Šta je novo?

LG G3

Nekad se bug desi posle 10-ak dana, a nekad posle par sati kao npr. sada

fa6e9316399f11c1956c47eeeae76fc2.jpg
c4a843e1245adae5b9225a55f0e29c83.jpg
ebe7a1d1518474760aa609accc19f0a0.jpg

Otkud sad to? Pa nisi ranije spominjao ovaj problem... :d

Ovo su ti opcije (verovatno ti ni ovo nisu spominjali):

1. Prodaj telefon

2. VRATI SE NA KK, ako ti je tamo sve bilo ok to je 20 min posla, a vec si potrosio 200 sati na pisanje postova, factory resete, ponovna podesavanja i testiranja...

Mada meni izgleda kao da ti stalno stavljas neku aplikaciju koja ti to radi...

Root, better battery stats, pa saznaj sta pravi problem, posle reinstall tu app, i unroot, i to je to :)

Otkud sad to? Pa nisi ranije spominjao ovaj problem... :d

Ovo su ti opcije (verovatno ti ni ovo nisu spominjali):

1. Prodaj telefon

2. VRATI SE NA KK, ako ti je tamo sve bilo ok to je 20 min posla, a vec si potrosio 200 sati na pisanje postova, factory resete, ponovna podesavanja i testiranja...

Mada meni izgleda kao da ti stalno stavljas neku aplikaciju koja ti to radi...
A sto ce mi pomoci kada sam ansao sta pravi problem i rekao. Za mene to je play store. Kada ima neka app koju hoce da update to u 1/10 slucajeva nece da izadje u notifikacijama i tad se to desi. Com odem u my apps pojavi se, ja je update i drain stane. Problem je u tome sto mi se to desi tipa 4 sata dok ne cackam fon koji je bio na npr. 100% i kada ga pogledam on je 20%. Da iskljucim auto update za apps mi je glupo resenje, a bojim se da nema drugo...

Meni je auto update iskljucen odavno ne zbog battery draina nego zato sto prvo gledam sta su menjali u aplikacijama pa onda updateujem. Previse dobrih aplikacija su znali da upropaste sa updateima.

Baš tako, meni je taj auto update apps isključen od prvog androida... Hoću da vidim šta mi update-uje i šta su izmene...

Sa takvim signalom, 20 min ekrana i 3h usage totalni, sta je tebi cudno?

Nije cudno tu nista. Poenta je da normalno radi bez play store na auto updates. Ako ukljucim auto update play store nekad ne moze iz nekog razloga da izbaci notifikaciju u notification bar i onda se desi batery drain koji jede 20% baterije po satu iako telefon ne koristis.

Edit. Za signal - varira tu gde sam bio. Na spratu gde sam je uglavnom oko 3-4 crtice H.

Poslednja izmena:
Odakle znaš da normalno radi kada ti je auto upadates isključen, zar ne treba da prodje malo vremena? Ni ranije nisi imao taj drain svaki put...

Gapps je poznat po tome da izaziva battery drain. Probajte rom bez njega i svaki android ce proziveti u smislu trajanja baterije.

I onda možeš da koristiš telefon kao digitron.

Ne razumem svrhu korišćenja telefona bez google play services. To je onda bukvalno dumb telefon

Ima par alternativa. Kazu da rade sasvim fino. Kad budem imao vremena testiracu ih na g2.

Alternativa za google play services? Pa to je srz androida danas. Za to nema alternativa.

Moguce je da mu zbog slabog prijema, treba mnogo vise vremena da odrzi vezu sa google play prodavnicom i serverima pa mu zato pojede bateriju.

Najbolje je da se iskljuci auto update, a ostaviti ono "notify me...", pa kad naidje obavestenje, onda kliknuti da se update-uje.I resen problem.Prvo nece biti curenja baterije, drugo nece vas docekati nova retardirana verzija tapatalk-a.[emoji3]

Kako se ponasa ova najnovija 'h' verzija? Kako radi uredjaj sa tom verzijom?

Da li se razlivaju boje kada se jace pritisne ekran? Imao sam g2 i stvarno je ekstra, hteo bi ponovo da uzmem nesto iz Lg familije.

Pa valjda sam te to i pitao. Ali ajde, zbog čega?
Pa dovoljno sto mi sve promeni i sto ne mogu da se snadjem ni po nacinu navigacije po temama, ne san na benchu nego i na drugim firumima, ni po tome sta je procitano a sta nije, ni po novom fontu.
Nesto jednostavno ucinjeno komplikovanim i neoregledim.

Poslednja izmena:
Zbog toga niko ne želi da koristi TT 4.10.x. Napuši ih u komentarima na play store-u, obriši tu verziju i instaliraj 4.9.5.

Postoji Tapatalk tema.

Stigao update sa novim tipkama, moj ne znam odakle je uzeo sam preko kp, ali stigao i ortaku koji je uzeo u slobodnoj prodaji kod nas.

Nazad
Vrh Dno