specifični i nespecifični. Ova poslednja dva obuhvataju pobuđivanje rotacija molekula, sprečavanje rotacija u rastvoru dipolnih i nepolarnih molekula, promenu temperature i brzine nukleacije, raskidanje vodoničnih veza i interferenciju sa van der Valsovim silama, čak i nastanak reaktivnih kiseoničnih vrsta.
Teorija je prekomplikivana, ja ne bih olako davao sudove o nečemu u šta se ne razumem dovoljno, kao što nisam ni dao. Još jednom, postoji sumnja u izvesnu štetnost, koja je nedokazana i slabo ispitana.

Način prenosa je takav zbog zahteva tehnologije, mikritalasno polje i dalje postoji i predata energija je ista. Tim gore ako postoje pikovi. Grejanje je najmanji problem, mikrotalasi imaju tri načina delovanja, termalni, specifični i nespecifični. Ova poslednja dva obuhvataju pobuđivanje rotacija molekula, sprečavanje rotacija u rastvoru dipolnih i nepolarnih molekula, promenu temperature i brzine nukleacije, raskidanje vodoničnih veza i interferenciju sa van der Valsovim silama, čak i nastanak reaktivnih kiseoničnih vrsta.
Teorija je prekomplikivana, ja ne bih olako davao sudove o nečemu u šta se ne razumem dovoljno, kao što nisam ni dao. Još jednom, postoji sumnja u izvesnu štetnost, koja je nedokazana i slabo ispitana.
Po toj logici, mi smo živi skuvani, pečeni a verovatno smo i zombiji.
2.45ghz na 900w za 3 minuta natera vodu u šolji da proključa. 100mW ne mogu nikakvu štetu na naprave.

Ajde mali test.. U toku leta, stavite na sunce 90gr čokolade. Istu količinu stavite na telefon na sobnoj temperaturi i napravite telefonski poziv. Izmerite za koje vreme ce se čokolada istopiti.

Sunce satire, a ovde se neki plaše malog wifi routera.

Losa ti je postavka eksperimenta. 1 cokolada na sunce a druga odmah do nje takodje na sunce samo i telefon ispod nje. Pa da ga merimo :D

Evo jos jedan dokaz da mobilni telefoni tope mozak.

Poslednja izmena:
Neverovatno!!!
Odmah gasim svoj i prodajem na aukciji pa ko ponudi vise, ovo stvarno nije u redu...

Najveci problem u ovoj temi je sto se svi slepo drze svog misljenja.
Wifi svakako zraci, kao i sve oko nas, samo je pitanje u kojoj meri. Meni stvarno nije problem da pred soavanje iskljucim ruter i drzim telefon van soavace sobe ili makar ne pored glave dok spavam. Svakako mi nece stetiti taj postupak.

Mislim da to treba da bude osnova cele price.

Neće ti ni koristiti. Osnova svake priče je elementarno razumevanje teme o kojoj se priča, u ovom slučaju makar elementarno poznavanje nekih fizičkih pojmova, kao i reda veličina. U suprotnom najglasniji postaju oni koji nisu u stanju da shvate ni najosnovniju stvar, npr:
...Eto za pocetak da nam objasni ovo:
de6ee5f95f4bd85100de8d126060c87c.png

Najveci problem u ovoj temi je sto se svi slepo drze svog misljenja.
Wifi svakako zraci, kao i sve oko nas, samo je pitanje u kojoj meri. Meni stvarno nije problem da pred soavanje iskljucim ruter i drzim telefon van soavace sobe ili makar ne pored glave dok spavam. Svakako mi nece stetiti taj postupak.

Mislim da to treba da bude osnova cele price.
Ja baš volim da spavam pored routera.. Čujem neko zujanje, u stvari kao neka melodija koja uspavljuje.
/sarcasm

Nego, kako se zaštiti od ovoga?

Apstraktni štetni talasi za razliku od do sada nabrojanih obuhvataju uglavnom pokretne predmete kao što su: nameštaj – posebno metalni, bez oštrih uglova i ne postavljati ih u uglove sobe već duž zidova, nakit, antikne predmete, statue, slike, umetnički predmeti, grafike, afričke maske, sintetički odevni predmeti, muzički instrumenti, talismani, zaštitne grivne.
Svaki pokretni predmet koji se poklanja,kupuje, prodaje, trampi, prenosi itd. može biti neutralan ili aktivan u pozitivnom ili negativnom smislu.
U apstraktne štetne talase svrstavaju se i razne okultne bolesti kao što su bacanje čini, prokletstva i uklete kuće.

Aha, 'fala.
Vidim nece..uplasio sam se da nije mozda do nekog zracenja iz wifija.[emoji2]

Nazad
Vrh Dno