Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al' je odvratan novi, update-ovao sam da vidim na šta liči i u roku od 10 sekundi je pao uninstall. Užas...

aj sve to nego sta jede bateriju, jedva pola dan da izgura.

Novi TT ne prikazuje zalepljene teme. Kakvi *****i...

proveri opcije, do sad je moglo da se podešava da li da ih prikazuje uvek ili samo kad imaju nepročitane poruke.

Ne mogu da nadjem opciju... Uzas jedan, jedva sam i ovu temu pronasao

Zasto meni kad u tt otvorim neku sliku,pa kad kliknem "nazad" on me vrati skroz na pocetnu stranicu tapatalka?To pre nije bilo tako.Znaci gde god da sam na nekom forumu,u bilo kojoj temi ili podtemi,ako tamo ima neka slika koju hocu da otvorim,kad izadjem iz slike,on me vrati na pocetnu stranu tt.Verzija je 4.9.5

Ja sam je obrisao nakon milion muka. Nemam vise volje da vracam stare verzije, a i da se vraca jednim klikom, a ne pretrazivanjem znj stranica koja verzija mi funkcionise normalno i dalje ne bih jer su ispali totalni djaneri sa ovim updateima i izmjenama koje stete na sve strane, od designa do funkcionalnosti (koja im je jako cesto bila upitna).

Poslednja izmena:
Ne.
Da ima ne bi se tako glupirali...

Ne verujem da to baš namerno rade. Pre će biti da njihovo(programeri) poimanje jednostavnog i praktičnog korićšćenja foruma, se bitno razlikuje od našeg(korisnika).

Poslednja izmena:
Bolidi, otkad je postala besplatna app, od tada su je upropastili. Dok se placala (iOS) bila je zakon! Znaci prethodna dva redizajna su teski FAIL.

Ja i dalje ne vidim zalepljene teme? Jel zna neko kako da ih vidim?

Ja je uopste ne koristim na iPadu nakon update-a. Odavno tako losu app nisam koristio
Vrlo vjerovatno leti uskoro...

Ja sam se sada navikao, muka naterala :)

Kao sto je vec receno...vratice stari dizajn, jer se dosta ljudi zalilo. Najverovatnije zbog toga i nisu ubacene neke jednostavnije funkcije za pracenje i koriscenje foruma.

Zasto ovaj ttalk nekada postavi full size sliku a nekada je kompresuje? Nema pravila uopšte.

Kompresovana bude ako ide sa eksternih linkova, onda samo preko browsera može da se vidi u punoj veličini

Ne razumem

evo ovo je screenshot sa telefona http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=4076577&viewfull=1#post4076577 i tu je postavio full sliku

ovo je sa tableta, isto screenshot a tu je uradio resize http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=4076595&viewfull=1#post4076595

Da vidim sada sta ce okaciti
2af1d395aea385744937ba97370bbea4.jpg

evo sada je i sa telefona OK, očigledno se zaglupi

Poslednja izmena:
Može li mi neko reći šta znače ove dve opcije i kako se koriste?
7be0f97dc13f54182b1f860172d7cdfd.jpg

Hvala

To u sredini je news feed, prikazuje aktivne teme sa različitih foruma a ovo desno su slike i klipovi čini mi se, bez postova a pošto to nešto i ne koristim, nisam siguran čemu tačno služi.
Mene interesuje čemu služi ono oko u donjem levom uglu na slici?

Da li rade tebi ove dve opcije? Kod mene kao sto vidiš su zatamnjenje i ne mogu da ih koristim.
Nažalost ne znam sta znači oko.

Da, da rade samo što prikazuju slike i ostalo samo sa pojedinih foruma koje imam na listi

Juce uzeo N4 a pre toga sam bio na wp. E sad ovde je tapatalk mi nesto cudan, samo tri odgovora staju na ekran i uopste forumi i teme, sve mi je cudno... Na galaxy su je bio klasican tt.. Kako da podesim da bude prostiji, normalniji :D

Instaliraj stariju verziju malo.

Au ala je "pobenavijo" ovaj TT, notifikacije mi kasne po sat vremena, a što je još gore onda mi svaka stigne po nekoliko puta...
Katastrofa. :crash:

Imao sam pre desetak dana isti problem. Rešio sam ga tako što sam deinstalirao TT i ponovo ga instalirao.

Gore na vrhu, gde piše naslov teme ili ime foruma ako si na početnoj strani

6893a99cfec7264b88f8788b38cb38fe.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno