Pa sigurno je da je za Nexus veca podrska developer zajednice, i sigurno je da Google se ne zamajava kao LG da oteza root-ovanje. To je posao koji ljudi rade za dzaba - ako ti to smeta slobodno im se pridruzi ako imas znanja![]()
I ovaj se root-uje bez problema,jesu ga malo zakomplikovali ali se sve uradi vrlo brzo.
Sve je stvar coveka tj. vlasnika telefona "smem- ne smem"![]()
Nisi me razumeo - da rootuje se brzo kada imas tool, ali ja sam pricao o pravljenju root-a od strane community-a...I ovaj se root-uje bez problema,jesu ga malo zakomplikovali ali se sve uradi vrlo brzo.
Svaki se root-uje...e sad na laksi ili tezi nacin...
Ima li nekog sa root-ovanim lollipopom?
Pa sigurno je da je za Nexus veca podrska developer zajednice, i sigurno je da Google se ne zamajava kao LG da oteza root-ovanje. To je posao koji ljudi rade za dzaba - ako ti to smeta slobodno im se pridruzi ako imas znanja![]()
I ovaj se root-uje bez problema,jesu ga malo zakomplikovali ali se sve uradi vrlo brzo.
Nemas razloga preći na G3 sa Nexus 5. Em ti nece raditi kako ti radi Nexus, pa će malo da štucne ponekad, a trajanje baterije je gotovo isto. Ništa nećeš dobiti, samo možeš da pokvaris korisničko iskustvo. Kamera nema RAW kao Nexus i fotke su dosta "vodenaste" tj imaju neki svoj poseban feature kao i što ima G2.@djilkos ns - hvala na komentaru. Nisam mislio na savete u tom smislu ali jesam potpuno nesmotreno postavio pitanje. Čitao sam temu za G3 i video da je poslednji update dosta toga ispeglao. Lično koristim LG heh u obliku Nexusa 5 pa me interesuje koliko je danas LG izdanje androida oslobodjeno bloatware-a u poredjenju sa npr. Sony telefonima?
Drndao sam skoro G2 ali ne i G3 pa rekoh da pitam vlasnike.
Čitajući temu unazad zaključujem da će sa poslednjim updateom manje više sve raditi kako treba right out of the box.
Nemas razloga preći na G3 sa Nexus 5. Em ti nece raditi kako ti radi Nexus, pa će malo da štucne ponekad, a trajanje baterije je gotovo isto. Ništa nećeš dobiti, samo možeš da pokvaris korisničko iskustvo. Kamera nema RAW kao Nexus i fotke su dosta "vodenaste" tj imaju neki svoj poseban feature kao i što ima G2.
adb shellJel bez roota ne moze da se namesti write na sd karticu? Vidim da mi airdroid ne prepoznaje externu karticu, ne mogu da prebacim muziku preko njega nego moram preko kabla a i sam telefon mi ne pokazuje sadrzaj sd kartice u odnosu na druge telefone...
Nije lepši od stock Lolipopa.Skok na G3 sa N5 je skroz ok. Promena koja će da prija. Pogotovo je lep UI, verovatno najlepši na svetu.
fotke su dosta "vodenaste"
Akvarel na IPS-u :d
@djilkos ns - hvala na komentaru. Nisam mislio na savete u tom smislu ali jesam potpuno nesmotreno postavio pitanje. Čitao sam temu za G3 i video da je poslednji update dosta toga ispeglao. Lično koristim LG heh u obliku Nexusa 5 pa me interesuje koliko je danas LG izdanje androida oslobodjeno bloatware-a u poredjenju sa npr. Sony telefonima?
Drndao sam skoro G2 ali ne i G3 pa rekoh da pitam vlasnike.
Čitajući temu unazad zaključujem da će sa poslednjim updateom manje više sve raditi kako treba right out of the box.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari