Šta je novo?

LG G3

Stigao i meni. Vip operater. Osim novih ikonica ništa novo nisam jos primetio.

Pa ni ja, čini mi se da je baterija ista, možda je malo fluidniji, možda je i placebo ili što sam pre fleša imao oko 250h up time-a... Mada je 90MB update, trebalo bi da ima dosta promena... Videću posle dužeg vremena kako će se ponašati...

Meni jos nije stigao update :S:

Da, G3 definitivno radi fluidnije sa ovim updateom, uporedjivao sam sa S5 i vise nema razlike, ranije mi je bio primetno sporiji od S petice. Za bateriju bar ja jos nisam siguran.

Oni koji su u Telenoru neka probaju preko kompa... Ni meni nije ovako pokazivao ali jeste na kompu

Dobio jutros update :type:

Jel ima za G3 nesto cime se moze smanjiti velicina soft dugmica? A ujedno i druge neke modifikacije? Uzeo drug G3 pa me pitao da proverim ima li za njegov fon tako tih stvarcica, al najvaznije mu je to za dugmice. Takodje ako moze neki link kako rutovati ovaj fon i to sve za njega, jer ne znam nista oko LG-a, ja sam HTC guy :D

za smanjivanje dugmića koristi se G3 Tweaksbox modul za Xposed........ovo funkcioniše ukoliko je na kitkat-u.....na lolipop-u ovo ne radi ali postoje gotovi tweakovi kojima se smanjuju dugmići.........svakako mora root za obe verzije.................

Kod:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/small-navbar-android-5-t2947166

Evo sta mi se promenilo sa poslednjim updateom. Alarm na telefonu vise ne zvoni u silent rezimu, a ne izbacije ni clock aplikaciju da joj se podesi prioritet. Ima svih aplikacija samo ne clock.

Evo i ja utisalk posle apdejta. Mnogo brzi, vise nema nikakvog seckanja, sve je instant. Za bateriju trebam tek da vidim.

Evo i mene. Posle update - da, deluje brze dosta bar meni. Dugmici mi ne smetaju, cak mi se vise svidja nego pre. Ono sto sam primetio je javio mi se drain kompletno opet i onda sam opet razmisljao i radio reboot i ne pomaze. Onda pogledam, obrisem taptalk, nema drain. Install ga opet, opet drainuje. Remove, nema drain, install ga, opet Android OS keep awake stalno. I sada sam ga juce deinstall totalno i ne planiram da ga instaliram osim ukoliko ne primetim drain opet (odnosno da bas Android OS radi keep awake) - za sada od deinstall baterija drzi kao luda - bukvalno se ne trosi... Jel moze neko da proba da poukljucuje notifikacije za najnoviji paypal da vidi oce mu se desiti battery drain? :d

Da li se nekome sa foruma pojavila pukotina kod mic ili usb kabla?
Video sam jedan telefon u oglasima da je bas tu pukao i to prvi put, cuo sam da je problem sa pucanjem lajsne bio u prvoj seriji preko IR blastera usled pregrevanja u 90% slucajeva se desavalo iskljucivo na 16GB modelu :) verujem da do te pukotina dole dolazi usled fizickih ostecenja.

Prodao sam g2, trenutno na samsungu. Pa hocu ipak da se vratim na Lg i rootovanje, pa se neckam, posto vidim da ima problema sa tim pucanjem plastike, Da li su se pojavili jos neki problemi kod modela koji se kod nas prodaju vezano za g3 model. Posto ipak ima 200+ strana pa ne mogu sve da procitam.

Prodao sam g2, trenutno na samsungu. Pa hocu ipak da se vratim na Lg i rootovanje, pa se neckam, posto vidim da ima problema sa tim pucanjem plastike, Da li su se pojavili jos neki problemi kod modela koji se kod nas prodaju vezano za g3 model. Posto ipak ima 200+ strana pa ne mogu sve da procitam.
Mislim da nemas razloga za brigu jer sve sto sam procitao bilo je za 16GB verziju i to prvu seriju telefona negde do kraja avgusta sto se proizvodnje tice, sad sve zavisi koji te uređaj zapadne ali mislim da skoro nemas sanse da ubodes taj sa "greškom", teorija kaze da do pucanja lajsne dolazi usled pregrevanja uređaja zbog krte plastike (lajsne), kazu da su malo izmenili materijal i da do toga vise ne dolazi :) meni se ni jednom nije desilo da temperatura uređaja pređe 40-42 stepena na 100% osvetljenje gaming i cak ni tad nisam imao onaj thermal throthle (valjda se tako pise), koji se odnosio da uređaj sam ogranici osvetlje je da ne moze preko 80%,90% itd ili usporenje u radu.

Na nexus 5-ici sam imao prilike da vidim i osetim mnogo vece temperature dok sam sa G2 imao par puta iskustvo da uopste ne moze da se drži u ruci od toplote u predelu oko kamere. Tako da mislim da nemas razloga za brigu :)

Evo i mene. Posle update - da, deluje brze dosta bar meni. Dugmici mi ne smetaju, cak mi se vise svidja nego pre. Ono sto sam primetio je javio mi se drain kompletno opet i onda sam opet razmisljao i radio reboot i ne pomaze. Onda pogledam, obrisem taptalk, nema drain. Install ga opet, opet drainuje. Remove, nema drain, install ga, opet Android OS keep awake stalno. I sada sam ga juce deinstall totalno i ne planiram da ga instaliram osim ukoliko ne primetim drain opet (odnosno da bas Android OS radi keep awake) - za sada od deinstall baterija drzi kao luda - bukvalno se ne trosi... Jel moze neko da proba da poukljucuje notifikacije za najnoviji paypal da vidi oce mu se desiti battery drain? :d
Probaj da stavis tapatalk u hibernaciju sa greenify.

Pa iskreno zbog kesa bi uzeo 16gb model. Ja sam se razocarao u g2 zbog zute mrlje na ekranu. Srecom sredjeno pod garancijom, ali ipak nije bio to onaj stari tel, pa sam prodao.
Jel neko zna koja je oznaka te prve serije?

Poslednja izmena:
Uradio update, telefon radi dosta brze, i cini mi se da manje trosi bateriju. Primetio sam u zadnjih par punjenja da mi wi fi i kada ga iskljucim bude aktivan(koliko bude upaljen fon toliko i on bude aktivan) nasao sam posle u naprednim podesavanjima wi fi-a da stoji stiklirano da google i ostale aplikacije pretrazuju wi fi mrezu,cak i kada je wi fi mreza iskljucena.
Evo screenshoot baterije(wi fi 70% vremena ukljucen, fb,viber, whatsapp aktivni) pricanje telefonom oko 20min i nekih 100-150poruka)
9.jpg10.jpg11.jpg

Poslednja izmena:
Odradih i ja update drugaru i stvarno dosta bolje radi. I dalje je to daleko od lag free telefona ali je podnosljivo. I dugmici su lepsi. :)

Nazad
Vrh Dno