Auuu kako dobro pitanje postavih,svi se ukljucili u raspravu

Sad cu bas da ih pitam kako to resavaju.
Upravo sam dobio odgovor,evo mog pitanja:
"Molim vas,interesuje me kako resavate problem ako se ne proknjizi neka moja uplata i ja trebam priloziti nesto kao dokaz da sam to platio. Npr.mog oca su ganjali 2 puta za neki porez sto im KAO nije platio i on je moram 2 puta da ide licno u opstinu da im odnese uplatnicu kao dokaz. E,sad posto se kod vas placa elektronski,kako ja kao dokaz da im dostavim neku uplatnicu da sam to platio,ako ne daj Boze nastane problem?"
Evo njihovog odgovora:
"Uvek možete odštampati potvrdu plaćanja i to odneti kao dokaz, ukoliko Vam treba i pečat, možemo Vam overiti potvrdu i poslati mailom, ovakav vid potvrde (overene) je 400 rsd."
Onda opet ja:
"Pa to vam je mnogo losa fora sa naplacivanjem,jer realno ja ako nesto platim,logicno je da treba da mi se da i dokaz o tom placanju,a ne jos vi da mi naplacujete i to bezmalo 400 din.,sa ovim sto ste mi rekli cu ozbiljno razmisliti da li da prenosim i platu kod vas,jer mi se ova naplata ni malo ne svidja i nije ok sa vase strane. Ovo kazem jer retko ko da ce uvaziti odstampanu uplatu bez pecata."
I oni:
"Razumem, ali kada je online bankarstvo u pitanju, dovoljna potvrda jeste ono što možete sami odštampati."
Ovo im je mnogo losa fora i iskreno malo cu vise promozgati oko toga da li platu da prebacim kod njih. Ako kao dokaz moze samo to kopirano bez pecata onda ok,ali da im placam jos 400 da mi overe,onda stvarno nisu normalni.