A sto ce mi pomoci kada sam ansao sta pravi problem i rekao. Za mene to je play store. Kada ima neka app koju hoce da update to u 1/10 slucajeva nece da izadje u notifikacijama i tad se to desi. Com odem u my apps pojavi se, ja je update i drain stane. Problem je u tome sto mi se to desi tipa 4 sata dok ne cackam fon koji je bio na npr. 100% i kada ga pogledam on je 20%. Da iskljucim auto update za apps mi je glupo resenje, a bojim se da nema drugo...Otkud sad to? Pa nisi ranije spominjao ovaj problem... :d
Ovo su ti opcije (verovatno ti ni ovo nisu spominjali):
1. Prodaj telefon
2. VRATI SE NA KK, ako ti je tamo sve bilo ok to je 20 min posla, a vec si potrosio 200 sati na pisanje postova, factory resete, ponovna podesavanja i testiranja...
Mada meni izgleda kao da ti stalno stavljas neku aplikaciju koja ti to radi...
To sto je losija od 4.9.5 verzije.Šta fali novoj verziji Tapatalk-a?
Pa dovoljno sto mi sve promeni i sto ne mogu da se snadjem ni po nacinu navigacije po temama, ne san na benchu nego i na drugim firumima, ni po tome sta je procitano a sta nije, ni po novom fontu.Pa valjda sam te to i pitao. Ali ajde, zbog čega?
Upravo sam ga apdejtovao i sve je nekako glomazno i zauzima puno prostora ne ekranu, ne svidja mi se bas.Pa valjda sam te to i pitao. Ali ajde, zbog čega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari