Šta je novo?

LG G Pro 2

Preporuka za Samsung sd karticu, class 10 od 64GB za 2000, uzeo je pre neki dan, odlična je. 🙂 U pakovanju ide i adapter za micro sd i USB adapter. Ako te zanima nešto više, možemo preko PP, da ne gušimo temu ovde. 🙂

Што се ове картице тиче, покренуо сам тестирање преко одговарајућег програма и све то иде доста споро, тако да нисам успео до краја да провалим да ли је оригинал. У сваком случају и да је оригинал, највероватније ћу је вратити јер је поприлично спора (унос/читање података би требало да буде 7/24 мб/с а у програму показује свега неколико стотина кб/с). Узећу на крају неку са доста већом брзином, највероватније од 16ГБ.

Едит: Онако спор упис је био због тога што сам је убацио преко флеша у комп, сада сам пробао преко адаптера фиректно у лаптоп да убацим и иде око 4 мб/с. Када заврши са тестирањем ако будем имао живаца да чекам до краја, јављам резултате. 🙂

Poslednja izmena:
Ја се извињавам, само овде морам да кажем у вези оне Самсунгове картице. Ипак се испоставило после теста да картица није оригинал. Срећом лик од кога сам купио картицу је много добар, вратио ми је новац а ја њему картицу, на крају се и извинио.
Малопре сам узео Самсунг ево картицу од 16 ГБ, сада дефинитивно све препоруке за њу. 🙂 Читање података је и до 48 мб/с, класа 10, 10 година гаранције...
Извињавам се још једном на малом офу. 🙂

gledam i ja istu karticu samo od 64gb, nasao sam je za oko 4k dinara u radnji (da ne reklamiram)...
Koliko te je izasla ta od 16gb?

gledam i ja istu karticu samo od 64gb, nasao sam je za oko 4k dinara u radnji (da ne reklamiram)...
Koliko te je izasla ta od 16gb?

1900 је била и у паковању иде и микро сд адаптер. 🙂

Poslednja izmena:
uhh, mislim da je to preskupo... ali sta je tu je, bitno je da tebi odgovara 😉

I ja sam pre par meseci hteo da kupim istu ovu kingston karticu koju si okacio na ovom linku ali je tada nije bilo po nekoj normalnoj ceni,osim u tehnomaniji ali su oni tada drali sa cenom.Posto nisam mogao da cekam kupio sam transcend micro sd 32gb uhs-1 premium 300 i izasla me tada oko dva soma.Evo sta sam uzeo

http://www.transcend-info.com/Products/No-414
Kupio sam dve kartice za sebe i sestru.Inace i ona i ja koristimo g pro 2 i kartice dosta dobro rade u telefonu.
Kartica je sa adapterom.Pretpostavljam da je taj kingston malo brzi od ove transcend ali je i ova kartica dosta brza.
Ranije sam koristio neku od 8gb klasa 4 koja je bila dosta spora.Sad kad sam presao na ovu razlika je bas primetna na strani ovog transcenda.

Moja preporuka za kingstone
http://www.kingston.com/en/flash/microsd_cards#sdca10
Ja sam uzeo u jednoj radnji kod skupstine 32gb oko 2700din.
Stvarni upis je blizu 30mb iako pise do 45mb. Ali za tu cenu vrh.

Imao sam tu i nisam bio zadovoljan tada sa njom posto sam je koristio na canon aparatu. I trebala mi je min upis od 20mb. Ona je bila oko 18mb. Bar ova sto sam ja testirao. A bila je nesto oko 300din jeftinija. Na telefonu bilo koja class 10 ima da radi kao sat. Naravno ako ima upis 10mb koliko i mora da ima. To se oseti kod 4k snimanja kad sa interne upisuje u sd. Sto brza kartica brze se kamera ponovo startuje posle prekidanja.

uhh, mislim da je to preskupo... ali sta je tu je, bitno je da tebi odgovara 😉

Ја не мислим уопште да је толико скупа, гледао сам доста њих до 2000, ниједна нема слична овој, делује ми да су ове ЕВО Самсунгове картице класа изнад осталих из њиховог ценовног ранга. 😉

Где то ако није тајна? Нисам пронашао нигде такву од 32 ГБ, кажу да је генерално несташица тих ево картица, ја сам узео последњу у радњи.

Da li je neko u skorije vreme kupovao neku silikonsku futrolu za g pro 2?Moj fon je u beloj boji i kupio sam onu belu teracell silikonsku futrolu pre par meseci.Futrola se toliko isprljala tako da je sada pa skoro crna.A prljavstina sa nje ne moze nikako da se skine.Kao da materijal oksidira i kao da prljavstina udje u taj materijal od cega je futrola napravljena.Ovaj model sam kupio
http://mobtel.rs/lg-g-pro-2-teracell-silikonska-bela-futrola.html
To je tada ovde kod nas bio jedini model.Sad vidim da se pojavila i neki model jekod
http://www.mob-shop.rs/proizvodi/silikonske-futrole-za-lg/g-pro2-jekod-sa-folijom.html

Sad ne znam kakav je na sto se tice odrzavanja?Da li se prlja kao ovaj teracell?
Ima li neko neku preporuku sta bi bilo najbolje uzeti?Moze i preko ebay-a?
Video sam i neke modele firme spigen
http://www.mob-shop.rs/proizvodi/silikonske-futrole-za-lg/g-pro2-jekod-sa-folijom.html
Oni su skuplji u odnosu na ostale ali ne znam da li su kvalitetne?
Eto ako ima neko neku preporuku sta valja uzeti od silikonskih futrola za g pro 2 tu sam da cujem vasu preporuku.

Kupi Imak providnu maskicu i uzivaj nije silikon ali je odlicna,tanka providna
Kupis 2 komada da imas rezervnu jer ipak je to potrosna roba

Probah malopre slim port i mogu reći da sam zatečen. Prvo nisam ni znao da je izlaz resen preko slim porta a ne mhl-a. Odziv je fenomenalan,lag bukvalno ne postoji. Jednom rečju fenomenalno.

To je koliko vidim hard case?Imao sam nesto slicno ranije na samsungu s3 i dosta dobro je stitila fon ali je bila toliko izgrebana sa spoljne strane da je to strasno.Plus sto mi se nije svidelo je to da kad stavim fon u nju kao da udje izmedju fona i maske vazduh i vide se baloni.Tako da ne bih ovaj model uzimao.

Kupi Imak providnu maskicu i uzivaj nije silikon ali je odlicna,tanka providna
Kupis 2 komada da imas rezervnu jer ipak je to potrosna roba

Nema to sa Imakom ,ti si neku no name koristio,ovo je dobra maskica

Moguce.Mada sam je kupio u samsung shopu u shoping centru usce i nisam je malo platio u ono vreme.Dolazila je u kompletu sa zastitnom folijom i futrolom za s3 i kostala je ako se dobro secam tada oko 1500-1600 dinara.Mislim da je to bilo pre tri god bas onog dana kada se kod nas u srbiji pojavio s3 u telenoru.Tada sam odmah i kupio masku i zastitnu foliju.Jedino ako oni uvaljuju neke kopije.
Gledao sam inace malo marku spigen
http://www.spigen.com/brands/lg/g-pro-2.html
deluju mi kvalitetno odradjeno.
Inace kod nas je bas krs izbor maskica za ovaj model.Pre ovog fona sam imao lg optimus g pro i takodje je izbor maski bio bas tanak.Ne znam zasto je to tako kod nas?

Nema to sa Imakom ,ti si neku no name koristio,ovo je dobra maskica

pazario sam u samsung evo 64gb za 3.8k dinara 😉
na kp sam nasao koznu futrolu za gp2, imao sam od istog (naseg, ne kina) proizvodjaca futrolu za nexus5 i bila je skroz ok
ako nekom treba link neka se javi na pp da ne reklamiram ovde

stigla futrola 🙂

Prilozi

• 20150206_114604.jpg
    20150206_114604.jpg
    1.2 MB · Pregleda: 165
  • 20150206_114633.jpg
    20150206_114633.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 176
fino deluje 🙂
mada ja ne volim te,mrzi me da stalno vadim tel iz toga.

Izbegavam silikonske maske kod telefona a kod gp2 tek jer bi se povecale dimenzije i ovako velikog telefona... trazio sam neku univerzalnu futrolu ali najvece dimenzije kod nas su za note3 (probao i telefon viri)
Futrola je od prave koze i kvalitetno odradjena, treba samo malo vremena da "omeksa" jer je bukvalno skrojena u milimetar

trenutno instaliram novu verziju softvera V20c-FEB-02-2015,velicina 640mB. ponudio mi je OTA,a kakve su promene,videcemo uskoro.

Screenshot_2015-02-09-19-07-33.png
konacno je tu,moram da promenim moje misljenje o LG-u i da kazem hvalaaaa 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno