U kojoj si mrezi?Meni jos nije stigao update :S:
TelenorU kojoj si mrezi?
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/small-navbar-android-5-t2947166
Video sam jedan telefon u oglasima da je bas tu pukao i to prvi put, cuo sam da je problem sa pucanjem lajsne bio u prvoj seriji preko IR blastera usled pregrevanja u 90% slucajeva se desavalo iskljucivo na 16GB modeluDa li se nekome sa foruma pojavila pukotina kod mic ili usb kabla?
Bilo je 1 ili vise slucajeva ovde na forumu ako se dobro secam. Nista te ne kosta da reklamiras ako je pod garancijom...Da li se nekome sa foruma pojavila pukotina kod mic ili usb kabla?
Mislim da nemas razloga za brigu jer sve sto sam procitao bilo je za 16GB verziju i to prvu seriju telefona negde do kraja avgusta sto se proizvodnje tice, sad sve zavisi koji te uređaj zapadne ali mislim da skoro nemas sanse da ubodes taj sa "greškom", teorija kaze da do pucanja lajsne dolazi usled pregrevanja uređaja zbog krte plastike (lajsne), kazu da su malo izmenili materijal i da do toga vise ne dolaziProdao sam g2, trenutno na samsungu. Pa hocu ipak da se vratim na Lg i rootovanje, pa se neckam, posto vidim da ima problema sa tim pucanjem plastike, Da li su se pojavili jos neki problemi kod modela koji se kod nas prodaju vezano za g3 model. Posto ipak ima 200+ strana pa ne mogu sve da procitam.
Probaj da stavis tapatalk u hibernaciju sa greenify.Evo i mene. Posle update - da, deluje brze dosta bar meni. Dugmici mi ne smetaju, cak mi se vise svidja nego pre. Ono sto sam primetio je javio mi se drain kompletno opet i onda sam opet razmisljao i radio reboot i ne pomaze. Onda pogledam, obrisem taptalk, nema drain. Install ga opet, opet drainuje. Remove, nema drain, install ga, opet Android OS keep awake stalno. I sada sam ga juce deinstall totalno i ne planiram da ga instaliram osim ukoliko ne primetim drain opet (odnosno da bas Android OS radi keep awake) - za sada od deinstall baterija drzi kao luda - bukvalno se ne trosi... Jel moze neko da proba da poukljucuje notifikacije za najnoviji paypal da vidi oce mu se desiti battery drain? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari